gel de ecnebinin [B]dünyanın her yerinden bağlanılan[/B] sisteminin saniye bile kesintiye uğramamasına gıpta etme arkadaş...
Printable View
gel de ecnebinin [B]dünyanın her yerinden bağlanılan[/B] sisteminin saniye bile kesintiye uğramamasına gıpta etme arkadaş...
Yaww başka bişe gösterin,bıktık artık [B]meymuna bakmaktan...[/B]
[quote=Kennym;222875]hanım tası taragı sat sıngapur doları alacııııkk GOLDMAN SACHS öyle buyurmuş :::::::::
GOLDMAN SACHS, SİNGAPUR DOLARI İÇİN AL TAVSİYESİ VERDİ
Uluslararası yatırım kuruluşu Goldman Sachs tarafından hazırlanan
raporda, Singapur Para Otoritesinin para birimi duruşunu Nisan ayında
yapılacak 6 aylık değerlendirmede artan enflasyon beaskıları
doğrultusunda artış yönünde değiştireceği yorumu yapıldı.
Kuruluşun e-mail yoluyla uluslararası ajanslara gönderdiği raporda,
yatırımcılara USD karşısında 1.3975 düzeyinden alım tavsiyesinde
bulunuldu. Paritede 1.3700 düzeyinden ise yüzde 2 karla satış önerildi.
Foreks Haber Merkezi[/quote]
japon yeni al. yemişim goldman'ı. :)
son 25 gündür japonya kendi parasının ırzına geçti.
bu kadar senkronize bir hareket sadece japonya merkez bankasının piyasaya gırla capon yeni sürmüş olması ile açıklanabilir.
paydasında capon yeni olan bütün pariteler yılın rallisini yaptılar son 15 gündür...
capon yeni almanın tam zamanıdır. ;)
noldu gı saati kurduydum zistem guncellemesinde gelmek uzere.... bı geldım herşey donmuş :::
foruma bakmasam alarmı gurarkene zemanı durdurduumu zannetceydim...
ülem beyle işmi olur
[quote=EMEKDAR;222887]Yaww başka bişe gösterin,bıktık artık [B]meymuna bakmaktan...[/B][/quote]
eskiden TRT yayında problem olduğunda sedef kakmalı ibrik filan atardı ekrana...:..:
şimdilerde hiç saygı yok canım adama.. bakıp duruyoz 850'ye bön bön.. koy şöyle bi manzara resmi filan hahha
[QUOTE=fXci;222890]noldu gı saati kurduydum zistem guncellemesinde gelmek uzere.... bı geldım herşey donmuş :::
foruma bakmasam alarmı gurarkene zemanı durdurduumu zannetceydim...
ülem beyle işmi olur[/QUOTE]
sibob sinyali ne patros .. üvvv :o
[QUOTE=selçuklu;222893]sibob sinyali ne patros .. üvvv :o[/QUOTE]
abı nezamandan bevrı donuk vob ::: üvv sistemmi bıraktılar yuaw namıssızlar
[quote=unlimitted;222885]gel de ecnebinin [B]dünyanın her yerinden bağlanılan[/B] sisteminin saniye bile kesintiye uğramamasına gıpta etme arkadaş...[/quote]
Yurtdışında trader olmak ;
Haberleri takip et, analiz yap
Türkiye'de trader olmak ;
Haberleri takip et, analiz yap,vobis çöktümü diye sürekli tetikte ol,veriler doğru işleniyo mu diye sürekli derinlikten kontrol et yanlışlık varsa düzelt...
Toplantı sonrası.
VOB ????
Herneyse, SS hala SHORT.
pala tilefon etti....bugün dükanı açmayacam.....tatil yapacam dedi...
babamın dükanı ister açarım..ister kaparım....hadi gidin işinize dedi....
yarın dow kapalımı fdow açılacakmıymış .. ??
[quote=halojen;222891]eskiden TRT yayında problem olduğunda sedef kakmalı ibrik filan atardı ekrana...:..:
şimdilerde [B]hiç saygı yok canım adama[/B].. bakıp duruyoz 850'ye bön bön.. koy şöyle bi manzara resmi filan hahha[/quote]
He walla,
Hiç kendilerini yenilemiyorlar hep aynı dalga dubara nasılsa yiyor saf anadolu çocuğu,hulem biraz saygı göster başka nümorolar göster...
Sonrada;yaptım,yaptım ama sor bakalım niye yaptım de...ne bileyim...:::