nisan longları kapattım artık şortum tamamen.....
Printable View
nisan longları kapattım artık şortum tamamen.....
ne demiştim 2007 deki baslıkta....
1 dolar=1 euro....oluncaya kadar bu sevda bitmez demiştim...
bu sevda....SHORT SEVDASI....BENİ İHYA ETTİ BU SEVDA....
[quote=eksper;234270]nisan longları kapattım artık şortum tamamen.....[/quote]
eyi etmişsin..
yakında ebenin örekesini görmezsen iyi...
ilk darbe 7000 düşme ihtimali var.. ama ortada işaret yok..
pala gülün elinde öreke dolaşıyor....
zinhar elleşmem bu şerfsizle.. long devam..
uşahlar eyi günner.
bu pela niye buğün 74000deki ihlal edilesi direnci ihlal ederekten bah uşağım direnç gırıldı dimedi?
diyecek mi? demeycek mi?
bu pela zabah yurtdışını alırken imkbde bu alışı niden heba itti?
ahlıma takılan sorunlar bunnar uşahlar.
tilefona çıkmii deyyus çıksa bizzat zatına sorcam emme çıkmii. yok dedirtii.
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;234316]uşahlar eyi günner.
bu pela niye buğün 74000deki ihlal edilesi direnci ihlal ederekten bah uşağım direnç gırıldı dimedi?
diyecek mi? demeycek mi?
bu pela zabah yurtdışını alırken imkbde bu alışı niden heba itti?
ahlıma takılan sorunlar bunnar uşahlar.
tilefona çıkmii deyyus çıksa bizzat zatına sorcam emme çıkmii. yok dedirtii.[/quote]
bizim gibi soyguncular hazır bekliyorduda ondan.... anladı şerefsiz.....
haha ha bu volatiliteye dayanabilen varmı....varsa helal olsun....... haziran eksi makas ...nisan yukarda yorumlayabilen malı götürür.....ha ha ha
müthişti deelmi....dedim bugün yakalayan götürür......cok şükür haziran cortlar eyi kar verdi... nisanıda son anlarda longladım 750 den... gününkarı 1100 puvan...haziran cortlara hic dokunmadım...
aslında soygun daha fazla olacaktı...dünki hazırlıgım bugün icindi...fakat benim gibi haziran cort yayılmacıların soygun planını anladı şerefsiz....onun icin cok büyük kar almamıza izin vermedi....
haziran cort... nisan long tutuşumun sebebi şimdi daha iyi anlaşılmıştır herhalde...şerefsizin bu vadede eli longdu yukarıdan kapamak zorundaydı bunu biliyordum...aşşagıdaki imzamın ne derece dogru oldugu bugunki hareketten tescil edilmiş oluyor....pariteymiş, ekonomiymiş, parti kapatmaymış,avrupa batacakmış bunların hicbir önemi yok...burası borsa değil ,yatırım alanı hic değil....soygun yeri burası....bu itin elindeki pozu bilen kazanır ...
cümleten günaydınlar,
[quote=indregandi;234584]cümleten günaydınlar,[/quote]
günaydın yegenim umarım seyahatin boyunca her şey gönlünce yürümüştür.
[quote=dede;234594]günaydın yegenim umarım seyahatin boyunca her şey gönlünce yürümüştür.[/quote]
tşk dedem, cebimiz üç beş kuruş bile gördü,....