SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)
Printable View
SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)
[QUOTE=halojen;222820]SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)[/QUOTE]
Bilgisayarın ekranınımı kapatacaz:D
[quote=oguzhan;222819]Abi bi gariplik var iki defa baktım ikiside farklı sonuncusu su
Y 74475
D 71225
K 71475
AO 71373[/quote]
Düşük değişiyor sanırım.71200 ü görmüş ama sonradan 71225 olmuş
[quote=seçilmiş böcük;222822]Bilgisayarın ekranınımı kapatacaz:D[/quote]
wala anlamadım.. ben evdeki tüm ekranları kapadım... nolur nolmaz vob bu :..:
ulem bu adamlar bı 500 neyın geple asaı acarsa,sistem kapanışından 15 sanıye önce gırdııım ve gıtmeyen 875 kısalarımdan dolayı pis küfür ederim...
[quote=halojen;222820]SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)[/quote]
emir ekranlarından mı bahsediyolar acaba yoksa veri terminalinden mi?
[quote=halojen;222824]wala anlamadım.. ben evdeki tüm ekranları kapadım... nolur nolmaz vob bu :..:[/quote]
[I]pala bu boru deel...[/I]
[I]bugün 1 nisan.......[/I]
[I]bize bir güzellik yapacakmış.....[/I]
[I]ha ha aaa....[/I]
:..:
[quote=flexy;222803]30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?[/quote]
ms downloader metastockta aktarılan veride gözüken
open: 71225
high: 71425
low: 71225
close: 71400
[QUOTE=EMEKDAR;222813]Sırtımı daima ANADOLUNUN saf çacuklarına dayamaya devam edecem,bakalım sonu nereye varacak....
"Yuvarlak çötemi,anadolunun saf çocuklarımı"......:cool:[/QUOTE]
Emekdar abim senin avatarını ben kullanacaktım ama sen kullanyon diye avatarsız dolanyom .
Anadolu çocuklarına gelince
sakın ha aman derim Bilyomusun bilmem Bi Göktürk atasözü derki sırtını cermenlere daya Hunlara dayama der
Çünkü onlar çok fazla çevrilmiş kuzu eti yer oda afrodizyak etkisi yaparmış.
Yedikleri Terayağı,kaymakda çabası
geçen yaz da böyle olmuştu... vob'ta şalteri indirip spota pis basmışlardı... inşala spot bayılmaz da gap filan olmaz durduk yere
[quote=flexy;222803]30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?[/quote]
71.225
noldu kapandımı vob .. üvv .iyi olmuş bence ...1 hafta sonra açsınlar .. üvvv ::::::