36,350 Yı Kırabılırse Kademelı Olarak 36,500 Kırılması Zor Bır Yer Olarak Gorunuyor Gıbı
Printable View
36,350 Yı Kırabılırse Kademelı Olarak 36,500 Kırılması Zor Bır Yer Olarak Gorunuyor Gıbı
[QUOTE=WINNER;60663]36,350 Yı Kırabılırse Kademelı Olarak 36,500 Kırılması Zor Bır Yer Olarak Gorunuyor Gıbı[/QUOTE]
evet yukarya doru kucuk buyuk direncs var ondan yukarya harket icun ongorme guzel edemiyorm ben..
asayası icun de biraz ongorme edyorum amma gun system long signal halen
eyer benim kafa karısık olur.. ongorme yapmak zor olur .. piyasede yatay olyor ozaman genel hep ..
endeks güç kaybediyor..
Düşen üçgen oluştu, aşağı doğru kırılacak gibi bir havası var, hemde bu havada...
Asagıda 35700 En Dusuk Olmak Kosulu ıle 35800 Agırlıklı ıslemlerın Yasandıgı Bır Gun Gecırebılırız Gıbı Gelıyor Yukarı Gıtmekde Zorlanıyor Ancak Uzun Vade Beklentım 34,000 Lı Sevıyeler
yapmaya çalıştıkları iki gündür spot 30 da 38400 ü tutmaya çalışmak.
Dünkü oyunun devamı gibi gözüküyor...
[QUOTE=teo;60667]Düşen üçgen oluştu, aşağı doğru kırılacak gibi bir havası var, hemde bu havada...[/QUOTE]
sistem sat verdi..göstergeler sapıttı..
Suanda 5 Dakıkalıklarda 35950 Asagıya Kırılırsa 35720 Destek Durumunda Gıbı Ancak Bu Ara Destek Ve Drencler Gelebılecek Dıger Haber Ve Spotla Kolayca Gecılebılecek Yerler
geldim...
gelir gelmez 36000 den kısaldım...
vadeli 5 al ver-al ver modunda..
saglıklı değil.. yatay oldugu için...
yalnız vadeli ve spot 15 satta.. benim esas kriterim..
o yüzden kısa şimdilik....
36500 üzeri olmadan çıkıyoruz demek için erken kanımca.....
[QUOTE=özdenil;60670]Dünkü oyunun devamı gibi gözüküyor...[/QUOTE]
DUNKU OYUN DERKEN 3 GUNDUR AYNI SEYLER YASANIYOR SAYIN HEXEN İN DEDIGI GIBI YATAY PIYASA BU SEKILDE DURUM YOKLUYOR
SPOTDAKI 2 GUNDUR YOGUN AGIR SATISLAR BIR COK HISSEDE KARSILIKLI İŞLEM SAYESINDE YAPILDI ANCAK PIYASA HAVASINDAN DOLAYI ASAGIYA ACIGA SEKLINDE DEGERLENDIRILDI 2 GUNDUR UBS IN SATISLARI SPOTTA KARSILIKLI İŞLEMLER OLARAK TAKASLARDAN CIKIYOR TOPLAMDA 50 MİLYON DOLAR CIVARI BIR KARSILIKLI İŞLEM SOZ KONUSU BELKIDE VOB U DUSUNEREK ASAGIDAN ALMAYA CALISIYORDA OLABILIRLER KIM BILIR :)))
[QUOTE=abka;60671]sistem sat verdi..göstergeler sapıttı..[/QUOTE]
bende de sata dondu, hayret aynı anda degisik yontemler...
bugun adamı çarparlar uzerine sinir ederler o yuzden ekrana bakmayıp kısa devam..
CNBC neredeyse yayını kesip brokerların sorunlarını yayımlayacak akşama yakar.
Mesele İstinyedeki temizlik işçilerinin sorunu olsaydı altyazıda bile göremezdik.
Arkanda yeşilleri destelemiş parababaları varsa CNBC yayınını kesip kesip akşama kadar seni gösterir böyle..dng
bu sıkışmanın sonu iyi değil.....
kırılır hızlıcada...
yön bence hala şüphelide..sanki aşagı gibi..
Yurt dışına bakarak işlem yapanlara öyle bir geçiriyorlarki, bir kere daha anladımki sadece kendi grafiğine bakacaksın...
[QUOTE=WINNER;60672]Suanda 5 Dakıkalıklarda 35950 Asagıya Kırılırsa 35720 Destek Durumunda Gıbı Ancak Bu Ara Destek Ve Drencler Gelebılecek Dıger Haber Ve Spotla Kolayca Gecılebılecek Yerler[/QUOTE]
AYNEN DEVAM BEKLENTIM BUGUN ICIN 35.629 A DEGMESI YONUNDE
kardeş rica etsek. küçük harfle yazsan..
okumak daha zor büyük olunca.....
[QUOTE=mbm;60682]kardeş rica etsek. küçük harfle yazsan..
okumak daha zor büyük olunca.....[/QUOTE]
kusura bakma haklısın
guncel işlerıimi caps acık yaptığımdan açık kalıyor tekrardan özürüüü
[QUOTE=WINNER;60680]AYNEN DEVAM BEKLENTIM BUGUN ICIN 35.629 A DEGMESI YONUNDE[/QUOTE]
sanırım yakınına kadar geldı (35675)ve ordan kucuk bır sekme yapıyor suanda
ıngıltere / Brown: Merkez Bankası'nın Faız ındırımlerının Bankaların Faızlerıne De Yansıtılması Gerekıyor
dax saatlik uyumsuz yukarı...
bakalım ne olacak.....
ben kısaya devam etsemde...
[QUOTE=mbm;60686]dax saatlik uyumsuz yukarı...
bakalım ne olacak.....
ben kısaya devam etsemde...[/QUOTE]
35825 uzuna geçtim.. sistem dışı.....
bu nedenle..
daxın tepmesi lazım..
elim tuşta... biz sattayız..
ters durumda veririm geri....
şuandaki hareket 36.000 ı görüp cok hızlıca 35.650 yi gorebılecegını dusunuyorum
vay be turkcelli makasa dahil etmediler.
Hsbc, Turkcell Hısselerı ıcın Tavsıyesını "notral"den "overweıght"e Yukselttı
Tahtada frontlamaya çalışırsınız demek, vay toplar var,
dax saatlik.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1651/daxff2.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img80/daxff2.png/1/][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/daxff2.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
yukarda bahsettiğim dax saatlik uyumsuzluk...
tepermi bakalım...
yalnız saatlikleri satta. ve ho ların altında...
tepse bile 4970 civarı önemli.. burayı geçemezse aşagı devam eder......
35825 uzunladık..5 sattaydı o zaman.. şimdi ala gelmek üzerede ..
bu yataylıkta onun bir önemi yok..
[B]önemli olan dax 100 -120 puan daha tepermi ve biz buna eşlik edermiyiz...[/B]
5000 üzeri dax ise süper olur yukarı için....
[QUOTE=mbm;60692]dax saatlik.....
yukarda bahsettiğim dax saatlik uyumsuzluk...
tepermi bakalım.....[/QUOTE]
bizm borsamız kendine has bir borsa, kafalarına göre takılırlar, yeterki istesinler, günde 6000 puan bile çıkar düşerler...
bu arada spotta ala gelecek gibi hareket ediyor..
15 dakikalıkta.
aklınızda olsun.....
35300-400 üzerine çıkıp kalıcı olabilirse....
[QUOTE=teo;60693]bizm borsamız kendine has bir borsa, kafalarına göre takılırlar, yeterki istesinler, günde 6000 puan bile çıkar düşerler...[/QUOTE]
mesele bunu yapıp yapmamaları değilde teo..
mesele bunlar o hareketi yaparken biz hangi pozisyondayız..
ve kaçınılmaz olarak indir bindir yaparlarken :) bu 6000 puandan kaçını alabiliyoruz...
sevgiler
Bunaltıcı yatay , 35500 önemli . Buralarda tutunuyor . Aşağısına giderse 34300 ve ilerde 32500 leri düşünürüm . 37000 - 38000 ise yukarı dirençler .
[QUOTE=WINNER;60688]şuandaki hareket 36.000 ı görüp cok hızlıca 35.650 yi gorebılecegını dusunuyorum[/QUOTE]
EWETTT 35,625 İ GORUR DERKEN 36,75 İ GORDU ORDAN SEKME İLE 36.000 İ GORMESI GEREKIYORDU ORAYIDA GORDU BAKALIM HIZLICA 35,650 YI GOREBILECEKMI HADİ İŞALLAH :)))
Spot hacim çok komik. Onunda 80 trilyonu GARANda. Sabah 2000 gap yapılmadığına göre yukarı istek var diye düşünüyorum. Öğleden sonra deli gibi hacimle bi tarafa kırılma olacak gibi duruyor çok kastılar. Küçük periyotlu sistemlerin de içine ettiler bu arada..dng
Dün Akbank garanti ile tuttular, buğün yine Akbank Garanti ile veriyorlar...
Kötü bir düşen üçgen yaptılar, bir o duvara,bir bu duvara...
Bir yere fena patlatacaklar ama nereye...
[QUOTE=teo;60699]Dün Akbank garanti ile tuttular, buğün yine Akbank Garanti ile veriyorlar...
Bir yere fena patlatacaklar ama nereye...[/QUOTE]
spot 100 -200 puan daha çıkarsa devamı gelir gibi..
o yüzden ben hakkımı yukarı için kullanıyorum...
pozisyonel tabi....:)
Şifre solucanın bugün %5,36 artı olması mı acep?
[QUOTE=sentinus;60701]Şifre solucanın bugün %5,36 artı olması mı acep?[/QUOTE]
Bilanço bazlı hareket olabilir de tavşan+salyangoz karışımı diye biliyorum ben onu. 9 Kasımda numara taşımaları da başlayacak.
Bu borsada yerli merli yok, gavur almayaınca da , işte sonuç böyle oluyor...