15 likte doji çıktı sonraki 15 lik barda kırmızı olursa normalde flatlamam lazım prensib gereği :( bayağı bi realize gelebilir
ama günlük grafiğe bakıyom da nunular böyle bi kapanış yaparsa kırılır ve otur otırduğun yerde diyor
Printable View
15 likte doji çıktı sonraki 15 lik barda kırmızı olursa normalde flatlamam lazım prensib gereği :( bayağı bi realize gelebilir
ama günlük grafiğe bakıyom da nunular böyle bi kapanış yaparsa kırılır ve otur otırduğun yerde diyor
750 de flatlayacaktım ama elim gitmedi bi türlü :(
Şu piyasayı var ya, dünyanın tüm sistemleri ve histemim short'a geçse bile shortlamam buradan... Anca düşer, sonra çıkar ve bir önceki tepeyi geçemezse o zaman short... O zamana kadar sadece long-flat devam... :)))
15 dk sonra saat 11 de 550 üstünde kalmaz ise flatlayacam yeter bu kadar :o
pala aklınca beni haksız çıkaracak elimdeki şortları alacaksın yemezler yavrım bu şortları sana 75000den okutacam hemde yangından mal alır gibi alacaksın bunları
500 KAPADI 550 DEMİŞTİM NE OLCAK ŞİMDİ :confused: :o :(
tepemiz hayırlı olsun hadi pala 2012 için hazırlığını yaptıysan malları devrettiysen düşelim bak 2 liraya garanları toplayan general electric şimdi yurdum insanına kaç katına kitliyor
iki gün önce garan düşerkenki hacime bakın dün ve bugün çıkarkenki hacme bakın tam 10 kat daha düşükkk bu mal kitleme operasyonudur ağalar ben yemem bunu
he şöyle gel aşağğaaa bakalımmmm
Demek kapamak gerekiyorumuş 550 atında kapayınca ancak 400 den flatyalabildim :(
ben kaçar ağalar son kararım 93250 ye kadar dayanacağım stop olursam tümsermayemin yüzde 40ı gidecek. orası stop loss yeresim ama patlamayacak çünkü tüm göstergeler bunu göstrior bu malları arap boğalarına kitlerken buraya gelicem o zaman altta en az 10 teşekkür olacak çok rahatım karar verdim ekstraları bilem bozmucam bu şortlarla güzel bi ev alıcam
91000 altında kapanış olmadığı sürece yukarı potansiyeli devam eder