-
babacan büyüme trendi yakalamış, anlaşılan kıprıs bu büyümenin tam merkezinde, çünkü üç gün önce, yıl sonuna kadar kıprısı çözmeyi hedefliyoruz demişti(ekonomiden sorumlu bakan?!!!),
kıprısı uzun zamandır yazıyoruz ve grace krizinin bir yüzünüde bununla bağlamış ve ilişkilendirmiştik,....
-
[quote=indregandi;234669]babacan büyüme trendi yakalamış, anlaşılan kıprıs bu büyümenin tam merkezinde, çünkü üç gün önce, yıl sonuna kadar kıprısı çözmeyi hedefliyoruz demişti(ekonomiden sorumlu bakan?!!!),
kıprısı uzun zamandır yazıyoruz ve grace krizinin bir yüzünüde bununla bağlamış ve ilişkilendirmiştik,....[/quote]
bu havuç ve sopadır, çevirisi böyle yapılabilir, yani derki sopa istemiyoruz, havuç istiyoruz, üvvvv der,...
-
bolge samar oglanı biz olduk artık , amma bunu oncesınde bıraz seker vermelerı gerekecektır.. yunanıstan cok seker yedı sımdı bakkal amca annesıne sıkayet ettı aldı aldı yazdırdı dıye.. sucluluk pskolojısınde olan yunan kıbrıs konusunda pek bı hır cıkaramayacaktır , annan planını reddettıklerınde bazı seylerı goze almıslardı ve bunun ceremesı yavas yavas ortaya cıkıyor.. bakalım nolcak..
-
sabahtan beri, ağayı soydum, baya enerji toplamışım,....anadolu havası yaramış,...
-
[quote=Kennym;234674]bolge samar oglanı biz olduk artık , amma bunu oncesınde bıraz seker vermelerı gerekecektır.. yunanıstan cok seker yedı sımdı bakkal amca annesıne sıkayet ettı aldı aldı yazdırdı dıye.. sucluluk pskolojısınde olan yunan kıbrıs konusunda pek bı hır cıkaramayacaktır , annan planını reddettıklerınde bazı seylerı goze almıslardı ve bunun ceremesı yavas yavas ortaya cıkıyor.. bakalım nolcak..[/quote]
yunan bunu halleder, adam tamamını istiyor, referanduma bizimkiler koşa koşa evet derken(%75), onlar bu yüzden hayır dediler, bu durum iran nedeniyle ve doğu akdenizin yunan gölü olması ihtimali nedeniyle coninin işine gelmiyor, grace krizi bu yüzden, yunan bu yüzden ters köşeye yatırıldı, bir süredir iki ülke arasındaki sahte baharda, yıllardır türkiye korkusu bilinçaltına kazınmış yunan halkının ve şahinlerinin ayarına yönelikti,.. ada konusunda yunandan beklenen taviz anlaşılan %25, bu bizdeki borsanın para yatırdığı ana kalemlerden, bu yüzden takip edilmeli,
-
bu gün bendeki dip 72392, burası delinirse 71732 ye kadar düşebiliriz ancak çok sağlıklı deyil, çünkü vade geçişi nedeniyle 300 puvana yakın fark var,
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/2mhhow8.jpg[/IMG]
-
gösterge faizi takip etmenizi öneririm, şöyle düşünelim, ağa borsayı çıkarabilir ama faizi düşüremez, yani derler ya bono yalan söylemez,....
bu şu demek bunu takip edin, bu gün için 9.29 üstünde burası satış yer, aksi ise yataydır, grafa bakın, o grafta tam ortalardayız, yani burası ağanın hokus pokus yereleri, rahat hareket eder, iki tarafıda biçeceği yraler, pay oluştu çünkü,.
-
tünaydınlar...indi hoşgeldin...işler dolayısıyla foruma giriş gec oldu......ufak bir varyete yaptım cortlara ....400 kapatıp...675 tekrar corta girdim ve devam ediyorum.......
-
s&p future da 1148,9 a kadar düşüş ön görüyorum, bu süreç değerlendirilmeli, 1221,12 ise dirençtir,
-
[quote=eksper;234713]tünaydınlar...indi hoşgeldin...işler dolayısıyla foruma giriş gec oldu......ufak bir varyete yaptım cortlara ....400 kapatıp...675 tekrar corta girdim ve devam ediyorum.......[/quote]
hoşbulduk kardeşim, ben oradayken iyi maç çıkardın tebrik ederim,
-
Zühtü geldiiiiii
Zühtünün fikrinin ince gülü kırılım oluncaya kadar vurkaç, algısı löng olmakla birlikteyken ecelesi yok riski yok bahar havasında laylaylomm