Full short devam full short
Graşmadan olmaz
Printable View
Full short devam full short
Graşmadan olmaz
[quote=Astatin;369783]yok hadji diyorum ben sana..olay garan olayı değil..olay tamamen metafizik..yok böyle bişi:Düüü AOP AOP AOP[/quote]
[SIZE=4]AOP AOP AOP[/SIZE] :o:o:o 66950 Den kesin kapamak lazım sonra ç işte 68 den falan tekrar .dng
Başçı Mb nin ECB nin borç krizini geç yada erken çözmesine göre senaryo hazırladığını söyledi, demekki ECB borç krizini öyle yada böyle çözecek..
Bu durumda?
full short devam full short
borç krizi çözülene kadar:)
hımm...sabah Mudis, sevgi kelebeği rolüne bürünüp bir sürü açıklama yapmış..biz not kırmadan önce 2015 deki bilmem neyi görmeliyiz v.b.diye.. Orda bi filmler dönüyor bence...Çünkü Mudis de iki hafta önce, paket geçse bile bunun ABD nin gredi notunun düşüşünü engellemeyebileceğini söylemişti..şimdi ne bu ağızlar..
Başçı konuştukça düşüyor piyasa:)
Ah Durmuş Yılmaz ah, nerdesin diye inliyor ky:)
[quote=Astatin;369638]İşte Old Buddy Old Gray Whistle Test grafım Fdjr/X30yvade (haftalık)...Mavi astebandlar yarın çoookk genişşşşşş (H-L) bir hareket olacak der Optiss Abüüü... Yani bir ayu olarak indiklere bakınca bu grafın ranacağını gördüğümü demek istiyorum..yani FDJ toparlarken bizim graşmaya devam edebileceğimizi söylüyor...Yani X30yvade nin, FDJ e göre underpirformınsı hızlanarak devam eder gibi geliyor opsi van kenobi abi..... FDJe göre boğasal pozlar almak acı verebilir mi optis abiii..
Bu arada graftaki yeşiller, hormonlu veya hormonsuz bir raning triyengıl olabilir mi optis abüü....Eğer öyleyse; önümüzdeki haftanın herhangibir gününde gece FDJ çıktı diye, sabah VOB artı alıçırsa alayına şortlamak lazım mı optis abü....Muhtemelen graftaki ranan barların dip noktasında (yani vob un tepe noktasında) şortlamış oluruz mu abü....
Konuyu EW Ceday Konseyine saygılarımla havale ederim...Ama dediğim gibi eğer öyleyse dedim tabi...TA bu, illüzyonu bol... All roads go to trader feelings...
Hep regards,
[IMG]http://i53.tinypic.com/j7u3yt.png[/IMG][/quote]
Bunu öne alalum..Umudumuz negatif ayruşma...
Hükümetle merkez farklı düşünüyor krizi
Bakan çağlayan krizde ihracattan dolayı etkileniriz gibi bir açıklama yaparken
MB başkanı Başçı Dış ticaretten az etkileniriz diyor
Ekonomik konsensus yok görünüyor, siyasi istikrara darbe gelebilir bu krizde
Full short devam full short:)
İvit, 11.30 barı itibariyle şorttan tırsmaya başladım..hem de feci halde..676xx kler son şansmıydı neydi gayatron..günlükte alt boll band 69400 lerden geçiyor..üwwwww..gorkuyorum gayaaaaaaaa
günaydın patronlar, ben siteye giremedim şu ana kadar siz sorun yaşamadınız mı?
[quote=Astatin;369802]İvit, 11.30 barı itibariyle şorttan tırsmaya başladım..hem de feci halde..676xx kler son şansmıydı neydi gayatron..günlükte alt boll band 69400 lerden geçiyor..üwwwww..gorkuyorum gayaaaaaaaa[/quote]
bence korkacak bi şey yok asıl tepkiyi ben 64100 lerden bekliyorum Astipatron oraya kadar kımıldamıyorum yahu sen demedin mi 69600 altı kapayınca 2 gün ekran bakmak yok diye :)
Bu akşam VOB da akan kanlardan, gökyüzü gızıla boyanacak gayatron..Amma emin ol hangi tarafın kanından bilemiyorum..Amma şu kesin ki, bugün kapanışta kimin kanı döküldüyse, önümüzdeki 4 gün de onun ki dökülecek.. Gılıcını bileyle gayatron...Senin zırhta iyiymiş ha..teprik ederim