vay namussuz beni indirdi acil cortlamam lazım......
Printable View
vay namussuz beni indirdi acil cortlamam lazım......
[quote=indregandi;234888]fire vermişler, kendi vekilleri 12-13 tahmin ediliyor, kapatılsın demiş, bu kıprıs seçimi ile ikinci çatlak,[/quote]
bu önemli,
[quote=indregandi;234880]8 madde neydi bilen varmı, reddedilmiş,[/quote]
[quote=elstock;234881]Parti kapatma ile ilgili indi;[/quote]
[quote=indregandi;234888]fire vermişler, kendi vekilleri 12-13 tahmin ediliyor, kapatılsın demiş, bu kıprıs seçimi ile ikinci çatlak,[/quote]
[quote=indregandi;234895]bu önemli,[/quote]
bu çok büyük çatlak,....
böyle zamanda hasan deyil, ba... kazanır,......, conide tepkiyi koyverirse, cört bayramı olur,....
[quote=indregandi;234902]bu çok büyük çatlak,....[/quote]
bencede indi,bu cok seye gebe...bu parti kapatılabilir demek bir nebze,hele kendi icinde bole catlak..kotu algılanır..
abartmadan cörte döndüm,
400 şort....
Abiler bu is ısınır,realizasyon ortamı geyikleriyle baya mal satarlar..dow da artıdayken tam mal cıkmalık ortam...onun icin bekler sonra gömer,71900 a..urkutmeden satmalı..
ağa kötü yakalandı, bu ağanın yakalanması, ağa yakalanmaları böyle oluyor, oluk oluk para akıtıyorsun, barnak kıçına kaçıveriyor, fazla abartmadan cörtüm bu yüzen, 3 /10
yurdumun yetim evlatları...gariban shortcu gardaslarım....
hiçkimse....hiçbirsey...durduramaz bizi....donumuza kadar shortlarız....
1 dolar=1 euro....nobady can stop us....macro konustumu hersey susar....
avrupa....yıkılıyor....
amerika avrupayı soydu....avrupa merkez pankası...tam takır kuru bakır....
[quote=jani;234929]yurdumun yetim evlatları...gariban shortcu gardaslarım....
hiçkimse....hiçbirsey...durduramaz bizi....donumuza kadar shortlarız....
1 dolar=1 euro....nobady can stop us....macro konustumu hersey susar....[/quote]
hah tamam geldin kızdıracaksın şimdi deyyusu ...başımıza iş almassak iyidir....kudurur hincibu...