Kaya üstad nerede..hiç sesi çıkmadı bugün..iyi adamdı kaya üstad..üwww
Printable View
Kaya üstad nerede..hiç sesi çıkmadı bugün..iyi adamdı kaya üstad..üwww
sert bi hareket geliyore
[quote=Astatin;305703]Kaya üstad nerede..hiç sesi çıkmadı bugün..iyi adamdı kaya üstad..üwww[/quote]
Kaya üstat işini bilir.. Bence o günlük grafik uptrend halindeyken 15dk'lıkta RSI aşırı satıma girdikten sonra 30'u yukarı kesince long'lamış, sonra ekranını kapatıp gitmiştir... üvvv... :)))
Hiç biri ilk göz ağrısı gibi olmuyor..üühühü..o yüzden ilk avatarıma döndüm....selçuklu da beyzbol soplaı mafya adamı avatarına dönsün kampanyası...üühühüh
vob 15 dk..fiyat üst bol banda yapışıp gidecekmiş gibi duruyor..yada öyle süsü veriyorlar..bilemeyom..üww..yyşd ühühühü
Asti 5 likteki pupu ları görüyon demi 15 likte gelen sinyalleri yiecekler galiba :o
[quote=Astatin;305707]Hiç biri ilk göz ağrısı gibi olmuyor..üühühü..o yüzden ilk avatarıma döndüm....selçuklu da beyzbol soplaı mafya adamı avatarına dönsün kampanyası...üühühüh[/quote]
çokmu gözün ağrıyor ki ilk göz ağrını unutamıyın :..: :..: :..: çok kumik bi espri olmadı ama maksat muhabbet olsun be ;)
[quote=a.kaya;305713]çokmu gözün ağrıyor ki ilk göz ağrını unutamıyın :..: :..: :..: çok kumik bi espri olmadı ama maksat muhabbet olsun be ;)[/quote]
valla komik mi değil mi bilmiyorum ama bence espri bile olmadı....kızdırmak için demiyom maksat muhabbet olsun be;)
Trend hindikatörleri utanmasalar sıfır olacaklar... Ama bu durum bir sonraki hareketin çok sert geleceğinden başka birşeye işaret etmez... Hava ralli mi topluyo ne... üvvv..
[quote=Strategist;305716]Trend hindikatörleri utanmasalar sıfır olacaklar... Ama bu durum bir sonraki hareketin çok sert geleceğinden başka birşeye işaret etmez... Hava ralli mi topluyo ne... üvvv..[/quote]
trend 5 likte bile yatay diyo 15 likler Al verdi ama şu trend bari 5 likte yataydan kurtulsa da rahatlasa long sinyali
91750-91650 hedef olur
Short devam short:)
Heeeeee, ilelebet yatay gidemez ya bu namuzsuz vob, illakide düşecek biyerden sonra.kom