Pala dayı testereye devam ediyor Allah terste kalanlara sabır versin,psikopata bağladı iki gündür deyyus...
Printable View
Pala dayı testereye devam ediyor Allah terste kalanlara sabır versin,psikopata bağladı iki gündür deyyus...
[QUOTE=fXci;222713]saat 10 sonrası
yorum yok short devam üvvv[/QUOTE]
yine ayrı düştük
korkmalıyım
palaya burdan sesleniyorum.....
ben tövbekar oldum....asla şort kelimesi kullanmayacağım.....
izliyor..biliyorum.......
[I]dün gece pala tilefon etti....sesi çok sertti..bu sana son ikazım...
şortçuların gazına gelme...aklını başına al...fena olacak dedi...[/I]
[I]jani..nin başına gelenler kulağınıza küpe olsun...hiç aklınızdan çıkmasın. dedi..[/I]
[I]gözüm üstünüzde ..sizi izliyorum....akıllı ol dedi..[/I]
[I]bak jani ..ye ne oldu..avare avare dolaşır durur...forumlara gelemiyor..[/I]
[I]bekliyor biraz düşsün geleyim diye.....amma ona gıcığım.....bir daha [/I]
[I]elime geçerse hadım ederim dedi...[/I]
[I]arkadaşlar...ben korktum....jani örnek....akıllı olalım...[/I]
:..::..:
bugun hala kontrat arttırdılar uzun olaraktan...emme kesin gösterge deeldir...sadece bı fıkır...
[QUOTE=temese;222739]yine ayrı düştük
korkmalıyım[/QUOTE]
korkma abi senin yöne dönerim belki gene üvv ben saati kuraym kayfe içeym kahvaltı yapeym
[QUOTE=fXci;222746]korkma abi senin yöne dönerim belki gene üvv ben saati kuraym kayfe içeym kahvaltı yapeym[/QUOTE]
afiyet olsun
[quote=boz ayı;222742][I]dün gece pala tilefon etti....sesi çok sertti..bu sana son ikazım...[/I]
[I]şortçuların gazına gelme...aklını başına al...fena olacak dedi...[/I]
[I]jani..nin başına gelenler kulağınıza küpe olsun...hiç aklınızdan çıkmasın. dedi..[/I]
[I]gözüm üstünüzde ..sizi izliyorum....akıllı ol dedi..[/I]
[I]bak jani ..ye ne oldu..avare avare dolaşır durur...forumlara gelemiyor..[/I]
[I]bekliyor biraz düşsün geleyim diye.....amma ona gıcığım.....bir daha [/I]
[I]elime geçerse hadım ederim dedi...[/I]
[I]arkadaşlar...ben korktum....jani örnek....akıllı olalım...[/I]
:..::..:[/quote]
AH HAAA HA AHA HAHAHAHHAH...
Palada ne dertler var,ne mucizeler yaratmaya çalışıyor...
[URL="http://i40.tinypic.com/2q8pumu.jpg"][IMG]http://i40.tinypic.com/2q8pumu.jpg[/IMG][/URL]
-abi?
-efenim?
-dün tepeydi bence...800 de fulledim...3500-4000 puan vercek bu kısalar inşallah..
-inşallah?yaw az dur...git bi kaave iç...
[QUOTE=yaso;222733]fiyat yüzde 1.20 arttı ama apsd de 1800 pozisyon kapandı.. kısacılar kapatmış.. şimdi aşağı basmasın bunlar...dng[/QUOTE]
dün 72 k ya kadar apsd 8000 artırılıp ıkı seferde 0 a indirdiler bunu... aynı şekilde bugun bu seviyeye gelene kadar - 2000 daha gerçekleşti.. önceki günlerde de bu süreç devam etti .. pela ya herro ya merro diyecek ya en tepede kapatacak yada allah ne verdiyse basacak bu vade sonuna kadar...
merak la ve esefle izliik nolcak diye :) sistem cort aga.. gerçi most bu satı desteklemedi ama olsun short shorttur :)
[quote=kennym;222759]dün 72 k ya kadar apsd 8000 artırılıp ıkı seferde 0 a indirdiler bunu... Aynı şekilde bugun bu seviyeye gelene kadar - 2000 daha gerçekleşti.. önceki günlerde de bu süreç devam etti .. Pela ya herro ya merro diyecek ya en tepede kapatacak yada allah ne verdiyse basacak bu vade sonuna kadar...
Merak la ve esefle izliik nolcak diye :) sistem cort aga.. Gerçi most bu satı desteklemedi ama olsun short shorttur :)[/quote]
short demeyin artık midem bulanıyor..
luc besson ve guy richie nin "revolver" isimli filmi seyredilmeli...mutlaka..hem de bir kaç kez...