Burada şunu vurgulamak isterim sistemli çalışmada çok büyük zararlar yazmanız çok zor.İstesenizde yazamazsınız yeterki anında sisteme uyun.
Sonunda mutlaka kazandıracaktır.(sisteme göre değişir tabii)
Printable View
Burada şunu vurgulamak isterim sistemli çalışmada çok büyük zararlar yazmanız çok zor.İstesenizde yazamazsınız yeterki anında sisteme uyun.
Sonunda mutlaka kazandıracaktır.(sisteme göre değişir tabii)
[QUOTE=Larossıan;298311]Burada şunu vurgulamak isterim sistemli çalışmada çok büyük zararlar yazmanız çok zor.İstesenizde yazamazsınız yeterki anında sisteme uyun.
Sonunda mutlaka kazandıracaktır.(sisteme göre değişir tabii)[/QUOTE]
larossian hocam, bu sistemlerin web üzerinde çalışanı var mı? iş yerinden malum program kurmak yasak...
cozuttu iyice piyasa..
15 dk da 1000 puan yukarı yaptı..
avrupada toparlanıyor,amerikan kayıplarıda azalıyor..
kapanış 90 bin üstünde olursa şaşırtmaz..
Yakında belki not arttırımı gelebilir.
[quote=nedim972;298327]larossian hocam, bu sistemlerin web üzerinde çalışanı var mı? iş yerinden malum program kurmak yasak...[/quote]
Canlı matriks programı kullanman lazım.
Anında gelen sinyale uyman için
Allah shortta olanlara sabır versin manyak bir piyasa oldu.
[quote=Larossıan;298337]Yakında belki not arttırımı gelebilir.[/quote]
evet abi eli kulağında not artışının..
[QUOTE=Larossıan;298341]Canlı matriks programı kullanman lazım.
Anında gelen sinyale uyman için[/QUOTE]
canlı matriks programı derken kurulu olması lazım bilgisayara demek istiyorsunuz sanırım?web tabanlının canlısı var mı?
[QUOTE=nedim972;298353]canlı matriks programı derken kurulu olması lazım bilgisayara demek istiyorsunuz sanırım?web tabanlının canlısı var mı?[/QUOTE]
matriksi kuramıyorsak iş yerindeki bilgisayara, demek ki sizden sinyal yardımı almaya devam edeceğiz:)şimdiden teşekkürler bilgilendirmeler için..
[quote=nedim972;298400]matriksi kuramıyorsak iş yerindeki bilgisayara, demek ki sizden sinyal yardımı almaya devam edeceğiz:)şimdiden teşekkürler bilgilendirmeler için..[/quote]
müşterisi olduğun kurumdan ekran talep edeceksin nedim sonra farklı bilgisayarlara kurabilirsin..aynı anda ikisini birden açarsan son açılan devam eder,ilk açılan donar..
iş yerinde kurulumlara müsaade ediliyorsa sorun yok..
gündüz işten gece evden bakabilirsin..
Sistemlerde bir değişiklik yok şu anda longda çıkmam lazım sistem dışı flat.
Kalın sağlıcakla.
[QUOTE=The Tatar;298478]müşterisi olduğun kurumdan ekran talep edeceksin nedim sonra farklı bilgisayarlara kurabilirsin..aynı anda ikisini birden açarsan son açılan devam eder,ilk açılan donar..
iş yerinde kurulumlara müsaade ediliyorsa sorun yok..
gündüz işten gece evden bakabilirsin..[/QUOTE]
Teşekkürler the tatar...aydınlatıcı oldu..