vade sonuna long girdim.
beklentim yok bahtımıza ne çıkarsa
komple kumar oldu herşey .lelele
Printable View
vade sonuna long girdim.
beklentim yok bahtımıza ne çıkarsa
komple kumar oldu herşey .lelele
[QUOTE=mbm;130099]1000 puan kardan 500 puan zarar..benimle ilgili olmayan durumdan dolayı.....
haram zıkım olsun......
bu oyunun içindeki tüm pezevenklere.......
ilk alacagım 1500 puan kıçlarına girsin.........
kısa geceye[/QUOTE]
şartlı emrin varmıydı sistemde.
bı mumkunse pıyasa bole bktanlasmadan shortlıyan arkadaslar ben bıldm ayagına yazı yazmasın bugun..rica ediyorum..bu kapatıp acma olayı resmen arkadan hancerlmek..bundan kendımıze malzeme cıkarmayalım..kazancınız helalı hos olsun...zaten kaybedenler ıcn adres sız degılsınız..ama kazancınız ıcn de lutfen kaybedenler olmasın sızn de adresınız..ortam gergın bıraz dıkkatlı yazalım..burda suclu vobas ımkb yada bu ıse canak tutan her kımse o..vob kapanıosa vadleı de kapanmalı..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130096]Beynime gelen net sat sinyalini bir Allah bir ben bilirim.Yarın güzelce geçirecekler şimdiden alışsın herkes.:D:D[/QUOTE]
vob'un kapanmasıyla beraber o nasıl veriştir, garan'a ve diğer bankalara... teb 3 kademeye verdi bir anda yaa... n'oldu anlamadım.. kapanışta yurtdışının çıkışına da kayıtsız kaldı.. bir tarafı çok kötü terse getirme hareketleri bunlar, ama hangi tarafı..!!! yarın anlarız artık...
[quote=jerfin;130106]vob'un kapanmasıyla beraber o nasıl veriştir, garan'a ve diğer bankalara... teb 3 kademeye verdi bir anda yaa... n'oldu anlamadım.. kapanışta yurtdışının çıkışına da kayıtsız kaldı.. bir tarafı çok kötü terse getirme hareketleri bunlar, ama hangi tarafı..!!! yarın anlarız artık...[/quote]
ben tabana gıdıo dıe korktum vala..ilk defa ıslem yaparken bı korku aldı benı bugun..tak ak verıyo adam..dıbe kadar verse nolcak..sebebı varmı yok..alırken var mı o da yok..ama benım fıkrım her ne kadar poz suz da olsam da bu hareket longculara yarar..
delta menkul un personelı baglanıo tv ye..vob u kapadılar spota verdıler dıyo..cnbce spıkerının umru degıl sankı duvara konusuo adam..
eğer bugünkü VOB-işleme kapanıştan sonraki spota gelen satış dalgası ile ilgili olarak işleme kapanışın sebepleri araştırılmaz da telekom mu, telekulak mı her ne ise adam gibi açıklanmazsa, bu işin işleyişine çok büyük gölge düşer. zaten gölge vardı, o gölge yerini karanlığa bırakır.
kaldı ki, telekom'un 3-5 kablosuna gelecek zararla trilyonların
döndüğü/kazanıldığı/kaybedildiği bir sistem çökebiliyorsa, buna denecek bir laf bulamıyorum.
faredir o kabloları yiyenler, fare...
ne desek ne söyelesek boş.meydan onların,para onların...
sistem sabaH LONG ladı bende LONG ladım ama malesef VOB A.Ş. nin kesintisi hesapta yoktu.nooldu peki?
+ 775 puan karda olduğum pozu -275 puan zararla 46.925 FLAT ladim.
var mı günahım? yok...
nasibimde yokmuş.naapıym peki dedik verdik geri...bi tarafımıza kaçanda cabası.
böyle durumlarda polyannacılık oynayacaksın.belkide gelecek para hayırsız bir işe gidecekti deyip geçeceksin.
hayır getirmeyecek kazanç olmaz olsun.
uygun bir zamanda uygun bir yerlerine uygun pozda sokana dek FLAT...yarın işlem yapmam.artık sadece EFG cart curtla savaşmıyoruz.
birde VOB A.Ş. çıktı başımıza.
piyasanın soluksuzca yukarı aşağı sürülmesine dışarı düşerken tutulmasına v.s. bişey demiyorum evet sinirleniyoruz ama paranın gücü diyoruz piyasa diyoruz v.s.
ama bugün bu yapılan ve aynısı geçen günde oldu bu düpedüz ŞEREFSİZLİK tir.
ben hakkımı helal etmiyorum bunu yapanlara!
benden çaldıkları para haram zıkkım olsun!
[FONT=Georgia]İMKB'DEKİ YÜKSELİŞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Hafta içinde iç piyasadaki iyimserliğin nedeni ortaya çıktı. Medyada yer alan haberlere göre; VOB’da (vadeli opsiyon borsası ) endekste ( tahminen 600-700 milyon TL tutarında ) alım yapan yabancı bir fon (ve ona katılan diğer fonlar ) bu salı (30.06.09) vade sonuna kadar olan süreçte IMKB’nin olabildiğince yukarıda kapanması için IMKB üzerinde etkili hisselerde yüksek tutarlı alımlar yaparak pozisyonlarını yüksek karla kapatma çabasına girmişler.
Vadeli piyasada pozisyon kapatmayanlar için alış yapılan seviye ile IMKB 30 endeksinin kapanışı arasındaki fark kar tutarını ifade ediyor. Salı günü vadeli piyasada endeks kontratının süresi doluyor ve pozisyonun tahminimiz 2/3’ü karla kapatılmış olacak.[/FONT]
[quote=unlimitted;130109]eğer bugünkü VOB-işleme kapanıştan sonraki spota gelen satış dalgası ile ilgili olarak işleme kapanışın sebepleri araştırılmaz da telekom mu, telekulak mı her ne ise adam gibi açıklanmazsa, bu işin işleyişine çok büyük gölge düşer. zaten gölge vardı, o gölge yerini karanlığa bırakır.
kaldı ki, telekom'un 3-5 kablosuna gelecek zararla trilyonların
döndüğü/kazanıldığı/kaybedildiği bir sistem çökebiliyorsa, buna denecek bir laf bulamıyorum.
faredir o kabloları yiyenler, fare...[/quote]
yok be kardeşim..ne degıscekkı sacma bı acıklama gelır ıste yıne..tren devam eder..serefsız takımı bunlar..bgun 4 kere matrıks gıttı..en son da 17.04 de oldu..dedım tamam artk yamulduk ıyıce gelmezse..bnların hıcbırı tesaduf degıl..hala spottan cıkıp vob a gelen adam var..bunlar carpma makınesı gıbı..bı de ısın ılgnc tarafı..gelenlerın cogu short acmaya gelıo mus..bı kac aracı kurumla konustm da yenı gelıp de poz acan musteırler ıcn ole bıse dedıler..ne bılıyım..eger bole bıse varsa dusus musus hayal olur..eskı zırveyı de goruruz eylul falan demeden..sımdı bunun ustune bı dusus lazım ki herkes tamam zırve gorduk desin..zaten mıllet ac shortlamaya..sonra yıne yukarı dıyorum ben..
bı arkadas baska bı formda sormus cok guzelce..elektrk kestısıne ups net kesıntısıne connect card ..pekı vobaş kesıntısı ıcn ne yapıcaz demiş?..
[QUOTE=BOSNALI;130111][FONT=Georgia]İMKB'DEKİ YÜKSELİŞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]Hafta içinde iç piyasadaki iyimserliğin nedeni ortaya çıktı. Medyada yer alan haberlere göre; VOB’da (vadeli opsiyon borsası ) endekste ( tahminen 600-700 milyon TL tutarında ) alım yapan yabancı bir fon (ve ona katılan diğer fonlar ) bu salı (30.06.09) vade sonuna kadar olan süreçte IMKB’nin olabildiğince yukarıda kapanması için IMKB üzerinde etkili hisselerde yüksek tutarlı alımlar yaparak pozisyonlarını yüksek karla kapatma çabasına girmişler.
Vadeli piyasada pozisyon kapatmayanlar için alış yapılan seviye ile IMKB 30 endeksinin kapanışı arasındaki fark kar tutarını ifade ediyor. Salı günü vadeli piyasada endeks kontratının süresi doluyor ve pozisyonun tahminimiz 2/3’ü karla kapatılmış olacak.[/FONT][/QUOTE]
VOB müdürüne gönderin yabancı değil yerli diyordu anlaşma yok diyordu.