[QUOTE=nunu;75926]ne yapmis astatin? ben de merakli melahat oldum iyice.:)[/QUOTE]
Neler yapmıodu kii:) ! ! !
gelsin kendi anlatsın.. Ben şimdi sölersem ayıp olurr:..:
Printable View
[QUOTE=nunu;75926]ne yapmis astatin? ben de merakli melahat oldum iyice.:)[/QUOTE]
Neler yapmıodu kii:) ! ! !
gelsin kendi anlatsın.. Ben şimdi sölersem ayıp olurr:..:
Astatin firarda
şşş.meşgulum gelcem geceyarısına doğru..arkamdan konuşmayın bakimmm
modum e=mc2 nin c simisin nesin..bu ne hız :)...bütün forum şahittir, mersiyk benle başbaşa kalmak için hızla peşimden geldi :)
[QUOTE=Astatin;75949]modum e=mc2 nin c simisin nesin..bu ne hız :)...bütün forum şahittir, mersiyk benle başbaşa kalmak için hızla peşimden geldi :)[/QUOTE]
Hiişşşştttt kuşş.. Fena yakalandın.. Tabii sen nerden bilicen?:..: :..: :..:
Ben geldim.Selammm.Oh yav.O * siteden kurtulduk.Nasılsınız görüşmeyeli cemaat?
Catedral inşallah kendini iyi hissediyorsundur.O siteden kurtulduk.Oh bea.Nasılsın görüşmeyeli.Ha birde.Son aldığım duyumlara göre.........2.defa modluğu bırakan *Büyükcan'a asena koyu renk vermiş sitede.Son olaylarda onu destekledi diye.Asena'nın uzatmalı sevgilisi.
İlkinde başka sitelerde , ileri geri konuştuğu için.İkincisinde kendisi ayrılmış.Ne diyon bu konu da?
[quote=catedral;75952]Hiişşşştttt kuşş.. Fena yakalandın.. Tabii sen nerden bilicen?:..: :..: :..:[/quote]
Hangisini gördün..? yok canım...sen orda olamazsın..:..:.kom
[QUOTE=catedral;75952]Hiişşşştttt kuşş.. Fena yakalandın.. Tabii sen nerden bilicen?:..: :..: :..:[/QUOTE]
başka bir sitedemi yakaladın apla :D :D
hahhh magazin gündemi değişmiş oldu
[quote=mersiyk;75959]başka bir sitedemi yakaladın apla :D :D[/quote]
ıııhhh..öyle sanıyosa yanılıyodur..ha cadde de yakaladıysa veya cayırda bayırda barda, ona değildir diyemem... ama başka sanal vukuatım yoktur olamaz..vaktim yok o kadar
Hıdır mısın her neysen
Burası hamam değil.. Giyin de gel.. YYada ebedi git..