valla 300 den tamamen histemik olarak, 15 dklıkdaki muhteşem NUNU nun çalışması olasılığına şort.....şort ulan şort...
Printable View
valla 300 den tamamen histemik olarak, 15 dklıkdaki muhteşem NUNU nun çalışması olasılığına şort.....şort ulan şort...
bence bugünün kanalizasyonu oluştu .. ahanda ... bu ... alt kanal desteği ... 79,050 den geçiyor şuanda ... ühhüühüh ... altına inerse kanalizasyon altına kaşırmaya başlatrsa .. yenisini yapılır o zaman .. ahanda graf .. üvvvvvvvvv .. ingaaa
[IMG]http://ressim.net/a/upload/ab4473f4.png[/IMG]
79.350 çok kritik nokta.
78,800lerde çok vakit geçirmesi üzerinde tutunacağına işaret ediyor. ama ne olacağına bakıcaz elbette.
benim ilk okları fırlatacağım noktaya (79.575) halen gelmedik...
oraya geliş de çok önemli elbet. göstergeler gevşeme alarmını ilk orada verecek diye hesapladım.
vermezlerse şorta yine dokunmam...
herhangi bir düşüş onaylanana kadar long/cover işlem şekli devam...
ha birde çift tepe olayı var tabe..üühühühühüh..selpatros kanalizasyonların üstlerine kalın beton at sıva çek patron..üühühühüü
[quote=Astatin;287975]valla 300 den tamamen histemik olarak, 15 dklıkdaki muhteşem NUNU nun çalışması olasılığına şort.....şort ulan şort...[/quote]
Tayfil yorumların da çok başarılı, Şirin buba...brv
[quote=excali;287979]Tayfil yorumların da çok başarılı, Şirin buba...brv[/quote]
tayfil ne demek acaba.
patlatacak lebron..sanki 80xxx mi kapatcaz neee..üüühühühühühüh
[quote=Astatin;287981]tayfil ne demek acaba.
patlatacak lebron..sanki 80xxx mi kapatcaz neee..üüühühühühühüh[/quote]
tahvil'in "excali language" karşılığı..
[quote=excali;287974]:..:
80bin'i gördüğümüz anda Kontırakto teyminatlarını 900 tale'ye çıkarırlarsa ne etcen?:..:[/quote]
O zaman da 90.000'den short'larız... :..:
Tepeyi kılı kılına yakalamayı beklemiyorum... Az az short'laya short'laya çıkarım... Baktım param bitti stop'larım olur biter... :p :)))
[quote=Strategist;287985]O zaman da 90.000'den short'larız... :..:
Tepeyi kılı kılına yakalamayı beklemiyorum... Az az short'laya short'laya çıkarım... Baktım param bitti stop'larım olur biter... :p :)))[/quote]
pastada pala, senin en tepeden shortlıyacağını bildiği için bööyyyükk dilimde uzun stokluyor gibi..:..:
Daha önce çizdiğim DAX'da önem arzettiğini salladığım çizginin zoom'lanmış hali... Altına inerse bi posta daha short yapar mıyım acaba... Bilmem... :)))
[quote=Astatin;287981]tayfil ne demek acaba.
patlatacak lebron..sanki 80xxx mi kapatcaz neee..üüühühühühühüh[/quote]
haberlerde medyada rekor üstüne rekor haberleri çıkmalı ki realize ye gidelim daha var bence
[quote=Astatin;287859]bu arada tahvil 7.99 a.mış ve fekat 8.02 olmuş şu an..ehuehuheuhhue...haklı çıktım sayılır ama dişe dokunur haklılık sayılmaz..ve fekat bugün yada en geç yarın bence geçen haftaki kapanışı olan 8.1 e gelecektir....
tüm canlılar bir gün ölümü tadacaktır..ehuehe[/quote]
8.07..ühühühhühü