[quote=aslan;369803]günaydın patronlar, ben siteye giremedim şu ana kadar siz sorun yaşamadınız mı?[/quote]
evet aslanpat uzunca bir müddet ben de giremedim
Printable View
[quote=aslan;369803]günaydın patronlar, ben siteye giremedim şu ana kadar siz sorun yaşamadınız mı?[/quote]
evet aslanpat uzunca bir müddet ben de giremedim
[quote=Astatin;369806]Bu akşam VOB da akan kanlardan, gökyüzü gızıla boyanacak gayatron..Amma emin ol hangi tarafın kanından bilemiyorum..Amma şu kesin ki, bugün kapanışta kimin kanı döküldüyse, önümüzdeki 4 gün de onun ki dökülecek.. Gılıcını bileyle gayatron...Senin zırhta iyiymiş ha..teprik ederim[/quote]
75100 den shortlayınca zırh sağlam olur tabi ki ama az kala niyeti bozup kapayacaktım :o
bugünü 64xxx, haftayı ise 5x,xxx kapatalım diyorum gayatron
[quote=a.kaya;369808]75100 den shortlayınca zırh sağlam olur tabi ki ama az kala niyeti bozup kapayacaktım :o[/quote]
Acaab ben de şötle çelikten, kalın miğferli zırhlı bir avatar mı edinsem savaş öncesi..yok yok yaw bu kalsın.. bu avatarı aldığımdan beri sürekli düşüyor vob....zaten suratında hem pis hem sevecen bir ifade var....tuhaf yani...oyarım ruhun duymaz havasında bakıyo biraz..du bakayım...oynayan takım bozulmaz..
AHA 66400 olmuş..haydi gayatron gıralım gerdanı..bir ki üç, rampi rampii rampiii
Sürekli hikaye okuyor MB başkanı
full short devam full short:)
Uzun çok riskli...
haydaaa...şeytan flatla diyor gayatron..way**..ne zaman 66300 gördü bu yaw
Graşkaya graş graş....hhiiieeyttt yürüyün be Fatih in torunları..heheheh
Asıl pupu kırılırsa seyreyle cümbüşü astipatron :o
65500 12:30 da altında kalırsa pis göçer bu
Yeter yuaw
65800 den full shortlar kapandı
long devam long:)
[INDENT]
tabanlar başlıyor :([/INDENT]
Sanırsam saat14:00 de ECB başkanı olumlu konuşacak:)