-
vob günlük.
[URL="http://img705.imageshack.us/i/vobgnlk.png/"][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2299/vobgnlk.png[/IMG][/URL]
orta vadede genişleyen formasyon... Alttaki mavi destek çizgisi çok önemli bana göre. bu kırılmadan düşüş trendine girdiğimizi söylemek zor. Zaten beyaz çizgilerle gösterilen kısa vadeli düşüş kanalının destek çizgisinin bu mavi ile kesiştiği noktadan tepki verdik(59300)
Kırarsak 58300 civarı ilk hedef olur 56500 civarı potaya girer. Bekliyoruz bakalım ne olacak......
-
[quote=ATHLON;211269]525 uzun...1/4..çorba parası içun...[/quote]
350-375ten longlasan çorbayı tencereyle ikram edebilirlerdi.
böyle bi tas alırsın sadece ehu :::
-
[quote=unlimitted;211281]350-375ten longlasan çorbayı tencereyle ikram edebilirlerdi.
böyle bi tas alırsın sadece ehu :::[/quote]
diyet yapıorum adaş...yeter bi tas...malum önumuz yaz...:)
-
[quote=sazan;211277]Wayy canına,
Sazan sistemler SHORT'ta (2 short, 1 Long, Nette Short)
Fakat Sazan SW portföyde Long açar ve 63.425'e kadar alıma devam edecektir.[/quote]
Düşmeden yükselirse de 64.7 ve üstünde ek LONG açacaktır.
-
[quote=ATHLON;211282]diyet yapıorum adaş...yeter bi tas...malum önumuz yaz...:)[/quote]
lem bırak ikram etsinler, sen yemezsin o ayrı :::
hem diyet delikanlıyı bozar :D
-
euro bölgesinde bir ülkenin temerrüt sorununa düşma riski var..FİTCH..
anket açalım..kimmiş bu ülke......
bozz tahmin hakkını kullanıyor.....[B]İTALYA...........[/B]
-
[quote=boz ayı;211278][B]asti daha dur....bu bir şey değil....[/B]
[B]gör bak ne olacak..........ŞELALE....en güzelinden....[/B]
[B]KARA CUMA....SOYKIRIM......BOĞA [COLOR=red]SOYKIRIMI[/COLOR]..........[/B]
.lelele.lelele[/quote]
he sonra mecliste oylama yapıp, soykırım tasarısını kabul ederik..gerine gerine..he kırdık hatta soykırdık üstüne de paar aldık, hatta para için yaptık derik gerine gerine...:D:D
-
[quote=boz ayı;211291]euro bölgesinde bir ülkenin temerrüt sorununa düşma riski var..FİTCH..
anket açalım..kimmiş bu ülke......
bozz tahmin hakkını kullanıyor.....[B]İTALYA...........[/B][/quote]
PORTEKİZ, İTALYA, İSPANYA...ben ayırmam birbirinden bunları..hepsi düşebülür anca önce hanisi düşer bilemeyon..ama ben Portekiz diyom
-
tobo yapsa bunun dewamında..ne şık olur...hoş durur...
-
-
[QUOTE=Strategist;211231]Grafiğe bakıyorum, özellikle saatliğe, kesin yerin dibini boylar bu diyorum. Zaten Dow da aşırı alımın zirvelerinde onun da düzeltme yapması lazım. Şöyle 2.500 - 3.000 puanlık bir düşüş garanti gibi. Tek bir sorun var, ben kısadayım. Ben kısadayken düşemeyeceğinden tek başıma tutuyorum piyasayı... :)[/QUOTE]
ben bıraktım piyasa biraz düşşün deyu 525 te kapattım pzu 325 poınt sabrımız ıcın kucuk bı odul :) 600 üstünde hertürlü yeniden açarım pozu :)
-
[quote=Astatin;211296]he sonra mecliste oylama yapıp, soykırım tasarısını kabul ederik..gerine gerine..he kırdık hatta soykırdık üstüne de paar aldık, hatta para için yaptık derik gerine gerine...:D:D[/quote]
kahraman bile oluruz...........milli kahraman.....
ha ha haa.....
+.+.
-
-
[quote=sazan;211285]Düşmeden yükselirse de 64.7 ve üstünde ek LONG açacaktır.[/quote]
64.7=[COLOR=red]7[/COLOR]ex0+[COLOR=red]2[/COLOR]*7ex1+7ex2+[COLOR=red]7[/COLOR]*[COLOR=red]10[/COLOR]ex(-1)
2 ve 7 +10
:D:D:D:D
-
-
Hareket eden piyasa üzerinde sisteme şoptimizasyon yapmak ne büyük hataymış yaw. Birşey deniyorum, her testim farklı çıkıyor uyuz oldum *.*
-
-
[quote=Strategist;211318]Hareket eden piyasa üzerinde sisteme şoptimizasyon yapmak ne büyük hataymış yaw. Birşey deniyorum, her testim farklı çıkıyor uyuz oldum *.*[/quote]
Abi,
senin karşında kim duruyor şu anda?:::
-
[B]bozz amcanız öyle bir jübile yapacakki.......
şelale altında yıkanırken .......[/B]
[B]bir ihtiyar bozz vardı şelale severdi diyecekler....[/B]
[B]unutamayacaksınız.............[/B]
[B]KARA CUMA............[/B]
-
[quote=boz ayı;211327][B]bozz amcanız öyle bir jübile yapacakki.......
[B]KARA CUMA............[/B][/quote].dng.dng.dng.kom.kom:dü:
-
[quote=boz ayı;211327][B]bozz amcanız öyle bir jübile yapacakki.......
[B]KARA CUMA............[/B][/quote] japon bonoları yakında yunan bonolarına benzıyecek kara cuma japonyadan dalga dalga tum dunyaya yayılacak aynı tshunamı gıbı boz ayı abımız keyıfle çayını yudumlayacak.dng[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305053&resize_x=600[/IMG]
-
Angehängte Grafik: unbenannt.jpg
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305065&resize_x=600[/IMG]
-
yorum yokh short devam gayri :::
-
basın leyn.......
adamın kafasını bozmayın.....::::::::
-
şelale bekliyoruz palamızdan , hadi pala elini korkak alıştırma..
-
Sazan 5 dk'lık sistemde (Long'dan) Flat'a döndü.
2 Sistem short. 2 sistemin toplam kontrat sayısı kadar da SW'de long. 64.3'de 5'lik flat'a dönünce ikinci parti alımın maliyeti SW'de 64.3.
66.3'leri görmeden daha aşağı gitmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden de sistemlere ihanet ediyorum.
-
5 dakka sibop meraklılarına zon durumu
[IMG]http://i48.tinypic.com/102w8k4.png[/IMG]
-
[QUOTE=fXci;211359]5 dakka sibop meraklılarına zon durumu
fXci 15 dk lıok baktığın sistem yokmu onu bi yapıştırsan faydalansak
-
Sazan SW portföyde olan 300 ve 475 ortalama maliyetli longların 1/3'ünü 600'den satar. (Bereket versin)
-
[QUOTE=oguzhan;211373]
fXci 15 dk lıok baktığın sistem yokmu onu bi yapıştırsan faydalansak[/QUOTE]
yok abi yuaw vobdigobidiğim ve çıkılın yoldan gayrim var onlarda matrikste matriksi kapadım demin dur açem bakem
-
Hülem ne gün bu.
3. sistem de (5 dk'lık) shorta döner. Sazan 3 börtföy short, shortların yarısı kadar Sw börtföyde long'dur. (kendim satıp kendim alıyorum)
-
[quote=fXci;211377]yok abi yuaw vobdigobidiğim ve çıkılın yoldan gayrim var onlarda matrikste matriksi kapadım demin dur açem bakem[/quote]
fxci çıkılın yooldan gayrim var nedir, açarmısın biraz .dng Unlimitted bana gapı söyle :..:
-
buyrunuz kanalizasyon .. herkes projeksyyonunu çizsin .. doğruyu gösteren prokjeksyonun sahibine .. excali çekirdek verecekmiş .. .. eheuhueh u:D:D
[IMG]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/9/3461.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;211383]buyrunuz kanalizasyon .. herkes projeksyyonunu çizsin .. doğruyu gösteren prokjeksyonun sahibine .. excali çekirdek verecekmiş .. .. eheuhueh u:D:D
[/quote]
hee. ay vil giv nükleus.kom.dng
-
tobomu oldu ne halt oldu vay a* .. mesut abi .. help .. tobomu o 5 dk .. vayyy ..
-
gel yawrum...boyuna gel....
-
Selçuklu,
Gördüm...PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA ve hatta hahahahahahaha
-
işler hafifledi.moladayım.
yağmur şahane yağıyo. çayım geldi. davşan kanu.
şş, ekskali, ver bakam bi avuç nükleus.:D
-
[quote=unlimitted;211398]işler hafifledi.moladayım.
yağmur şahane yağıyo. çayım geldi. davşan kanu.
şş, ekskali, ver bakam bi avuç nükleus.:D[/quote]
get no limiteyşın.kom
-
[quote=selçuklu;211386]tobomu oldu ne halt oldu vay a* .. mesut abi .. help .. tobomu o 5 dk .. vayyy ..[/quote]
lem öyle tobo mu olur. bundan olsa olsa tek boynuzlu at olur.:..:
68.800 gelirse, baş oluştu, omzu oluşturmak için çekilmeli denebülü..:)))
[COLOR=red]o nasıl bi rakam yazdım lem oraya.[/COLOR]
[COLOR=red]68.800[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]oha! :..:[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]ımm şey, düzelmedir: 64.800 olcek. ehuehuehue.[/COLOR]