[QUOTE=Astatin;211397]Selçuklu,
Gördüm...PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA ve hatta hahahahahahaha[/QUOTE]
:::::::::::: .. patrun sıkıldım .sıkıntıda var ayrıca .. .. bi tepik atsana .. 60000 latına sarksın vob .. ehuehu :o..
Printable View
:::::::::::: .. patrun sıkıldım .sıkıntıda var ayrıca .. .. bi tepik atsana .. 60000 latına sarksın vob .. ehuehu :o..
Astatin patron benim sisteme el atmadın mı hala ya
[quote=hexa;211382]fxci çıkılın yooldan gayrim var nedir, açarmısın biraz .dng Unlimitted bana gapı söyle :..:[/quote]
[quote=oguzhan;211373]
fXci 15 dk lıok baktığın sistem yokmu onu bi yapıştırsan faydalansak[/quote]
çıkılın yoldan gayri çok opt edilmişti o eyi deel emme gobidik güzel duruyore
fekat bunu metastocka uyarlayamadım halen bu aksam bakarım uyarlarsam metadan bunuda gonderırım .. malum matriks kullanmayı sevmeyom
emme ben 60 dakkalııma uyuyorem biliyonuz gayri
[IMG]http://i49.tinypic.com/14takpj.png[/IMG]
ay ken get no satısfekşın...TGG=2 alıcı satıcı dengelendi..sırada new turn var..hatta new turn on the way
MPR-FAST
[IMG]http://i49.tinypic.com/2qiaaz8.png[/IMG]
MPR_SLOW
[IMG]http://i47.tinypic.com/20k4w8w.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;211401]lem öyle tobo mu olur. bundan olsa olsa tek boynuzlu at olur.:..:
68.800 gelirse, baş oluştu, omzu oluşturmak için çekilmeli denebülü..:)))
[COLOR=red]o nasıl bi rakam yazdım lem oraya.[/COLOR]
[COLOR=red]68.800[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]oha! :..:[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]ımm şey, düzelmedir: 64.800 olcek. ehuehuehue.[/COLOR][/QUOTE]
68800 olursa .. pert olan projeksyonu hurdalıktan çıkartırım abi .. ehuehuhue .. o ne öyle 68800 .. valla ayıp oldu abi .. üvvvvvv :D:D
Sazan 600'den bir 1/3 Long'u daha kapar.
bişey daha var Selçuklu.
5'liklerde oluşan formasyonları hiç dikkate alma derim. en dandikleri, en çalışmayanları, en çok yanıltmak için kullanılanlarıdır.
formasyonların hası 15'likte ve 4 saatlikte olanlardır.
hele hele 4 saatlik'te oluşan formasyonların çalışmayanı yoktur gibi bişe! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
tabii ki sözüm VOB'dan dışarı...
VOB için yakında kendine has formasyonlar çıkacak. isimler listesi şöyle:
1-acayip hayvan formasyonu
2-bu ne lan formasyonu
3-yok deve formasyonu
4-ohaaaaa formasyonu
5-nooldu şimdi buna lan formasyonu :..::..:
selam millet naber?
yaf boz ayim senin de su kara cumalarin carsambalarin bir gelmek bilmedi yaf. bekleye bekleye karardik.:..:.
[QUOTE=unlimitted;211421]bişey daha var Selçuklu.
5'liklerde oluşan formasyonları hiç dikkate alma derim. en dandikleri, en çalışmayanları, en çok yanıltmak için kullanılanlarıdır.
formasyonların hası 15'likte ve 4 saatlikte olanlardır.
hele hele 4 saatlik'te oluşan formasyonların çalışmayanı yoktur gibi bişe! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
tabii ki sözüm VOB'dan dışarı...
VOB için yakında kendine has formasyonlar çıkacak. isimler listesi şöyle:
1-acayip hayvan formasyonu
2-bu ne lan formasyonu
3-yok deve formasyonu
4-ohaaaaa formasyonu
5-nooldu şimdi buna lan formasyonu :..::..:
[B][B][COLOR="Purple"]6-a* formasyonu [/COLOR][/B][/B] [/QUOTE]
abi mesajda teknik bir hata tespit ettim .. formasyonlar kısmında 6. formasyon unutulmuş ekledim ..:o
[QUOTE=selçuklu;211386]tobomu oldu ne halt oldu vay a* .. mesut abi .. help .. tobomu o 5 dk .. vayyy ..[/QUOTE]
iyileştinmi sen nasıl oldun.....
aaa**qqqq tobosunun....:::::
2 gündür kısa devam....dün ve bugün..işlem yok..
[B]batırdı bizi bu bullmarket....[/B]
5 satta 15 satta......
şelele..şelale.....::::
[quote=sazan;211417]Sazan 600'den bir 1/3 Long'u daha kapar.[/quote]
Bosaajj,
15 dakıkalıkda EMA(112) tam da 250 den geçiyor..ordan döndü yine..:p:cool:
[quote=oguzhan;211406]Astatin patron benim sisteme el atmadın mı hala ya[/quote]
atacağım demişmiydim ki.dng
[QUOTE=selçuklu;211425]abi mesajda teknik bir hata tespit ettim .. formasyonlar kısmında 6. formasyon unutulmuş ekledim ..:o[/QUOTE]
hellimi kandırıyorum ben...
aaaa**qqqqq yazıyorum....
hahahahhaha :::::
[quote=selçuklu;211425]abi mesajda teknik bir hata tespit ettim .. formasyonlar kısmında 6. formasyon unutulmuş ekledim ..:o[/quote]
hakkaten lem baya bi hatalı olmuş. unutulacak şey miydi şimdi o madde :D
şş eks, nükleus pliz. gördüğüm şey gerçekleşirse, filme heyecan gelecek :::
stro buralardaysa "ne görüyon abi içime bi kurt düştü" der şimdi :D
[QUOTE=mbm;211427]iyileştinmi sen nasıl oldun.....
aaa**qqqq tobosunun....:::::
gündür kısa devam....dün ve bugün..işlem yok..
5 satta 15 satta......
şelele..şelale.....::::[/QUOTE]
he abi iyiyim .. gördünmü abi . . .. a* 5 in 15 in .. tobonunda ... helal bull patrona işi biliyor .. ehuehue :D:D:D
bunlar kara cumanın ayak sesleri daha.....
[B]KARA CUMA ...KARA CUMA.....[/B]
[QUOTE=boz ayı;211438]bunlar kara cumanın ayak sesleri daha.....
[B]KARA CUMA ...KARA CUMA.....[/B][/QUOTE]
bozayı abi . .. kara salı olsun bence ...emergency please ... ehehue :D:o
Altın ı göçerttiler , pala bakalım daha ne kadar direnecek..
[QUOTE=Astatin;211431]atacağım demişmiydim ki.dng[/QUOTE]
Patron sağına soluna birşeyler ekle bana fikir versin yeter ille iyi getirili b,i şey olmasına gerek yok geliştirme aşamasındayım
yorum fok short devam
[quote=seko;211443]Altın ı göçerttiler , pala bakalım daha ne kadar direnecek..[/quote]
benden duymuş olma ama altın tepmek üzere. :D
ve dünyaya baktığımda, pala'nın accayip güçlü durduğunu görüyorum. önemli olan, herşey teperken palanın naapacağı.
distrübüsyon yaparsa, şortlar arkaya yaslanabilir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;211442]bozayı abi . .. kara salı olsun bence ...emergency please ... ehehue :D:o[/quote]
[I]seni kırmam patron.....[/I]
[I]ama zaten olacağıda öyle...perşembe maviş geliyor....[/I]
[I]salıya kadar heryer karanlık.....[/I]
[I]kara p.tesi...kara salı.....[/I]
[I]şelale..şelale.şelale....[/I]
.lelele.lelele.lelele
şşş aste,
hatırlar mısın sana bi soru sormuştum. hayatında 1 satır matriks kodu yazmamış birisi olarak dünyanın en saçma sorusu olabülü demiştim.
hatırlar mısın o bilgisiz ama mağrur genci...
he söyle, hatırlar mısın :D.dng
[QUOTE=boz ayı;211455][I]seni kırmam patron.....[/I]
[I]ama zaten olacağıda öyle...perşembe maviş geliyor....[/I]
[I]salıya kadar heryer karanlık.....[/I]
[I]kara p.tesi...kara salı.....[/I]
[I]şelale..şelale.şelale....[/I]
.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
yok abi selçuklu abeyim 9 mart salı yuani bugunden bahsedeyor:::
toplantı arası 525 kapanan shortlar 625ten yerıne kondu :)
[quote=oguzhan;211445]Patron sağına soluna birşeyler ekle bana fikir versin yeter ille iyi getirili b,i şey olmasına gerek yok geliştirme aşamasındayım[/quote]
Oğuz'um han'ım çatalkaram çingenem çıtır sistemcim sistem kovalayanım sitem edenim;
Ben sistem geliştirirken şunu yapıyorum ; zibil gibi sinyal üreten bir generator ve onun üstüne hatalı sinyalleri eleyecek filtre, kaput, band ne haltsa onları yazıyorum..
MOV lu sistemler ise zaten ağır ve az sinyal üreten sistemler..Benim sistemimde hiiiiçç MOV yok...MOV lu bir sisteme yapacak bir iyileştirmem de yok..I am sori, ay em so sori...üüüüüüüüü Bir de, ben elimdeki zımbırtıyla 6-7 aydır uğraşıyorum..Yani bu iş eyle het deyince vahyolmuyor dostum..ayem sori ayem so sori::::::::::::
Bir de ıstrategist e sor.. Üstad o, bugün:)))
16.00 sonrası
measallah yorum çok emme ben short devam
[quote=fXci;211462]yok abi selçuklu abeyim 9 mart salı yuani bugunden bahsedeyor:::[/quote]
[I]onun güzel hatırına gerekeni yaparız....[/I]
[I]amma esas düşüş perşembe gecesi....cuma sabahı....[/I]
.lelele
[QUOTE=mbm;211427]
2 gündür kısa devam....dün ve bugün..işlem yok..
5 satta 15 satta......
şelele..şelale.....::::[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;211437]he abi iyiyim .. gördünmü abi . . .. a* 5 in 15 in .. tobonunda ... helal bull patrona işi biliyor .. ehuehue :D:D:D[/QUOTE]
Hımmm, forumda yokkene benimi çekiştiriyosunuz bakayım:p bull kadar daş düşe yada düşebülüü başınıza:..::..::..:, tövbe tövbeee..dng
Bakın ben geldim nası düşecek piyasa iyi seyredin;)
.dng.dng.kom:dü:
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=304955&resize_x=600[/IMG]
[quote=unlimitted;211457]şşş aste,
hatırlar mısın sana bi soru sormuştum. [COLOR=red]hayatında 1 satır matriks kodu yazmamış birisi olarak dünyanın en saçma sorusu olabülü demiştim.[/COLOR]
hatırlar mısın o bilgisiz ama mağrur genci...
he söyle, hatırlar mısın :D.dng[/quote]
valla bunu hatırladım ama soruyu hatırlamadım::::::demekki saçma ise bile normal dercede saçmaymış yada saçma değilmiş.çok saçma olsa hatorlardım kesin::::::
neydi lem..unutmuşum hakikat
ahanda yandık .. bull patrull geldi .. üvvv ..:D:D
Toplantıya giderken short'ları 525'den komple kapatmıştım. Ben yokken 200 görmüş alçak.. Gerçi ekran başında da olsam açgözlülüğümden kapatmazdım orada... :)
Flat devam, short'lar olacağı kadar gol oldu bence, yön komple belirsiz artık benim için... Rezil sistemlerim de kararsız, biri short biri long, tersini yapamıyorum o yüzden....
[quote=selçuklu;211486]ahanda yandık .. bull patrull geldi .. üvvv ..:D:D[/quote]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305029&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;211486]ahanda yandık .. bull patrull geldi .. üvvv ..:D:D[/QUOTE]
ŞŞŞŞ selçuklu, uzunmusun kısamısın bilmiyorum ama, ben full kısaları kapadım uzuna geçtim, mbm ye haber etme kısada kalsın:..::..::..: çaktırma manzarayı bu borsa düşmez:D:D
[quote=Strategist;211490]Toplantıya giderken short'ları 525'den komple kapatmıştım. Ben yokken 200 görmüş alçak.. Gerçi ekran başında da olsam açgözlülüğümden kapatmazdım orada... :)
Flat devam, short'lar olacağı kadar gol oldu bence, yön komple belirsiz artık benim için... Rezil sistemlerim de kararsız, biri short biri long, tersini yapamıyorum o yüzden....[/quote]Angehängte Grafik: 3__es_kann_jetzt_schon_
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=304951&resize_x=600[/IMG]
[quote=Astatin;211485]valla bunu hatırladım ama soruyu hatırlamadım::::::demekki saçma ise bile normal dercede saçmaymış yada saçma değilmiş.çok saçma olsa hatorlardım kesin::::::
neydi lem..unutmuşum hakikat[/quote]
yok sorar mıyım lem artık. üç beş bişeler öğrendik çok şükür. ehueuh
yalnız bişey diyim.
hani ben zirve/dip avı yapıyom ya.
hani fena da değilim ya. sorumdaki bi nokta ile zirve dip avı yaptığım indikatörümün ortak bi yanı varmış. onu keşfettim ehueuheuhheu:..:
Why canina.
Sazan amiral gemisi Ana sistem - Sazan [EMAIL="Classic@20"]Classic@20[/EMAIL] LONG.
Dolayısıyla da Sazan.
Ralli ralli ralliiiii.lelele.lelele.lelele
Kapanışı yapmaya geldim bugün kapanış 65000 üstü olur:..::..: ehuehuehu
[quote=oguzhan;211445]Patron sağına soluna birşeyler ekle bana fikir versin yeter ille iyi getirili b,i şey olmasına gerek yok geliştirme aşamasındayım[/quote]
Peki al sana fikir...İlk fikir; EN dandik çiftleşme bile MOV dan iyidir..İllede bir MA kullaancaksan DEMA kullan...Aha sana hızlı gıprak RSI ile, yavaş manda MACD nin çiftleşmiş hali ile bir formül parçacığı..Sistem diyemiyorum, buna ssitem dersek diğerlerine haksızlık olur.
Sistem işlerine ilk başladığım günlerde yazdığım 15 dklık sistemcik .....ey gidi günler ey...bu haliyle çok matah bir şey değil ama belki üzerinde çalışmak filtreleyin dakmak isteyen olur.. ..
kozmik odada saklanma süresi dolduğu için ifşa ediyorum
A:
if(RSI(12)>RSI(24),1,0)+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))*if(RSI(12)>=RSI(24),if(macd(24,12,9)>macd trigger(24,12,9),1,0),0)=3
S:
if(RSI(12)>RSI(24),1,0)+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))*if(RSI(12)>=RSI(24),if(macd(24,12,9)>macd trigger(24,12,9),1,0),0)=0