ingiliz poundu hedef.....oylum oylum selvi boylum....
Printable View
ingiliz poundu hedef.....oylum oylum selvi boylum....
kuzum yedi ceddimle şortlıyammı trend döndümü???????
[quote=eksper;234936]hah tamam geldin kızdıracaksın şimdi deyyusu ...başımıza iş almassak iyidir....kudurur hincibu...[/quote]
lem erkekse gudursun....ben günnükçü degilim ki....bana vız gelir tırıs gider bunun guduruklugu...sonunda kucagıma oturacak...acelen ne...bırak debelensin....
benim kucagım eyidir....misal 2007 de lehman oturmuştu....şimdi yok...ha ha ha....
shortcu kucagı....longcu kucagına benzemez haaaa.....
oturdun nu...kalkamazsın....shortcu bu...boru deeellll.....
500 şort........takviye...
kuzum şortları arttırdım ....ne yap et düşür şunu....
coniye telofon etmişler aman abi sıkıştık burada diye,
yıl 2007....
lehman...bear...merill....longlar....bele kuduruktular...tahtaları bele delice cızıyordular...
gardasım...bunnarı shortlamaya basladık....shortla babam shortla...biz shortladıkca bunnar tahtaları cızıyordu kızgınlıkla....cuma günü EFG gibiydiler....
bi ay sonra gendilerini gucagımızda buldular...debelendikçe daha çok oturdular....
VE BATTILAR....HA HA HA
[quote=indregandi;234953]coniye telofon etmişler aman abi sıkıştık burada diye,[/quote]
aman gaza gelmeyin, paranızın durumuna göre pozisyon alın..
lütfen....
GÖMÜLMİYEN KİM VAR BU DÜNYADA....kimse yok...
bi gıdım püskürtülmüş sudan dogdular...akıp topraga süzülecekler....
kim yapacak bunu....bakteriler....kim bu bakteriler....SHORTCULAR....
ADI BİLEM ÜRKÜTÜCÜ....short...short...short dedinmi üç kez....ceryana tutulmuş bi faniye dönüyorlar....
coni işi bilir, arka bahçeyi açık tutar, hiç bir zaman tam kapatmaz, çünkü tarih ona öğretmiştir bunu, coni hiç bir zaman kazanamadığını bilir, bu yüzden sıkıştığında dört nala koşacak atı her zaman hazır tutar, bindiği atı ise her zaman değiştirir coni, daha hızlı koşsun diye, atlar coniyi çok sever bu yüzden bu covboy işi biliyor diye....
bu yüzyılın en büyük silahı SHORTTUR....
ÇÜNKİ SHORT....deccalın ogludur....