-
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]yarın için büyük vurgun olasılığı görmüyorum, bunun nedeni yarın bir yargılama var ve gerçekleşirse olumlu yorumlanır, öte yandan 8. madde önemli ancak bu defa diğer maddeler geçerse(hsyk ve anyasa ile ilgili olanlar), bu defa partiyi kapatacak hukuk kalmayacak, bu borsaca satın alınır, aksi durumlar ise bu gün olduğu gibi her durumda satılır, [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Times New Roman]hemde fena satılır[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Times New Roman], diğer yandan dov ise takoza fena alıştı, dov takozu buradan deyilde, takozun ucundan kırarak 11000 ne kapak atmak istiyor, durum nazik ama eğer düşüş olursa aşağıdaki yerelere dikkat,[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]71487 TD[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]70850 D[/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]69638 TD[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]68283 TD[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]bunlar yarınki ve önümüzdeki düşüşlerde olası yereler, değerler yarına ait, ama her gün için bunları güncelleyeceğiz,[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]1.71487 dönüşlerinde 72147 den short olurum, [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Times New Roman]2.70850 ise destek, eğer bunun altına sarkış olursa, 120 lik ten sinyal durumuna göre long olurum,[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]3.70850 altında kalırsak kılımı kıpırdatmam,[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR]
yukarıdaki yazıyı dün kaleme almıştım, yazıda sadece düşüş yönününü ele aldım,
-
[quote=elstock;235085]İndi bugün hürriyet gazetesinde yazan bir yazı...durum bzim dusundugumuz gibi olmayabilirde..
8. maddenin reddi bir AKP oyunudur
[B]MECLİS’te 8. maddenin reddedilmesi tamamen AKP’nin bir oyunudur. Çünkü AKP ilerde BDP’nin kapatılma davası önüne geldiğinde ne oy kullanacaktır? Kapatılması yönünde oy kullansa kendisi ile çelişkiye düşecektir.[/B]
Kapatılmaması yönünde oy kullansa bu sefer tabanına bunu izah edemeyecektir? Halbuki Anayasa Mahkemesi’nin yapısını değiştirerek kendisini garantiye aldıktan sonra BDP’nin kapatılmasını Anayasa Mahkemesi’nin üzerine yıkma gayretinden başka birşey değildir.
Bu AKP’nin bir oyunudur. En ufak eleştiriye tahammül edemeyen Sayın Başbakan’nın bu kadar demokratik yaklaşması eşyanın tabiatına aykırıdır. Esas oylama Anayasa Mahkemesi’nin oylamasından sonra ortaya çıkacaktır. Bergi TULGA[/quote]
bunu ben de düşündüm, ama daha çok coninin bir oyunu bu, saddam la çok uğraştı bu coni,....
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/dxi73r.jpg[/IMG]
-
birkaç gün içinde 6000 puvanlık bir düşüş olma ihtimali çok kuvvetli... bence..
ancak 74-75bine doğru bir fake çıkışdan sonra olması daha olası görülüyor..
tabbbiki bunlar sadece benim tahminim ve bir olasalık..
şimdi satılar fazla... bir yukarı denemesi olabilir...
-
[quote=indregandi;235096][IMG]http://i40.tinypic.com/dxi73r.jpg[/IMG][/quote]
bu yukarıdaki ağa ölçer hareketinin normalde en az 2000 puvan üretmesi gerekir, ancak görüldüğü üzere düşüş var ama çapsız, çürük su yapan pervaneler gibi, gönülsüz onun için biraz dikkatli olmak gerekli, yukarıda verdiğim yereler normal bir py nin rahatlıkla dokunacağı yereler,...bunlar dikkate alınmalı,
-
Tahvil 9.41 oldu indi,dedigin gibi birtek faiz gercek..
-
EFG:1180 satış
Global:894 alış
-
EFG schordinger'in kedisi..VOB'da kapalı kutu..Kediyi kutunun içine koyuyorsun sallayıp sallayıp 500 metre ucurumdan asagı atıyorsun..Kutuyu actıgında kedi hem ölü,hem diri,hemde iki olasılıkta aynı anda olmus olabilir..
Kuantum fizigine göre böyle der Schrodinger..
Bunun baz almak önemli vobta..
-
[quote=elstock;235102]Tahvil 9.41 oldu indi,dedigin gibi birtek faiz gercek..[/quote]
şimdi bizim ülke faizde de coni gibi oldu, bunlar derki veya dedittirirlerki enflasyonda bu artış sağlıklı, büyümenin işareti, şu yereye kadarda makul,
işin garibi ben bunu coni için ölçüyorumda burası için nasıl ölçecem, oynak zeminde, daha önce çok ölçenler gördük, ellerinde metre ile dona kaldılar,
-
işlem yapamıyorum donuk vaziyetteyim....sebebi ne acaba......
-
uzun zamandır ilk kez zarar etme riskiyle karşı karşıyayım....işin kötüsü işlemde yapamıyorum...indi nerdesin ne yapacagız....
-
[quote=eksper;235158]uzun zamandır ilk kez zarar etme riskiyle karşı karşıyayım....işin kötüsü işlemde yapamıyorum...indi nerdesin ne yapacagız....[/quote]
kahvaltıdaydım exper,