-
[quote=indregandi;234720]hoşbulduk kardeşim, ben oradayken iyi maç çıkardın tebrik ederim,[/quote] eh işte cokşükür yaptık birşeyler...full giremiyorum yalnız hep eksik ve kacak vuruşmak zorunda kalıyorum ...trend yok ..sıkıntı burda....kıyıpta satamıyor....yatayda ne kadar doğrarsam kar hesabı icinde ...bunu bildigimden hep kacağım...
-
[quote=eksper;234724]eh işte cokşükür yaptık birşeyler...full giremiyorum yalnız hep eksik ve kacak vuruşmak zorunda kalıyorum ...trend yok ..sıkıntı burda....kıyıpta satamıyor....yatayda ne kadar doğrarsam kar hesabı icinde ...bunu bildigimden hep kacağım...[/quote]
dolar üzerinden [B]12xxx [/B]puvan alacakları var exper,..
şimdi ortalardalar, zühtüde doğru, hokus pokus yeresindeler, ağa ölçer 2 yi aşağı geçerlerse cört tutarım, aksi vur kaç,
ağa ölçer 2, 71175 te, ağa ise 72675 te, 1500 puvan, böl ikiye 750 puvan, çık 72675 ten, 71925 te karşılaşır bunlar, ilk karşılaşmaları genelde destek olur o gün için,
-
indi sence bu vade bu deyyusun eli şortmu???? longmu??? yoksa kendiside bilmiyor rüzgara göremi poz acacak......
-
Merkel: ''almanya, cuma gunune kadar yunanıstan'a yardımı serbest bırakabılır''
-aa-
-
Schroder:ab rusya ıle ortaklık kurmalı, turkıye ıle de genıslemelı
-aa-
-
Buradan çıkışları satış fırsatı olarak değerlendiriyorum, beklentim sert bir yukarı hareket sonrası sert bir düşüş bunun provasını gecen hafta 2 kez yaptık biri 1000 puanlık git gel oldu diğeri 2500-3000 puanlık ver-al oldu şimdi 4-7000 puvanlık bir herekat sonrası verseler ne güzzel olur
algılar short palam malda elinde de pek pozu yogg palam pozları netti nisan vadede? eritti eritti eritti elde kaldı 20-30000 löng
son bi harekatt yapsa poz açmadan nisanda prova ettiği eritmeyi girçekleştirse ne kaa gözel olur
-
[quote=eksper;234729]indi sence bu vade bu deyyusun eli şortmu???? longmu??? yoksa kendiside bilmiyor rüzgara göremi poz acacak......[/quote]
sırası gelince ağa ölçerler bize gösterir exper, şu an için yataydalar,.....
575 sihirli fiyat, 392 altında flat olurum, futureler koyverirse bunlarda bırakırlar, biz söğüşleyelim şimdilik, çift taraflı olmakda fayda var, nevşehirlilere sordum cört dediler, anadolu hep kandırıldı biliyorsun,...
-
[quote=indregandi;234734]sırası gelince ağa ölçerler bize gösterir exper, şu an için yataydalar,.....
575 sihirli fiyat, 392 altında flat olurum, futureler koyverirse bunlarda bırakırlar, biz söğüşleyelim şimdilik, çift taraflı olmakda fayda var, nevşehirlilere sordum cört dediler, anadolu hep kandırıldı biliyorsun,...[/quote]
indi nevşehir bu ülkenin uyanıklarının oldugu bölge...eger cort dedilerse vardır bir bildikleri ...nevşehirliyi kandıramaz bu deyyus....
-
700kapatıp...800 tekrar vurdum arada....günün karını geri vermemeye calışıyorum......
-
-
flat oldum, ...gün uzun, garanti yereden tekrar girerim, kar cebimde,....
-
400 altında flat olacaktım ancak şans tanımadı, futuralar izin vermedi, sağlık olsun,...