[QUOTE=GOKHANFINDIK;130173]Bakıyorum Hellim hanım milletvekilleri gibi dokunulmazlık zırhı falan vermeye başladınız.Çok adilsiniz.[/QUOTE]
Sizin tekrar üye olmanızdada aynı hassasiyeti gösterdim
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130173]Bakıyorum Hellim hanım milletvekilleri gibi dokunulmazlık zırhı falan vermeye başladınız.Çok adilsiniz.[/QUOTE]
Sizin tekrar üye olmanızdada aynı hassasiyeti gösterdim
[quote=enorton;130157]Bence şikayet eden ceza alsın :::[/quote]
Ben alacam abi birazdan.İş ciddiye bindi yine.Ortada haksızlık var.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130168]Ben bulunurum abi aslan gibi buradayım.Herkes cezasını çeksin.Tesbih jerfin yolluyor.:..:Zaten yazmıyor kendisi çok nadir yazıyor.Ben böyle bir küfür görmekten rahatsız oldum napacaz şimdi?:..::D:D[/QUOTE]
Seni de savundum zamanında, şimdi de haksızlığa uğrasan savunurum. Sn mbm yi tanımam etmem ama teksas forumunundan onun yüzünden atıldım :D mbm yi neden sildiniz dedim, beni de sildiler :D Ben de paso kovuluyorum yaw :::
[quote=GOKHANFINDIK;130172]İyi abi çok sinirleniyor hemen herkes.Ben isterim burada komple efg ye gelen geçen kalaylasın ama öyle hak haram olsun zehir zıkkım olsun.Kimin hakkını kime haram ediyorsunuz.Düğmeye basarken banamı soruyor bu millet.Karşında short açan adam da imf riski alıyor imf haberi gelse longçular paramı ödeyecek shortçulara.Kimsenin kimsede hakkı yok.Short açmış adam senin cebindekini piyasa şartları ile almış ortada hak diye birşey yok.Hertürlü riski kabul etmişsin demektir o düğmeye bastı isen.[/quote]
sen neden alınıosn ustune?bı alalhn kulu da cıkıp shortcuların kazandıgı haram olsun gıbı bı laf ettı mı ?herkes dıle getrdı ıste burda sorun vob kapalıyken ımkb nın acık bırakılması..o yuzden yanlıs seyı savunuosun..longcu shortcu olayı deıgl bu..ben sen neden kazandın sen neden kaybetmedn demıyorum..ben neden bole arkadan vuruyolar dıyorum..arkadan vuran sen mısn?benm bıldgım degılsın..o zaman neden sen cevap verıosun o suclamalara..özunde soyledgım bu.yoksa herkes bılıo nerde dans ettıgını..acık olsun 1000 puan bassın adam elbet mıllet bı yerde poz degstrır..ma sen kapa sonra da kafana gore oyna..ıste o zaman bıraz yazıcaz tepkı verıcez ..kusura bakma artık kafanı sısırdıysek.
Burada normal bir yatırım soz konusu degil Gokhan kardes..!
ewet LONG ve SHORT kımse kımseye zorla actırmıyor.. olay Etik dısı hareketlere maruz bırakılması ımkb 'nin... adamların teknesıne bınıyorsan adamlar senı ındırmek icin ya sert satıs yapıyorlar karsı bacakdan yada sistemi kilitliyorlar ardından gaplı dusus.. bu olaylar bitmez burada.. VOB denetlenmedıkce ,kontrol altında tutulmadıkca kumarhanedekı poker masasından farksızdır benım gozumde.. bende Vob oynuyorum ama bu pıyasada vob dan para kazanmak deve ye hendek atlatmakdan daha zor oldugu bı gercek.. cunku neye ve kıme gore hareket edıyor bılemıyorsunuz, yurt dısını takmıyor , adamlar uzun poz da dıyorsunuz takaslara bakıyorsunuz , karsı bacakdan bi aracı kurumdan short acıyorlar 1000 puan kapatıyorlar vs.. spot lar vob hatta bir sonrakı kontrat bile bagımsız hareket edıyor, sanki Körebe oynuyoruz ... bole olmaz bu işler.. birileri 100 bin kontrat hic gereksiz long acıyorsa takip edilmeli sorgulanmalı.. manipüle edecegi bes belli cunku..
arada VOBORSA yada bakım lazım.. anma vellakin VOBAŞ ile aynı güne gelmesi beni işkillendirdi. :):D:D
İMKB = PBNİYB oldu bugun Parayı Basan N isterse Yapar Borsası:::
hakkaten hazmedilir durum değğil .. elini kolunu bağla yap yapacağını..isyan etmemek mümkün değil..zararım olsaydı içim acırdı heralde..gece gapinde kendin alıyorsun riski..burda zorla içine itildiğin durum var..bilerek o kadar satış yapıldıki düşük açsın..adilerr
[quote=enorton;130171]Yo ben sizi yanlış anlamadım sn.unlimitted. Ben aslında Gökhan gibi düşünüyorum. Burası Türkiye mesela ben sebepsiz işten çıkarıldım, işten çıkarılmam yanıma kar kaldı. Bir sürü para verip avukat tuttum ama kaybettim. Çünkü ülkede iş kanunu işçiyi değil işvereni koruyor. Gökhan da diyor ki; ağlayıp durma bu iş dünyası böyle şerefsiz. Git kendine yeni iş bul, zararını çıkar. Ben de böyle düşünüyorum artık. Sistem donar, platform donar. Bunlara alıştık. Bunlar bu piyasanın malesef içinde. Bunlardan şikayet edip sızlanmanın bir mantığı yok bence. Bence bugün asıl konu vobun kapanması değil, vob kapanmışken imkb ye birden sebepsiz satış gelmesidir. Bunu engellemenin en iyi yolu da imkbyi de kapatmaktır.
Sakın benim bu tür olaylar karşısında kızmadığım hatta tiksinmediğim anlaşılmasın. Ama malesef içinde bulunduğumuz piyasa bu.[/quote]
Ya abi garanti maili gelmişmiş yok piyasa artmışmış yok vob kapanmış spota satış gelmişmiş yok geçende vob kapanmış dow artmışmış.Banane zarar eden batan adamdan ya.Beni ne ilgilendiriyor.Bir de diyorlar sırf para kazanacam diye bu şeyleri savunuyormuşuz şerefsizlerin yaptıkları yanına mı kalacakmış.Buyrun kaldırmayın yanlarına yaptıklarını.Yemiyormu?Türk milleti söylenir söylenir susar.Vallahi umrumda değil kimseye 1000 puan girmiş 700 puan çıkmış.Eee fantomda longtu adam iki kelime söyledi sustu uzatıyormu daha?Uzatmıyor o çünkü alışkın böyle gaplara.Adam kapandı longunu shortladı bir daha longladı bir daha shortladı.Adam 800 puan gap yedi ama kara bile geçti.Ne konuşuyorsunuz siz hala yavf.Adam işine bakıyor sorgulamıyor.Bu böyle olmalı.O yüzden 5 yıldır buralarda yazıyor böyle 55 yıl daha yazar Allah ömür verirse.Yükseliriz efg adam çarpıyor düşeriz bunlar şerefsiz.Giren 1000 puan geri gelmez bunlarlar.Açın davanızı birleşin kazanın alın paranızı.Ben bugün long da olsa hiç sesimi çıkarmadan ne yapmam gerektiğini düşünürdüm.Ben hergün 500 600 puan gap yiyorum bir posta daha yesem ne olur.
[quote=QUEEN;130184]hakkaten hazmedilir durum değğil .. elini kolunu bağla yap yapacağını..isyan etmemek mümkün değil..zararım olsaydı içim acırdı heralde..[B]gece gapinde kendin alıyorsun riski[/B]..burda zorla içine itildiğin durum var..bilerek o kadar satış yapıldıki düşük açsın..adilerr[/quote]
evet işte aradaki farkı idrak edemeyenler var.bugün şöyle olsaydı misal kardeşim VOB ta arıza var atıyorum saat 16:00/16:30 arası kapanacak geri açılacak haaa o zaman herkes etrafına bakar kafasına uyan şekilde ya poz. u sürdürür, ya FLAT kalır ya da terse dönerdi her neyse.piyasa yeniden açıldığında da kimse gık demezdi.haa terste kalanın canı sıkılırdı belki içinden saydırırdı hay ben böyle şansın içine falan diye neyse.ama o riski kabullenerek o pozu almıştı.
ama bugün olan sorgusuz sualsiz adamı giyotine götürmekten farksız.
benim çok kafam bozuldu.zararım -275 puan önemi yok sanki her işlemimiz karlı mı? yok...ama yenir yutulur bir olay değil.ve aynı şey geçen günde oldu.demekki kelle koltukta dolaşacağız artık.
[quote=unlimitted;130175]enteresan bir tesadüf ve içinizden bana kızacaklar olacaktır belli ki ama;
bugünkü küfür olaydan zerre kadar farkı yoktur VOB'daki bu durumun.
küfür (kime edilirse edilsin) forum kurallarına aykırıdır ve cezası bellidir.
içinizden mbm'im haklı olduğunu düşünmeniz bir şeyi değiştirmez, değiştirmemeli. kurallara aykırı mı? evet, aykırı.
kurallarda bu tür esneklik yaparsanız, kaos başlar. kanun, kural,nizam bunun için vardır.
bir tarafta başkası yaptığında ceza,trink.
ama sırf mbm'in haklı olduğunu savunan çoğunluk olduğu için onun cezasının kaldırılması da trink.
bana göre yanlıştır.
mbm'in haksız olduğunu düşündüğüm için değil.
kuralların herkese eşit olarak uygulanmasının doğru olduğunu düşündüğüm için.
bu ceza kaldırılması olayı yarın başka birisi size küfür ettiğinde büyük çoğunluk "ama haklıydı abi küfür etmekte" derse tepkiniz ne olacak?
demokrasi bu değildir sn Larossian. çünkü demokrasi kurallara uymayı da gerektirir.
çoğunluktan doğan gücünüzü forum kurallarını değiştirmeye yönelik kullanıp değiştirtmeyi başarırsanız, işte onun adı demokrasidir.
kural orada öyle yazarken çoğunluk rica ettiği için ceza kaldırılması, sadece çifte standarttır.
bugün yeterince görüş açıkladım. gerisi gereksiz olur. herkese iyi akşamlar.[/quote]
Hah şöyle abi bunun adı resmen monarşidir be.Süper yazmışsın.Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor millet.İsteyen istediğini astırır isteyen istediğini engelletir.Sonra çoğulcu demokrasi edebiyatları.Bastı ise küfrü çekecek cezasını.Hellim hanım 1.cide engellemedi haksızlık etti.2.ci de ise engeli açtı yine hata yaptı.Hatayı kabul etmek erdemdir.Şimdi doğruları yazdım diye beni de engeller birazdan.O zaman da 3.hata eder.
[quote=QUEEN;130184]hakkaten hazmedilir durum değğil .. elini kolunu bağla yap yapacağını..isyan etmemek mümkün değil..zararım olsaydı içim acırdı heralde..gece gapinde kendin alıyorsun riski..burda zorla içine itildiğin durum var..bilerek o kadar satış yapıldıki düşük açsın..adilerr[/quote]
size katılmamak münkün değil ablası..işin birde başka yönü var. vobaş kapalı iken ilk ugrayacakları durağın 47500 olacagını oraya 10 sn takılacagını tahmın ettım. emri girdim. o ana kadar çalışan aracı kurum programı vobaş ın açılmasına saniyeler kala çalışmaz oldu. tahmınım tutdu ama işe yaramadı giden 600 puan a oldu saglık olsun allahtan bu gun flat kalma kararım a uymuş oldum böylelikle..kazanan kaybeden birlik içinde olmadıkca kazanan ben kazanıyorum sen bilmedıgınden kaybediyorsun havasından kurtuldugu gün biz her şeyi adam ederizzzz. atdan düşenin halini anca başka düşen anlar...svg.