-
[quote=erkan.;129039]PY Almış eline bir balon şişiriyoda şişiriyor.
Bakalım Nezaman patlıyacak.[/quote]
patlar elbet birgün emme patlayana kadarda kaç tane küçüğü yutar.acaba kaç kişi sıfırlandı bu trendde?
bence çok fazladır.çünkü kimsenin böylesine dik açılı ve soluksuz çıkış beklediğini sanmıyorum.
-
[QUOTE=deks;129043][I][URL="http://www.bilgeyatirimci.com/yasar_erdinc/view/8703/vob_da_neler_oluyor_"]VOB'da Neler Oluyor? Yaşar Erdinç[/URL][/I][/QUOTE]
Linki açık ver tıklayanı az olur. :D Bu küçük kurum MARBS mı yoksa. Gökhanın haberde de yabancıdan kopya çekti yazıyordu. Adamalr haberden etkilenmiş. .dng
-
[quote=enorton;129042]39000 den hatta 40000 den ne var ne yok alırım, sen satmaya hazır mısın o fiyattan :D[/quote]
Bense 40000 den alır 40025 ten shortlar 39975 ten 40000 kırılıyormu onu izlerim.::::..::..:
-
Las Vegas=Vob Vegas.dng.dng
-
[QUOTE=deks;129043][I][URL="http://www.bilgeyatirimci.com/yasar_erdinc/view/8703/vob_da_neler_oluyor_"]VOB'da Neler Oluyor? Yaşar Erdinç[/URL][/I][/QUOTE]
bu arkadaşa ne denir şimdi uyanda balığa gidelim denir anca.
-
[quote=Larossıan;129016]Maşallah Maşallah diyeyim.:..::..:[/quote]
Ciddiyim, bakalım nereye kadar götürebilecekler. Eninde sonunca kucak dansı yaptıracağım. .dng(Tabi sistemlerin tamamı long'da (birisi bu sabah short dedi bu ilginç) olduğu için henüz zararsız olarak shortları tutuyorum.)
-
[quote=traderx;129054]bu arkadaşa ne denir şimdi uyanda balığa gidelim denir anca.[/quote
Yaşar hoca bile yeni anlamış ky ne yapsın.:mad:
-
[quote=GOKHANFINDIK;129048]Margin call geldi abi.Artık bir zahmet çaresine bakarsın..dng::::::[/quote]
Mecbur bakıcaz ama daha gelmedi. 47.750 marj yerim. Ağustos vadeli shortum.
Herşeyi göze aldım. orayı geçersede battık zaten.
Yeniden para koyup yeniden başlamak lazım.
Halen borsamızın bunu haketmediğini düşünüp, pozisyon kapatmıyorum.
-
geçen gün aklımdan geçti acaba bizim piyasalarda işlem yapan amcalar vobtamı daha çok kazanıyor imkb demi, heralde imkb artık şamar oğlan oldu kendi kötü emellerine alet etmek için kullandıkları sümüklü bir bez parçası,
-
[QUOTE=Larossıan;129056][quote=traderx;129054]bu arkadaşa ne denir şimdi uyanda balığa gidelim denir anca.[/quote
Yaşar hoca bile yeni anlamış ky ne yapsın.:mad:[/QUOTE]
o arkadaşın vukuatı çok ben söyleyim size:..:
-
tünaydınlar bol kazançlar..
-
[QUOTE=erkan.;129039]PY Almış eline bir balon şişiriyoda şişiriyor.
Bakalım Nezaman patlıyacak.[/QUOTE]
PY şişiriyorsa
KY olarak musluk akarken kaplarımızı doldurmalıyız
bak efiskcide kap kalmadı ev yat kat almış.dng muslugu sömürdü .lelele