-
[QUOTE=The Tatar;298054]yeni yüksekler,rekorlar eşliğinde ve makas silahıda kullanılarak sert bir kapanış yaptık..
çok inatçı bir trend devam ediyor halen..
[IMG]http://i53.tinypic.com/33js7f6.jpg[/IMG][/QUOTE]
günaydın tatar kardeş, sistemin bayağı başarılı gözüküyor..bütün yukarı gidişleri uyarmış..Kaç dakikalık bu?
-
larossian hocam günaydın.. son durumlar nedir acaba? destek direnç ve sistemleri rica etsek.kolay gelsin..
-
87900 destek
88150-88350 drenç
sistemler longda şu an bakalım
-
[QUOTE=Larossıan;298101]87900 destek
88150-88350 drenç
sistemler longda şu an bakalım[/QUOTE]
teşekkürler larossian hocam..bol kazançlar.. hayırlı işler...
-
[QUOTE=nedim972;298102]teşekkürler larossian hocam..bol kazançlar.. hayırlı işler...[/QUOTE]
larossian hocam , terse düşersek, sistem dönerse burdan bilgilendirirsen sevinirim..
-
[quote=nedim972;298105]larossian hocam , terse düşersek, sistem dönerse burdan bilgilendirirsen sevinirim..[/quote]
Tabii kardeşim bir şey gelirse yazarım tabii burda olduğum sürece stoplu pozisyon al her zaman.
Bol kazançlar.
-
Benim 5 lik shortladı çarparmı çarpmazmı bilemem elçiye zeval olmaz
-
[quote=Larossıan;298173]Benim 5 lik shortladı çarparmı çarpmazmı bilemem elçiye zeval olmaz[/quote]
Nihayet üstat,
-
-
[quote=nedim972;298058]günaydın tatar kardeş, sistemin bayağı başarılı gözüküyor..bütün yukarı gidişleri uyarmış..Kaç dakikalık bu?[/quote]
bu 10 dk lık nedim..
trend olduğu için başarılı gözüküyor haliyle..
arada 1000 / 1500 puanı fake lere bıraksada 74 binlerden başlayan harekete katıldı büyük oranda..
-
dünkü hareketin ardından gücünü koruyor hala piyasa hemde yurtdışı kırmızıyken..
-
Değişen bir durum yok şimdilik long poz. sürdürüyor.