-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bir kere de adam gibi ‘5-10 dk sonra sistem geçici kapatılacak, isteyenler pozisyonlarını kapatabilirler’ deyin. Hadi ani oldu diyelim kesinti. Ulen açılacağı zamanı da bilmiyorsunuz diyelim. Bari ‘şu saate kadar sistemi onarsak ta açmayacağız, gidin rahatça yemeğinizi falan yeyin’ deyin bre insafsız iş bilmezler sizi.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=yaso;222934]arızanın nedenini bende sordum..
modern toplumlarda hıçkırığın varoluşsal etkilerinin sebebsel yaklaşımlarının bilişsel sonuçlarının irdelendiğini söyledi...:..:
ben de heee tamam .. [B]anladım dedimm[/B]...:):):)[/quote]
[B]Hay maaşallah !!!!!!....[/B]
Sende de ne kesikin zeka varmış....[B]:)[/B]
-
yahu bu mekanik bir sistem mi arkadaş, arada yağlamak mı gerekiyor... dün iletilen emirler bugün nası gitmez..
herşey elektronik ortamda yahu... yoksa değil mi ... :)
-
[QUOTE=flexy;222935]böyleymiş.[/QUOTE]
peh.. savol abi... iyi niyetle yapılan olaydır inşallah...:(
-
Modern toplumlarda hıçkırığın varoluşsal etkilerinin sebebsel yaklaşımlarının bilişsel sonuçlarının irdelendiğini söyledi...:..:
Ben de heee tamam .. Anladım dedimm...:):):)[/quote]
sana inanıyorum..
-
modern toplumlarda hıçkırığın varoluşsal etkilerinin sebebsel yaklaşımlarının bilişsel sonuçlarının irdelendiğini söyledi...:..:
ben de heee tamam .. anladım dedimm...:):):)[/quote]
[I]yaw sen süpersin...[/I]
[I]10 numerosun.............[/I]
+.
-
vay be sisteme ikinci güncelleme gelcek heylaa vob yok :::
-
[QUOTE=yaso;222934]arızanın nedenini bende sordum..
ben de heee tamam .. anladım dedimm...:):):)[/QUOTE]
Öldürdün beni ya
-
21.yy'da avrupanın orta yerinde vob kesiliyor yaw olacak iş mi :D :D
-
[quote=abicim;222938][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bir kere de adam gibi ‘5-10 dk sonra sistem geçici kapatılacak, isteyenler pozisyonlarını kapatabilirler’ deyin. Hadi ani oldu diyelim kesinti. Ulen açılacağı zamanı da bilmiyorsunuz diyelim. Bari ‘şu saate kadar sistemi onarsak ta açmayacağız, gidin rahatça yemeğinizi falan yeyin’ deyin bre insafsız iş bilmezler sizi.[/SIZE][/FONT][/quote]
iş bilenler yerine hatır gönül bilenler önemli mevkilere getirilince böyle oluyor işte.. sadece vob değil, nereye giderseniz gidin durum bu...
memleketin gerçeği..
-
[quote=halojen;222942]yahu bu mekanik bir sistem mi arkadaş, arada [B]yağlamak mı gerekiyor[/B]... dün iletilen emirler bugün nası gitmez..
herşey elektronik ortamda yahu... yoksa değil mi ... :)[/quote]
Yağlamaaa,
Her yerde her devirde varolagelmiştir...
Yağlamada dikkat edilmesi gereken birkaç önemli noktalar vardır..
Yağın miktarına dikkat etmek gerekir ne fazla verip vıcık vıcık etmek,nede az yağlayıp çatırdatım ses getirip etrafı rahatsız etmemek gerekir...
Yağlamada elle temasda önemlidir...
Omuza hafif dokunup,sizinde buyurduğunuz şekilde diyerek sözlede desteklenmelidir...
Yoksa "susturun kardeşim,sizin emrinizde değilmi" diye tel fırçayı yersiniz...:)
-
Şaka maka 2 saat oldu nerdeyse