-
[quote=unlimitted;129808]ve bu bazen iyidir, bazen kötü.
bazen haybeye pozisyon kapattırmaz, bazen kardan çok ciddi miktarda yer...
önemli olan trade tarzınıza uyması. ki sanıyorum sizinkine gayet uygun.:)))
bol kazançlar.[/quote]
portföyün yüzde doksanı bu şekilde kalan yüzde 10 uyla bende çıtırlar yapıyorum ama uzun vadede çıtırların başarısı titanic portföyün başarısının yanından bile geçmiyor gökhandaki hızlı trade yeteneği yok bende... kendini bilmek önemli...
-
ağustos 48000 den satılır, tatile gidilir, 1 ay sonra dönülür, ekran takip edilmez :)
-
-
[quote=jerfin;129816]ısctr 4,90 a gidiyorr[/quote]
İsterse 10 liraya gitsin stop belli.95900.
-
[quote=sovalye;129814]portföyün yüzde doksanı bu şekilde kalan yüzde 10 uyla bende çıtırlar yapıyorum ama uzun vadede çıtırların başarısı titanic portföyün başarısının yanından bile geçmiyor gökhandaki hızlı trade yeteneği yok bende... kendini bilmek önemli...[/quote]
çok doğru. trade tarzı karakterle bile alakalıdır bence. yatırımcı önce kendisini tanıyacak.
ayrıca açılan pozisyonda geçmişten gelen karların/zararların da büyük etkisi var.
çok zarar ettiyseniz, 650 short deyip, tüh 700den long, yok o da olmadı 625'ten yine short deme lüksünüz olmuyor...
VOBdan iyi para kazanıp dışarı para attıysanız, kısaca kafanız rahatsa, kazanma şansı çok daha fazla.
bu işi yaparken psikolojinin etki oranı bence çok ama çok yüksek...
-
[quote=GOKHANFINDIK;129817]İsterse 10 liraya gitsin stop belli.95900.[/quote]
Gökhan ım sen böyLe inat etmezdin yakaladın yıne bir balık hadı hayırlısı.. :rolleyes::cool::dü:
-
[i]Uzmanlar her kırılan dirençte yükseliş ivme kazanırken riskin arttığına ve geri çekilmelere dair dikkatli olunması yönünde fikir beyan ediyorlar.Hisse bazı hareketlere baktığımızda Doğan grubu hisseleri gene başı çekti yükselişte. Hem hükümetle buzların erime ihtimaline dair haberler hem de Kuzey Irak'ta petrol arama amaçlı yabancı ortaklı bir proje şirketine ortak olunduğu haberi, grubun hisselerini hareketlendiren unsurlar oldu.[/i]
-
JP Morgan, ASYAB için 2.91 hedef fiyat verdi... 2 hafta içinde Asyab'ı 2.91'e taşıyacaklar..
Diğer bankalar içinde hedef fiyatlar çok yüksek. Özellikle TEB ve FORTIS...
bu durumda sert düşüş beklemek hata olur.. Bankalar çok güçlü seyredecek...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129817]İsterse 10 liraya gitsin stop belli.95900.[/QUOTE]
ayu inadın mı tuttu..:..:.kom
-
USD S&P/Case-Shiller 20 Bileşik Endeks (y/y) (Nis) 16:00 -%18,6 -%18,7 Yüksek
USD Chicago PMI Endeksi (Haz) 16:45 39 34,9 Yüksek
USD Tüketici Güveni (Haz) 17:00 55,1 54,9 Yüksek
TRY Dış Ticaret Dengesi (a/a) (May) 17:00 $3,2Mlyr $2,54Mlyr Yüksek
-
[QUOTE=hexa;129815]ağustos 48000 den satılır, tatile gidilir, 1 ay sonra dönülür, ekran takip edilmez :)[/QUOTE]
ilk margin call da yat uzmanınca aranılır. josef josef moduna geçilir. tatil zehir olur. elde bi laptop kopuk bağlantılardan ekran izlenilmeye çalışılır. alsatlarla zarar katlanır. hanımla tatilemi geldik yoksa başka bişeyemi diye kavgalar başlar. sonuç olarak hem para kaybedelir hem de huzur bozulur. tatile flat gidilir :)
-
Gökhan ne ayak short bekliyorum ama hiç de rahat değilim plans lütfen- spotta israr görüyorum