[COLOR="Sienna"][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]zicsdm...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]zero işlem cumadan short devam müsterihim.. .[/B][/COLOR]
Printable View
[COLOR="Sienna"][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]zicsdm...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]zero işlem cumadan short devam müsterihim.. .[/B][/COLOR]
[QUOTE=halojen;227676]stoploss 74.250'ye yükseldi..[/QUOTE]
Fiyat düştükçe stoplossun da iz sürüp düşmesi gerekmez mi? Sende niye yükseldi? Siyah bantlar yükseldi de ondan mı? Mantıken sl daha aşağıda olmalı diye düşünüyorum
üüü[quote=selçuklu;227681][COLOR=sienna][B][SIZE=5][COLOR=red]zicsdm...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]zero işlem cumadan kısa devam müsterihim.. .[/B][/COLOR][/quote]
full işlem cumadan beri full zarar 70600 olursa ana paraya geri dönüyorum Muhahha .dng:confused::mad::(üüü
[QUOTE=seagate;227687]üüü
full işlem cumadan beri full zarar 70600 olursa ana paraya geri dönüyorum Muhahha .dng:confused::mad::(üüü[/QUOTE]
üüüüüü:o
mentalrayden selamlar
[IMG]http://i44.tinypic.com/jhx5y8.png[/IMG]
şöyyle 60.000'e kadar direk düşsee.. mümkün değil dimi böyle birşey :)
675 stoplar.. 375 ten tekrar uzun denemesine döndü.. :)
[quote=seagate;227703]şöyyle 60.000'e kadar direk düşsee.. mümkün değil dimi böyle birşey :)[/quote]
biz niyet edelim gerekeni Sn.bozayı, maviş, artur yapar:..:
[quote=seagate;227703]şöyyle 60.000'e kadar direk düşsee.. mümkün değil dimi böyle birşey :)[/quote]
o mümkün de o ancak biz full longtayken ve stop koymamışken ya da sana bana sistemler donmuşken olur:::.dng
[quote=sadberk22;227716]o mümkün de o ancak biz full longtayken ve stop koymamışken ya da sana bana sistemler donmuşken olur:::.dng[/quote]
hehehe...:..:
60 a direkt düşmez yaa...şimdi böyle dedim yaa,doğrudan 60.000 e bi dalga başlarmış meselaa....kom
hakikaten bazen ben de takip edildiğimdem şüphe duyarım..
sanki biri bizi gözetliyo dimi?
hatta bazen ekranı bırakıp bulunduğum odaya bakıyorum,kimse var mı diye?
ama yok kimse..
demek bu iş böyle...
tuhaff..:)
275 stoplu 375 ten full long devam.. Duruma göre daha önce stoplanabilirim..
Saatlik indikatörler dipten kalkıyor..5 likler şişti..
15 lik ala gelmeden 30 dakkalıklarım al a geldi.. Böyle olduğunda tuhaf hareketler oluyor piyasada..
[quote=saraylı;227726]hehehe...:..:
60 a direkt düşmez yaa...şimdi böyle dedim yaa,doğrudan 60.000 e bi dalga başlarmış meselaa....kom
hakikaten bazen ben de takip edildiğimdem şüphe duyarım..
sanki biri bizi gözetliyo dimi?
hatta bazen ekranı bırakıp bulunduğum odaya bakıyorum,kimse var mı diye?
ama yok kimse..
demek bu iş böyle...
tuhaff..:)[/quote]
SANIYORUM GÜNLÜKTE %7.5 GİBİ Bİ SINIR VAR HERHALDE AMA:confused: ÜSTAD BU KAĞITLARDA BAZEN OLUYO YA HERGÜN TABAN AÇIYO SEN SATAMIYON TAA Kİ DÜŞÜŞ BİTENE KADAR::: ZATEN SATTIĞIN YERDEN Bİ YUKARI TEPKİ VERİYOR EN AZ %10.dng VOBTA DA PALA EFENDİ DE KONTRAT BOL İĞNELİK:..: OLSUN DİYE KOYSA ÖN SIRAYA EMİRLERİNİ 6OBİNİN ALTINA DA İNDİREMEZMİ :dü: