[QUOTE=enorton;131135]Deniz olsun yeter, bi de çok sıcak olmayacak. [B]Alkol,sex bunlar zaten haram[/B].[/QUOTE]
forumda bu konuda aynı fikirde olacağım birinin çıkacağını hiç sanmıyordum, katılıyorum.
Printable View
[QUOTE=enorton;131135]Deniz olsun yeter, bi de çok sıcak olmayacak. [B]Alkol,sex bunlar zaten haram[/B].[/QUOTE]
forumda bu konuda aynı fikirde olacağım birinin çıkacağını hiç sanmıyordum, katılıyorum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131133]Şimdi Thai kızlar kısaltıyor orada uzanan ömrü.:..:[/QUOTE]
Hep İngilizlermi sömerecek .lelele
çok ters hareket olmadıkca bu gece uzun...
eğer nasip ederse ALLAH filmlerde gördüğüm gibi bir yere gitmeyi çok isterim böyle beyaz kumlar, berrak bir deniz,balıklar avuçlarının içine geliyor...
evet ülkemizde de çok güzel tatil yerleri var ama çok isterim böyle bir yere gitmeyi ailemle...
Gökhan alış baskısını farkettiğinde fiyat baz mı yoksa emir baz derinliğe mi baktın?
Nereye bakıyorsun
kovdum yavru ayıyı:..:, long zamanı artık zaten spotta 36000 de kırılmıyor, vadelide 46500 ü bile kıramadık long ama şu an long fırsatı kolluyorum.
Benim sistem AL verdi...Shortları kapatıp Flat kalıyorum...Long benim için riskli...Yarın akşama kadar Long düşünmem...Short sinyali gelirse tekrar Short'layabilirim...
sabah dedik dedik 47000 de 1000 kontrat bekliyor dedik. oraya kadar aldılar..
artık short zamanı diye düşünüyorum..daha da fazla daha da faza...
long bitmiş olabilir..
925 lonk..sistemli..15:00 barında 60 dklıkda ala geçmiş..amma çarpöa operasyonud olabilir bu kadder zirvedeyken..bilemeyon yani
önümüzdeki haftaya kadar spotta yaklaşık 3000 puanlık yolumuz var gibi geliyor
geceye uzun gibi..neden
-ccı(50) 5 daklık artı bölgede ..
-macd 30 ,al verdi..
-dow eksi kapattı..tersine girmek daha rahattır..hani bugün artı olur anlamında...
-[COLOR="DarkRed"]hersey bir yana sistemler [/COLOR]al da..
birde yazı tura attım..uzunlar lehine çıktı..:::
Geceye uzun kal, bütün gecenin riskini al sonra da ertesi gün zarar et :(