14,35
2.seansa yetişebildik..
u30 üzerinden değerlendirmeye devam edelim..
u30 80,220 altı short bölgesi...
Printable View
14,35
2.seansa yetişebildik..
u30 80,220 altı short bölgesi...
[QUOTE=Traderk;467914]14,35
2.seansa yetişebildik..
u30 [COLOR="blue"]80,220[/COLOR] altı short bölgesi...[/QUOTE]
15,57
u30 için dediğimiz bölge altına geçmedi.
80,220 görülürken vob da da 81,000 e geldi..
Vob için short bölgesi.. 81,000-150 ss= [COLOR="Blue"]80,850[/COLOR] altı denilebilir.
şahsen 80,850 stoplu 81,100 den long denemesi yapacağım.
hayırlısı.
yazarken 81,100 den long geldi.
[img]http://666kb.com/i/cknlet1wq91yj3hcf.png[/img]
82.000-82,200 saatlik (kırmızı çizgi) üstünde kapanması lazım.
aksi taktirde al-satlarla geçer ..
[QUOTE=Traderk;467915]15,57
u30 için dediğimiz bölge altına geçmedi.
80,220 görülürken vob da da 81,000 e geldi..
Vob için short bölgesi.. 81,000-150 ss= [COLOR="Blue"]80,850[/COLOR] altı denilebilir.
şahsen 80,850 stoplu 81,100 den long denemesi yapacağım.
hayırlısı.
yazarken 81,100 den long geldi.[/QUOTE]
alttaki grafiktede gözüken(sarı band ) 80,965 altı saatlik kapanış
için iyi olmaz..
250 puanı kaptırdık.. gitti..:mad:
cuma özetine bakacak olursak
öğleden sonraya kalmamız iyi olmadı.
saat 12,23 de hem u30 hemde viob sat bölgesine geçmiş.
u30 81.175 den 79,250 ye kadar yaklaşık 1.975 puan düşmüş.
Sistemde sorun yok, sorun zamanında makina başında olmamak.
[img]http://666kb.com/i/cknsbuamdihtuoln3.png[/img]
Arkadaşım rezil olmak için mi yapıyorsun anlamadım ya. Geçmişin faydası yok kimseye, kimsede sana bir faydan oluyor demez bir boka da yaramıyor yazdıkların bak bir teşekkür eden bile yok. Sen halen neyin davasındasın kazanıyorsan kendine kazan yazma salak sulak yazılar. Senin ağabeylerini de görüyoruz.
Bir şey yapıyorsan ya tam yap yada yapın yada yapmayın ya. Kendi kendine deli gibi puanlar kazanılıyor ortada kazanan yok bırak kazananı tşk yok. Diğer özürlü zaten kendi halinde yazıyor,yazdırıyor,3 çeşit yorum var baba tutan kazanır sıkıntı yok ki. Oda mutlu bu halinden.
KENDİN PİŞİR KENDİN YE.
Üstte gönderdiğin grafiğin tamamını yolla bakalım ne kadar zamanda ne yapmış görelim. Ya kimse sana yazmıyor diye alınma ama bunlar yıllardır var olay bu değil ben sana en başta dedim olayı ama anlamak istemediniz. Topik sahibi zaten alıngan ilk lafa bırakıp gidiyor kaçma taraftarı.
Ya gerçekten insanları borsada ki kadar saf ve salak sanıyorsunuz yada gerçekten burada başka şeyler oluyor.
Neyse ya ne bok yerseniz sizin olsun.
Gerçekten işe yarayacak bir şey yazacaktım ama buraya fazla kaçar. Zaten herkes kazanıyor sıkıntı yok ki.
Bugünden sonra tüm yazılarımı bırakıyorum, beraber işlem yaptığımız dostlarımızda buna dahil üzgünüm. Zaten zararlı bir işlemimiz dahi olmadı şükür kaç aydır. Azda olsa kazandık.:D:D:D
Kurt son kez der.
Değer ile leğeni ayırdığınız zaman kazanırsınız.+.+.
Çocuk oyunlarını bırakınız sayın Gnome.Siz ne demek istediğimi anladınız,anlayış sonsuz lakin alınganlık çok fazla.
Biz arada derede işlem yapmadık şükür,oraya buraya kaçmadık. İşte stop lazımda tabi olay bittikten sonra demedik.
Kimseye matematik sunmadık. Diğer tarafa yazdım zaten sizinde arkanızdan konuşmak olmasın diye buraya yazıyorum. Bir daha tarafımdan tek bir yazı olmayacak merak etmeyin lakin sizde biraz dengeli davranın ne olur. Net olmak bu kadar zor değil.
Uzatmak istemiyorum artık zaten diğerlerini orada yazdım ki çoktan sen okudun. Hadi geçmiş ola.Kurtuldun bir beladan.
Değer ile leğeni ayırdığınız zaman kazanırsınız.
Bugünden sonra tüm yazılarımı bırakıyorum, beraber işlem yaptığımız dostlarımızda buna dahil üzgünüm. Zaten zararlı bir işlemimiz dahi olmadı şükür kaç aydır. Azda olsa kazandık. Bize puan demek yakışmaz ama hatırı sayılır sanırım. Kaçak güreşmedik sonuçta. Zamanında forumda da yazdık ama pek bir zora gitti neyse konuları açamaya gerek yok.
Hep kazanan olursunuz umarım.
KURT
Sende bildiğin gibi devam et arkadaşım topik zaten senin.
Kaymakamlık yada ibnelik değildi olay,sadece insanlıktı lakin anlatamadık.
[img]http://666kb.com/i/ckr3mjfi4ytbsorpc.jpg[/img]