-
[QUOTE=Traderk;467896]Herkese bol hayırlı kazançlar,
Kontart başlangıç dönemlerinde U30 üzerinden gitmekte fayda var.
u30 1 dakikalık 81,525 üstü
u30 5 dakikalık 82,050 üstü long bölgesi
Bu kontart dönemi için benim pivot değerim.
u30 da[SIZE="4"][COLOR="Red"] 82,050[/COLOR][/SIZE] dir..
..boks..boks..boks.[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;467901]Küçük Büyük çok kişi Short pozisyonda.
Çoğunluk bir tarafa yığılmışsa ne olur..
tersi olur..
Yeteri kadar Korku salındı..
yeteri kadar short poz hazırsa
makina devreye girer..
Girerde ne zaman girer işte onu bilen
makinaya ortak olur.
Ben endeks 30 un 82,050 üstünde [U]orta vadeli[/U]
ortak olmayı düşünüyorum.(extra long tut poz açacağım)
Bu beklenti gün içi trade etmek için tehlikeli bir düşünce.
İnsanda kafa karışıklığı yaratabilir.[/QUOTE]
u 30 82.050 bu ayki pivot üstü tutmaya devam.
hedefim minimum u30 87.050 ..
(stoploss 82,050 u30)
oralara bir gelsin.. bakarız artık. tamam mı devam mı..
Gün içi trade devam ediyoruz .. o ayrı iş.
-
u30 82.050 altı long larım için stoploss..
demiştim.. çok yaklaştık..
sıkı takip etmek lazım..
altına inip tekrar yukarı hareket edebilir.
-
zıçtınız demi lem sonunda...bak zıçarsınız didiydim...zıçtınız işte...
eşşek herifler...
-
[QUOTE=cancan1;467967]zıçtınız demi lem sonunda...bak zıçarsınız didiydim...zıçtınız işte...
eşşek herifler...[/QUOTE]
Sen sıçtın asıl eşşek herif 20 tane nick alıp orda burada kendine bile karşı yazı yazarak.
Ya gerçekten özürlüsün sen ya gerçekten. Ruhsal problemler bir tarafa sen hastasın arkadaşım tedavi ol ne olur. Yalanları bırak artık unutur oldun ekrandan gözükenleri geç bari seni okuyanlara bunu yapma ya yazık.
Anladık hayalde bir numarasın en azından öyle kal değil mi. Ama yalan kötüdür be arkadaş. Yazdıklarının analizini zaten yazmama gerek yok en önde yalanlarla doluda . hepsini geç.
Blog falan açtın afra tafra yaptın. oda kayıtlarda var. 14 senedir daha vob yokken bile yardımcı falan olduğun söyleniyor yazıp çizermişsin,ama nerde yalan yalan ben demiyorum sen diyorsun ahaaada bak aşağıda ki yazında.
Artık gerçeğe dön be arkadaş daha fazla rezil olma.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6345&page=16[/url]
sen şimdi göremezsin işine gelmediği için gözün falan yara olur mikrop kapar aman ha.
Birde hayalleri kendi kendine övünmelerini geç harbi başında isen bu işin gel senide görelim herkeside online görelim. Gerçek olsun sanal değil.iş işten geçtikten sonra değil. Varsan yaz bu topiğe gerçek parayla nasıl oynanır görelim. Sen ve senin gibi kaç tanen sanal erkek var görelim.
Devam et sen yazmaya.
Asla ekonomi kanalı seyretmek yok .
.
kardeş merakımı bağışlayın insanoğluyuz Üyelik tarihi: 29.02.12 daha önceleri sizi aktif olarak burada ben mi rastlamadım yoksa pasif yazıcı takip ci miydiniz birde soulcoder isim li pala yı tanırmısınız
8 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir
cakalı (31.01.13), gnome (31.01.13), mehmet (31.01.13), polo (31.01.13), Se_M (31.01.13), thebaboli (31.01.13),TIFIL (31.01.13), tilki12 (23.03.13)
31.01.13, 14:04
gnome
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Feb 2012
Ettiği Teşekkür: 10.743
5.370 Gönderisine 52.571 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
kardeş merakımı bağışlayın insanoğluyuz Üyelik tarihi: 29.02.12 daha önceleri sizi aktif olarak burada ben mi rastlamadım yoksa pasif yazıcı takip ci miydiniz birde soulcoder isim li pala yı tanırmısınız
SOULCODER BİZATİ PALA NIN KENDİSİDİR . ARASIRA YAZAR DEDİKLERİ ÇIKAR
neticede pala dır .
BİR DE SIRIUS VARDIR PALA NIN YEĞENİ OLUR (ŞAKA ŞAKA )
29.02.2012 DEN ÖNCE BU FORUM DAHİL HİÇBİR YERDE YAZMIYORDUM .
-
Arkadaşım bu arada yazılarında geliyor merak etme. Birde olmayan şeyler için bilmişlik yazıların ya inan roman yazsan başarılı olursun sen,hikaye bir ayrı tutar.
Yani insanda biraz tutarlılık olur be arkadaş biraz ya. Tamam dansözüm diyorsun da onda bile bir sabitlik var ya.
Ya bak gerçekten bu işin başındaysan adam gibi gel yazalım işlemleri de gösterelim bakalım kim neymiş belli olsun. Ama ne olur göz patlamasın saz çalmasın en önemli günler de sonra altı-üstü olmasın en çok zarara uğratılan durum bu adam gibi analizi yap sonra altı üstü anlarım.
Adam gibi yardımcı olacaksan ol kendini kral gibi bilgiç gibi göstermek için değil. Zaten öyle olsaydı sana bunları yazıyor olmazdım.
Ama sen halen sanal ben sen ne diyorsan. Seçim senin tabi ki.
Bu kadar lafa zaten adam olmayan cevap yazamaz sözüm yok.
kurgularla sana bol şanş,zavallı arkadaşım.......
-
Kendin pişir kendin ye......
Oda güzel ama ortada et olmadan komik oluyor....:D:D:D:D:D:
-
Arkadaş nasıl garip en önemli günlerde bir defa kesin kayıp. Bahane bitmez,sürekli yüz sonra vücut başlar devam eder.
Sonra yarın ziyafet der uzun pozisyon geçerlidir ve herkes onu dinlemiştir ama ip ucu yoktur aynen devam der şenlik sabah der parti yani.
Ulan ne olduysa bak ben bilmiştim olur kısa fırsatı vardı falan olur gece sonu ortaya çıkar. Birde gururla yazar haberim vardı ama önce 10 kontratımı sağlama almak istedim diye.
Ve rezillik devam eder tabi anlayana. Bu arsız yahu ulem ne zaman haber verdin senin on kontrat mı önemli bilmek mi.
O zaman hiç yazma..
Ama olayın gerçeği o değil ki şenlik dediği asıl uzun pozisyon yön nasılda o ya sıkıntı yok olursa da planları varya iptal oldu.
Neyse ya sizler bunları göremeyecek kadar aklı selim değilseniz zaten borsa,vob,v.s heryerde kayıp size yakışır. Aynen devam edin.
Sizler sayesinde pala her gün mangal yapıyor.
İyi analizler.............
-
Deli gibi her yeri okuyan adam gibi adam en azından cevap yazardı.
Kaypak ve kaçışganlığı gördük. Yeni türedi kaçışganlık,gerçi yabancı olamazsın alınganlıkla benziyorlar.
Merak etme artık benden bir yazı daha olmayacak. İstersen dünyanın yalanını söyle.
SON DEDİYSEK SON.
Herkesin aklı var. Bir sen yoksun bir o YOK.
Herkese sevgi ve saygılarımla,yediğimiz haltlar sizden olsun.
Kalanlar mesut olsun, ihtiyarlar kendi halinde lakin yılanlar hep sürünsün.
KURT
-
[QUOTE=kurt;467973]Arkadaş nasıl garip en önemli günlerde bir defa kesin kayıp. Bahane bitmez,sürekli yüz sonra vücut başlar devam eder.
Sonra yarın ziyafet der uzun pozisyon geçerlidir ve herkes onu dinlemiştir ama ip ucu yoktur aynen devam der şenlik sabah der parti yani.
Ulan ne olduysa bak ben bilmiştim olur kısa fırsatı vardı falan olur gece sonu ortaya çıkar. Birde gururla yazar haberim vardı ama önce 10 kontratımı sağlama almak istedim diye.
Ve rezillik devam eder tabi anlayana. Bu arsız yahu ulem ne zaman haber verdin senin on kontrat mı önemli bilmek mi.
O zaman hiç yazma..
Ama olayın gerçeği o değil ki şenlik dediği asıl uzun pozisyon yön nasılda o ya sıkıntı yok olursa da planları varya iptal oldu.
Neyse ya sizler bunları göremeyecek kadar aklı selim değilseniz zaten borsa,vob,v.s heryerde kayıp size yakışır. Aynen devam edin.
Sizler sayesinde pala her gün mangal yapıyor.
İyi analizler.............[/QUOTE]
abi o gun valla ben de yazdim, senlik denilen yon uzundu kesin ve 17 aralikti sanirim. sonra ilgili kisimda da soyledim oyle anladigimi ama gecisti konu.
yani sizin yazdiklariniz dogru gibi ama bir yandan gnome un arada verdigi tuyolar benim icin cok bilgilendirici oldu. bu tuyolar barlarin anlamiyla ilgili.
neyse simdi blog ozel olmus. okuyoduk yazilarini simdi okuyamiyorum :)
forum okumazsam daha basarili oluyor islemlerim ama yine de sohbet etmek guzel oluyor aksamlari. tavsiyesi olan var mi?
herkese iyi gunler dilerim.
-
[QUOTE=Fisher;468038]abi o gun valla ben de yazdim, senlik denilen yon uzundu kesin ve 17 aralikti sanirim. sonra ilgili kisimda da soyledim oyle anladigimi ama gecisti konu.
yani sizin yazdiklariniz dogru gibi ama bir yandan gnome un arada verdigi tuyolar benim icin cok bilgilendirici oldu. bu tuyolar barlarin anlamiyla ilgili.
neyse simdi blog ozel olmus. okuyoduk yazilarini simdi okuyamiyorum :)
forum okumazsam daha basarili oluyor islemlerim ama yine de sohbet etmek guzel oluyor aksamlari. tavsiyesi olan var mi?
herkese iyi gunler dilerim.[/QUOTE]
Evet dediğim olay bu tam olarak sn. flexy. Ucu açık olarak fikir(analiz,trade,v.s) vererek olayı ortada bırakmak sonrada ne taraf olursa oraya sürüklemek. Bu kadar basit olamaz. Eğer şenlik varsa zaten pozisyon bir defa ters olmalı,ayrıca net bir şekilde belirtilmeli. Bu bir dedikodu kesin bir şey yok demekle ne şiş yansın ne kebap olmamalı. En azından böyle bir durumda flat olarak beklenmeli. Yani kısaca benim anlatmak istediğim bu ve buna benzer bir çok olayın olması. Ama karar tabi ki kişiden kişiye değişir.
Diğer taraftan ise dedikleriniz doğrudur kendisi iyi işler başarmış ve başarıyordur ki bunu en çok beklide bu yerde ben yazdım ve belirttim. Lakin hak yememek adına gördüklerimi de aynen paylaşırım. Terazi çok hassas olmak zorundadır.Hatasız kul olmaz bunu bilmek lazım. Yazdıkları ile çelişmek,işte sorun orada başlıyor. Övünmek iyi bir şey değildir.
Ben buradan bazı arkadaşlarla birlikte işlem yapıyorum kaç aydır şuana kadar ekran zararı hariç hiç bir şekilde zarar etmedik. Kaç defa pozisyon aldık ve sıfır zarar(karlar bize kalsın). Bunu söylemek istemezdim ama zorla söyletiyorlar ve artık zaten o şekilde işlemleri ve bilgi paylaşımını da kestim. Sanırım kendisi de böyle bir şeyler peşinde. Beni kimse ilgilendirmiyor da belki faydamız olur demiştim zamanında olmuyormuş demek ki,yapacak en güzel şey hiç paylaşım yapmamak.Neyse konular uzar gider.
Doğrunun yanında olduğunuz ve en azından cesaret gösterip yazdığınız için teşekkür ederim. Her zaman bu kararlılıkta olmanızı dilerim. Bol kazançlar.
-
Canım o flexy değil fisher olacak kusura bakma. Sende avcısın sonuçta anlarsın. Olmuş bir hata.
İyi avlar.
-
Aslında burada olan olay çok net olarak Türkiyenin durumunu özetliyor. O yüzden kimse hak hukuk demesin bence. Bu kadar okuyup sessiz kalan oldukça değil ülkeye kendine dahi katkısı olamaz.
Anlaşılan herkes kendi kutusunun peşinde.
Yırtınsada bizim salaktan bir dirhem bok çıkmaz o artık kesin. Bundan sonra olanları da görecez. İşler terse gidince nasılda yok oluyorlar. İşte buna çok gülüyorum. Benim ekip 17 aralığa kısada girdi. Hiç bir bilgi olmadan neredeyse tam pozisyon.
Bir başlasam destan olur ama bize yakışmaz laf salatası yapanlar iyi yapıyor nasıl olsa.
Salatayı onlar yapsın,eti onlara benzeyenler,biz en son hesabı alırız..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele