-
Bakın benim ağa ölçerler yükseldi, kimin için yükseliyor veya kim yükseltiyor ağanın kendisi, bunlar ağayı ölçüyor zaten, onun ölçerleri bunlar, ağa ölçer 1, 2*4500 bastı ağayı aşağı, şimdi ağa ölçer 2, ağayı tehdit ediyor, mazeret kabul etmezler, 9000 puvan 10 kontratta 90000 puvan eder alabilene,...ağa bizi yere serebiliyormu hayır, pramitlemeyin yeter, bu pramit işi yanlış, poz alın yakalandığınız an çıkın, yada donun kalın, hiç bir şey olmaz,....portföyü ayarlayın yeter,
-
Dova gelince düşmüyor deyil, düşemiyor, durumu hassas yani, bu bizim düşmeyeceğimiz anlamına gelmez, şöleki coni politikaları burada iflas ederse düşmek deyil taş taş üstünde kalmaz, bu alenen böyle,.........
şimdi kıprıs seçimleri 1. Oldu, 8 madde 2.oldu, bunlar süreç, kıvırırlarsa 12000 puvan alacakları var, sabah yazdık bunu, adamlar kriz öncesi, 74000 ne, 1.18 dolar kurunda, şimdi ise 74000 ne 1.50 dolar kurunda, bunun alınması siyasetin şekillenmesi ile olur, becerirlerse yükselir, beceremezlerse geberir giderler, bu kadar basit, bize bunu ölçmek düşer,
-
yarın günümüz kazık cıkarmakla gececek.....cıkarabilir isek...
-
[quote=eksper;235036]yarın günümüz kazık cıkarmakla gececek.....cıkarabilir isek...[/quote]
ağa ölçer yükseldi exper, yarın yükselirlerse bunu aşağı basarlar, burada bakacağımız dip farkı eğer ağa ölçerde yeni dip yukarıda kalırsa, bunlar tez aşağı gelirler, öte yandan s&p futurasına 1149 demiştim, şimdi burası hareketlendi, ağzımdan çıktı bir kere görmesse olmaz,
-
-
günaydınlar, verdiğiniz kararlar hep doğru olsun
-
baktım iyi geceler demişim, günaydın diyen yine benim, bu nasıl ruh hali delikanlılar, ağaya teslim olmuş bir halimiz var, canlanın biraz,.brv
-
-
egim ve gandi ve dahi varsa diğer dostlar..
hepinize günaydın...
-
günaydın...bol kazanclar.....
-
kazık nerde yav......agam kazıga oturtmayı unutmuş bu sabah.....
-
İndi bugün hürriyet gazetesinde yazan bir yazı...durum bzim dusundugumuz gibi olmayabilirde..
8. maddenin reddi bir AKP oyunudur
[B]MECLİS’te 8. maddenin reddedilmesi tamamen AKP’nin bir oyunudur. Çünkü AKP ilerde BDP’nin kapatılma davası önüne geldiğinde ne oy kullanacaktır? Kapatılması yönünde oy kullansa kendisi ile çelişkiye düşecektir.[/B]
Kapatılmaması yönünde oy kullansa bu sefer tabanına bunu izah edemeyecektir? Halbuki Anayasa Mahkemesi’nin yapısını değiştirerek kendisini garantiye aldıktan sonra BDP’nin kapatılmasını Anayasa Mahkemesi’nin üzerine yıkma gayretinden başka birşey değildir.
Bu AKP’nin bir oyunudur. En ufak eleştiriye tahammül edemeyen Sayın Başbakan’nın bu kadar demokratik yaklaşması eşyanın tabiatına aykırıdır. Esas oylama Anayasa Mahkemesi’nin oylamasından sonra ortaya çıkacaktır. Bergi TULGA