aynı anda spotu kapatmayanları tüm sülalesini anarak protesto ediyorum.....
bu yazıyı hergün 10 defa alıntı yapacagım......
Printable View
aynı anda spotu kapatmayanları tüm sülalesini anarak protesto ediyorum.....
bu yazıyı hergün 10 defa alıntı yapacagım......
Sanırım silkelemede Cuma günkü gibi olmasada bitti, yarın sabah açılışıda bugüne benzer ve yukarı yaparak vadeyi kapatırlar diyorum, geceye kısadayım, ama sabaha herşey bugün sabah olduğu gibi değişebilir, kısalar sadece korku nokuna hani akşama bi olay olursa diye, yoksa yukarı devam edeceklerdir diye düşünüyorum, ani silkelemede bitti nede olsa:) saygılar....
[quote=marakes;130063]bı dolap döncek ama ne yone belıdegıl..sadece600 puan ıcn bole bı kıtleme yapms olamazlar..adi herifler..ya dökmek ıcn dıycem kkorkutmak ıcn amaya arkadas ne yanı mertce alıp vermek zorunuza mı gıdıo mılete..[/quote]
Vobu bırakın garantiyi geberttiler.Öldü resmen.Gece bu baskı ile shortum.
[quote=traderx;130060]herkes vobaşa salıyor bende sankoya, gözümün önünde ağustos vadeyi 47000 gördüm aktife bastım kısaları gitmedi emir yediler 300 puanı Allah top etmesin sizi.[/quote]
2 ay önce aynı şey denizyatırımda benimde başıma geldi..
evet beyler gardınızı aldınızmı
vade sonuna nasıl giriyor herkes..
ben daha karar vermedim :::
teb 3 4 kademe bastı ıcne ettı garan ın..8 mılyon lot satısı vardı en son sonra bakmadım bıle
[QUOTE=Larossıan;130047]kocaoğlanlar sata geçti[/QUOTE]
Bunu göz ardı etmemek lazım.
[QUOTE=Fantom;130070]evet beyler gardınızı aldınızmı
vade sonuna nasıl giriyor herkes..
ben daha karar vermedim :::[/QUOTE]şimdi kısayım..yarın saat 17;10 da vade değişimi yapacagım..sistem yönünde..
[QUOTE=enorton;129947]Vob un amacı yatırımcıların risklerini hedge etmesiydi değil mi :D Piyasanın biri çalışıyor diğeri çalışmıyor, nasıl hedge edeceğim ben şimdi??[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;130066]aynı anda spotu kapatmayanları tüm sülalesini anarak protesto ediyorum.....
bu yazıyı hergün 10 defa alıntı yapacagım......[/QUOTE]
Haklısın abi bence mevzuatın hemen düzenlenmesi lazım, işin mantığına aykırı bir kere. Piyasanın biri açık diğeri kapalı, sonra sen hedge yap diyorlar...
Evet Ağustos vade sat konumunda değil, ama geceye kısa, noolur noolmaz:) açılışda yatay olur piyasa diyorum, saygılar....
kriz ve stres anında karar çok önemli
tepeden 1550 puan düşmesine rağmen çok sert tepti
hayırlısıysa ben işlemsiz olarak longa devam ediyorum bakalım kısmet
BU gece dow artı kapar ben flat kalıyorum