*işlem sistemimizde yaşanan kesinti sebebiyle daha önce 14:30 olan takas son saati (temerrüt başlangıcı) 15:30 olarak uygulanacaktır-vob
Printable View
*işlem sistemimizde yaşanan kesinti sebebiyle daha önce 14:30 olan takas son saati (temerrüt başlangıcı) 15:30 olarak uygulanacaktır-vob
Vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır
vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır. Seans
baslangıc saatı daha sonra duyurulacaktır. Saygılarımızla, vob
-matrıks-
[QUOTE=flexy;223002]01/04/2010 13:53:47 *vob işlem sistemi saat 14:00:00 itibarıyla üye erişimine açılacaktır. Seans başlangıç saati daha sonra duyurulacaktır-vob[/QUOTE]
ohoo 14-1430-15-1530 a kadar yolu var gayri ::
[quote=marakes;223007]Vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır
vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır. Seans
baslangıc saatı daha sonra duyurulacaktır. [B][COLOR=red]Saygılarımızla, vob[/COLOR][/B]
-matrıks-[/quote]
muhahhahahhahahhahahahha!!!
bu süperdi...
açılıyor...amma...pala tilefon etti....
[I]pala bugün tekrar dükanı kapatabilirim diyoo.....[/I]
[I]neden dedim.....canım öyle istiyo...bugün 1 nisan......[/I]
[I]ben çocukluğumu yaşamadım hiçç...üvvvvv dedi...[/I]
[I]:..::..:[/I]
EE hala bende bi numara yoq
[QUOTE=ATHLON;222977]daha ortaokulda,benımle beraber 2 çocuu din hocası alıp birkaç abi(!) nin yanına götürdü...elimize kitapları verdiler...biz sizin yanınızdayız ,abiniziz artık vesaire...ilerde sohbetler de yapcaz,gelirsiniz...vs...
sonna evde bunu anlatınca bizimkiler çıldırmıştı...
....şimdi ,o günlerde aileleri çıldırmayanlar tepemde beni çıldırtıyorlar...[/QUOTE]
Ben olayları su gözle bakıyorum:Daha önceleri her yer parsellenmişti,sadece su anki yönetim değil öncedende diğerleri kendi yandaslarını kayırıyorlardı.Şimdi iş değişim safhasına geldi birileri öncekilerin taksimatına göz diktiler.Paylasım kavgası başladı.
Çok yakında söyle bir olayla karsılaştım;Oglum askeri lise sınavına katılacak formu dolduruyoruz Forumda söyle bir soru var SUBAY YADA ASSUBAY YAKININIZ VARMI(soruyu tam hatırlayamadum ama bunu soruyor.) Yani orasıda parsellenmiş
Vah sade vadandasın haline vah.
Şimdi adamlara kızıyoruz ama öncekilerde bunlardan az değildi.
Bir kitabın birinde söyle biz cümle geçiyordu.Türkiye ne 1940 yıllardan beridir Türkler tarafından yönetilmiyor,Ya masanu,ya,gayri müslimi.v.b.
Soner YALÇIN efendi diye bir kitabı var okumayanara okumasını tavsiye ederim,
Vahki Ülkem vah.
daha üye erişimine açıldı asıl açılışı kurdela keserek yaparlar heralde
Spot ikinci seansın başlangıcına göre açılışı ayarlayacaklar anlaşıldı:)
[quote=marakes;223016]daha üye erişimine açıldı asıl açılışı kurdela keserek yaparlar heralde[/quote]
açılışa kurdela kesmeye başbakan gelecekmiş, trafik sıkışmış:::
Açılış saati belli oldumu
[QUOTE=boz ayı;223011]açılıyor...amma...pala tilefon etti....
[I]pala bugün tekrar dükanı kapatabilirim diyoo.....[/I]
[I]neden dedim.....canım öyle istiyo...bugün 1 nisan......[/I]
[I]ben çocukluğumu yaşamadım hiçç...üvvvvv dedi...[/I]
[I]:..::..:[/I][/QUOTE]
Ona çocukken ne yapmışlar bi zahmet sorarmısın boz ayı:) hani geçmişinde kötü bi anısımı var yokusam:confused: