Şükür kavuşturana tekrar selam dostlar bu daha bıraktığım yerde duruyor short devam.
Printable View
Şükür kavuşturana tekrar selam dostlar bu daha bıraktığım yerde duruyor short devam.
Geceye short ile giriyorum
İyi akşamlar:D
iyi akşamlar cümleten..
kısaları da kazasız belasız kapadık..çok ısrar ederse son coşku için uzun denerim..
[quote=thebaboli;411549]Herhalde pala elinin görülmesine kızdığı için foruma saldırı düzenliyor .dng
Palaya selam şorta devam .lelele[/quote]
evet ben de giremedim ,
iyi akşamlar
Hosgeldiniz Engin Hocam.
güzel yere park etmişler kapanışta...
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/l/86bnw.jpg[/IMG]
evet sn halojen park güzel yerde kırılırsa 68850 dikkat çekiyor
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1206.hizliresim.com/y/l/86j96.png[/img][/url]
malum grafiğimizde üst band biraz daha yükseldi.
göstergeler aşırı alımda ve fazla zamanları kalmadı.
zaman analizinde 20 temmuz önemli birgün. yarın yükseliş çarşamba çöküş olabilir. veya 70050 altında kapanışla stop
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://e1206.hizliresim.com/y/l/86jhh.png[/IMG][/URL]
farklı bir saatlik grafik
göstergeler dip seviyelere yakın ve 69850 burda önemli bir destek .
normal şartlarda buralardan tepki vermesi muhtemel
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1206.hizliresim.com/y/l/86kv8.png[/img][/url]
Cumleten hayırlı sabahlar formda dikkatimi çeken yaklaşık olarak sistem destek ve dirençlerin hemen hemen aynı olması ya 200 puanlık kaymalar var max. Yada 50 puanlık oynamalar bende 70050 sistemsel günlük destek en fazla 69800 lere sarkmayı kabul edebilirim ew den anlamadığım için sistemsel davranmak zorundayım herkeze isabetli kararlar diliyorum
Cümleten hayırlı sabahlar dilerim
inşallah bugün eksi ile açıp sonra halojen ve saraylı hopcamızın bahsettiği 72 noktasına vurur:)
günaydınnnnnnnn..:::
Günaydın dostlar
Öncelikle kusura bakmayın bu yazıyı yazdığım için ama sabah sabah insan böyle bir haberle uyanınca sinirleri alt üst oluyor.
Bir ülkede 7 şehit oluyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Çünkü şehit haberi artık [U]alışagelmiş[/U] bir haber. Hatta haftada bir olmazsa şaşırıyoruz. Alakamızın olmadığı suriyede teröristlere pardon onlar muhaliftiler galiba destek verelim ama sürekli sınırından sızan Kuzey Irak'a ise hiçbirşey yapmayalım. Elalemin conisinin iki kulesini sözde usame saldırdı diye adam te nerden afganistana giriyor biz .ötümüzün dibindeki ülkelere söz geçiremiyoruz sonrada şöyle büyüğüz böyle büyüyoruz diyoruz. Yeter artık demokrasi(!) istemiyorum özgürlük(!) istemiyorum. Toğrağımda benim vatanımın evladının bile bile pisi pisine ölmesini istemiyorum. Allah mehmetçiğimize bunları yapanların ve bunları yapmalarına izin verenlerin tez zamanda belalarını versin. Millete evlad acısı çektirenlerin sonuda aynı olsun. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
s.a hayırlı işler arkadaşlar...
[quote=thebaboli;411608]Günaydın dostlar
Öncelikle kusura bakmayın bu yazıyı yazdığım için ama sabah sabah insan böyle bir haberle uyanınca sinirleri alt üst oluyor.
Bir ülkede 7 şehit oluyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Çünkü şehit haberi artık [U]alışagelmiş[/U] bir haber. Hatta haftada bir olmazsa şaşırıyoruz. Alakamızın olmadığı suriyede teröristlere pardon onlar muhaliftiler galiba destek verelim ama sürekli sınırından sızan Kuzey Irak'a ise hiçbirşey yapmayalım. Elalemin conisinin iki kulesini sözde usame saldırdı diye adam te nerden afganistana giriyor biz .ötümüzün dibindeki ülkelere söz geçiremiyoruz sonrada şöyle büyüğüz böyle büyüyoruz diyoruz. Yeter artık demokrasi(!) istemiyorum özgürlük(!) istemiyorum. Toğrağımda benim vatanımın evladının bile bile pisi pisine ölmesini istemiyorum. Allah mehmetçiğimize bunları yapanların ve bunları yapmalarına izin verenlerin tez zamanda belalarını versin. Millete evlad acısı çektirenlerin sonuda aynı olsun. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.[/quote]
gazetelere bakınca artık daha fazla şehit vermeye başladığımızı görüyorum, bu terör mevzusunu bitirebilmeleri için önce birçok ülkede söz sahibi olmamız gerekiğine inanıyorum, dünya konjonktürü bu terörün şimdilik bitmesine izin vermez, bu zamana kadar ise profesyonel askerlerle onlara gereken cevabı vermemiz gerektiğine inanıyorum
[B]Hadis-i Şerifle methedilen bu millet,1000 yıldır İslam'ın bayraktarlığı yolunda,milyonlarca şehit verip bu mukaddes bayrağı yere düşürmediği gibi,3-5 satılmış dinsiz sebebiyle de yere düşürmez inşaallah..!!![/B]
Günaydın
Bol kazançlar :)))
Günaydın. Hayırlı işler.
s.a
günaydın
Dün haftalık pivotta destek bulduk.
günlük pivot 490 da üzerinde aylık pivot 875
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1206.hizliresim.com/y/m/87ngc.png[/img][/url]
günaydın...
Ben de arkadaşlarıma katılıyorum..:o
Daha önce de saldırıya uğramış bir yer..Niye önceden önlem alınmıyor?:rolleyes:
Üzücü..Karakolu yapıp içinde oturmakla vatan toprağını koruyamazsın.Osman Pamukoğlu Paşa'nın dediği gibi yayılacaksın araziye,kuş uçmayacak!!
Bu konuda bir şekilde irade yetersizliği var...:cool:..kimin hatası, eksiği varsa,onun cephesinde...
gunaydın ,herkese bol kazanclar dilerim
u100 akşam 58200 altımda kaparsa sata geçer,yoksa alda kalır.
Vadeli akşam 70.050 altında kaparsa sata geçer,yoksa alda kalır.
Solotürk:
mor......70.525
kahve....70.300
BU SORUN ANKARADAN BAŞKA YERDE ÇÖZÜLMEZ.ÇÖZÜM İSTEMEYENLER VE BUNDAN YILLARCA NEMALANANLAR VAR
BUNLARIN ÖNCELİKLE TEMİZLENMESİ LAZIM
UYUŞTURUCU KARAPARA SİLAH SATIŞI HARAÇ NE ARARSANIZ YAPILIYOR,
KİMSENİN DE BUNU ENGELLEMESİNİ İSTEMİYORLAR
ASKERİ DAĞLARA YIĞACAĞINIZA ANKARAYA YIĞIN O ŞEREFSİZLERİ BULUN TAKSİM DE ASIN
BAKALIM DAĞDAKİLER DESTEK KESİLDİĞİNİ GÖRÜNCE TIPIŞ TIPIŞ İNMEYECEKLERMİ
ONLARA BU CESARETİ VEREN PEZEVENK..LER BULUNMALI ÖNCE
ONLARA BU GARANTİYİ VEREN PUŞŞ..T LAR BULUNMALI ÖNCE
TAksimde AS 3- 5 TANE ANKARADAN YAKALADIĞINI BAK BAKALIM DOĞU CENNET OLMUYORMU
YİNE ANALAR AĞLADI YİNE OCAKLAR SÖNDÜ
MEKANLARI CENNET OLSUN,KALANLARA SABIR VERSİN MEVLAM
PASSAT
Adam 11 yıldır iktidarda hala temizleyemedi
nasıl çöreklenmişlerse artık ankaraya
bürokrasiyi ele geçirmişler şerefsizler
bizim verdiğimiz vergilerle maaşlarını alıyorlar ama bu milleti sırtından bıçaklıyorlar
ne bitmez bir hainler cephesi varmış
ulan insan vatanını milletini makam mevki para için satarmı lan
siz insanmısınız lan
nerne sokacan parayı makamı mevkiyi
sen de ölecen toprak olacan.kazık dikip dünyadamı kalacan sanki
şerefsizler
passat
bize müstehak demekki...oy oranlarına bakılırsa halk memnun gidişattan... az bile şehit veriyoruz...
cezaevindeki hükümlüsünü, askerdeki mehmetçiğini koruyamayan bir hükümetten hoşnut halkımız...
yapacak birşey yok...
ağzına sağlık syn passat... malesef ateş yine düştüğü yeri yakıyor... :(
Dalgaya bakarsak:
71.225 ten beri c.4 dalgasının yani 4.dalganın başlamış olma olasılığı yüksek..
4.dalgaya özgü yatay hareket var..bir süre 69-71 bandında geçirebiliriz...69 a inersek te zaten 4.dalga bitti manası çıkar..c.5 ile 72 civarına yükselme gelir arkasından..
trade açısından 69 seviyesi önemli..burası aşağı kırılmadıkça piyasa 72 yi test etmek isteyecektir..
özellikle 68.850 seviyesi aşağı kırılırsa kısada kalmakta yarar var,aşağı trendi kaçırmamak açısından..
Evet işte bunun için şeriat istiyorum
bunların topunu taksimde idam etmek için şeriat istiyorum
cezaevlerine tıkacaklarına sallandırsınlar diye şeriat istiyorum
besleyeceğine cesaret vereceğine assınlar diye şeriat istiyorum
ab idam ı kaldırtmış,ab ninde abd ninde a.k
sallandırmazsan hukuku işletmezsen bunlasr dururmu
beşeri hukuku değil hakiki hukuku uygulayacaksın
tecavüzcüyü kırbaçlatacak ve ardındanda meydanda asacaksın
katili mağdura bırakacaksın
hızsızın elini keseceksin
ben şeriat istiyorum arkadaş
bunların beslenmesini istemiyorum
şehit vermek istemiyorum
bunun için şeriat gerekliyse istiyorum arkadaş
bugün o şehitlerden biri bizim kardeşimiz babamız akrabamız olabilirdi
illa ocağa düştüğü zamanmı yanacağız
müslüman müslümanın kardeşiyse eğer acısınıda paylaşmalı hissetmeli
allah yar ve yardımcımız olsun
vatanımızdan millertimizden bu belayı en kısa sürede kaldırmasını temenni ediyorum
Bu belanın kalkması için
komunizm gerkeiyorsa onu istiyorum
şeriat gerekiyorsa onu istiyorum
padişahlık gerekiyorsa onu istiyorum
yeterki bitsin artık
passat
bu belanın bitmesi için demokrasi de yeter...
ancak, kendisinin yok edilme özgürlüğünün olmadığı bir demokrasi... başka birşeye gerek yok..
herneyse...
dün kısaları kapamıştım...sabah tekrar al sinyali geldi.. uzun açmadım... hedefi belli.. değişmedi..
Tesekkurler hocam yorum icin.
Arkadaslar ew dersi demisti ya.
İste canli ew dersi.
Bende hocam kizarmi acep c.4.b gibi geliyor bana diye yazma kararsizliginda idim.
Abd sayimlari agirlikli ii.c.iii der ve kuvvetle muhtemel bu gece bitse. Ki belkide bitti. Onlar iv basladiginda bizim bitmis olmamiz lazom.
Zamansal da 4.a 1 tam gun ise en az oglen dahil diri durmamiz normal sanirim.
[quote=halojen;411632]herneyse...
dün kısaları kapamıştım...sabah tekrar al sinyali geldi.. uzun açmadım... hedefi belli.. değişmedi..[/quote]
short açmak için 71500 civarını mı bekliyorsunuz hocam, ben ov olarak 70850 shortlarla bekliyorum
[QUOTE=buffet;411637]short açmak için 71500 civarını mı bekliyorsunuz hocam, ben ov olarak 70850 shortlarla bekliyorum[/QUOTE]
en az 71500 görüldükten sonra dönüşünde kısa açıcam sn.buffet..
site gene saldırıya uğramazsa paylaşırım burda..malum, en kritik zamanlarda kilitleniyor forum..
PC başina geldşmde, dünden
c.4.a : 71225 ... 70050 abc 3 dalga inmiş, 4. dalgaları da zor yapan budur işte, vatandaş 5 dalga arar, ahha 3 bitti, 5 i beklerken carttt alirlar.
c.4.b : 70050 ... 71725 abc 3 dalga çikmiş ve c = a olmuş
%50 den de fazla geri almiş
70725 de c.4.b bitti ise de 688XY ile 695XY araliğinda bir yerde c.4.c biter bu sayima göre.
Hocam da zaten 70400 den KISA açtiğinda 69 binden bahsetmişti.
69000 ler gelecek olursa da zurnanın zartt edeceği yer olacak.
ben Hocama senkron olacam, geçen hafta 69200 den tahtada kaldım, geç görüp, bir daha da firsatim da olmadi zaten senkron olabilmek için
Benim 15 lik sistem de SAT vermişti dün halen de AL ı vermemiş.
30 luk 70525 altında satta kalir
60 lik da 525 altında SAT Verecek.
G20.
yunan hükümeti.
FED faiz kararı.
Bizim faiz kararı perşembe öğlene kadar beklenti olarak masadalar hep.