benim ana hedefim...vade degişimi snunda haziranda shrt kalabimektir....
Printable View
benim ana hedefim...vade degişimi snunda haziranda shrt kalabimektir....
dedigim senaryo işleyecekse bugün spotla yukarı makas koyarak kapaması lazım...
[quote=eksper;233925]dedigim senaryo işleyecekse bugün spotla yukarı makas koyarak kapaması lazım...[/quote]
exper parite buna izin vermem diyo geri gelmeye başladı
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;233915]uşahlar zemanın birinde slow trade ediim dediydim bu körolmayasıca vobda.
indeks heç unutmam 68 bindeydi. dedim lönk olam bu tepecek. bu tepmedi.
dedim olsun sağlam destekler var. bu iner gine çıkar. eşşeh deel ya bu dedim.
bu indi emme çıkmadı. dedim olsun bir aşşada daha sağlam destek var. ordan teper eşşeh deel ya gomisyon mu verecez boşuna dedim.
bu indi emme çıkmadı.
dedim olsun slow trader deelmiyiz biz dedim. nasıl olsa yatay trend illa çıkacak hem bah şurda da güzel çoğ sağlam bi destek var. ora iner sonra çıkar.
indi emme çıkmadı.
beyle beyle bena tam 10,000 puvan girdiydi uşahlar. ben hala ztop yapmiidim. 11,000 puvanda yapacam ztopu artık çüş dedim. 14000 puvandan döndü bu deyyus. ve maliyetime geri çıktı. hetta daha da yukarı gittiydi.
11,000 puvanda ztopladıktan sonra ara verdiydim işlemlere. ben beceremiem bu slow trade işini uşahlar.
becerene de saygım var elbet.
o gün bu gün zipidi gonzales gibin işlem yapiim uşahlar. ne edem ehmek parası. pelaya mı yedirem. zaten yiye yiye şişmiş deyyus. yakında patlayacak dünya infilak edecek bunun patlamasından. küresel obez.
beyle işte uşahlar.[/quote]
walla sen eyi yırmışsın... bende eyle bir anı yaşadım... 10bin puvanda stop dedim.. sonra yine aynı yönde poz alrım dediydim.. 2 bin daha getti.. sonra nasıl olmuşsa pala beni ters yönde bindirmiş...
olsun dedim ha şurdan ha burdan.. bi 10 bin daha yedim...
sen slowu becerememişsin.. ben bu bobu beceremedim..
bunu icad edenide.. bizi buna bulaştıranıda... pala denen şerefsizide....
[quote=jani;233923]benim ana hedefim...vade degişimi snunda haziranda shrt kalabimektir....[/quote]
kuzum senin bu şort amma sağlammış..
o kadar çalıya taktın...
kuzuların sırtında yün kalmadı..
senin şort hele sağlam duriy..
bravo o şorta ve şortu taşıyan deliganlıya..
[quote=jani;233920]bu geişler esnasında....ne götürürsen bnuzdur....[/quote]
yegenim bu tespitlere göre sen pala olsan ve ortamı izliyor olsan ne yapardın? Senin tarzına göre yorumla ama. Sen palasın ve bizi soyacaksın! Ve lütfen delikanlı yorumu olsun...
[quote=borsa8447;233930]exper parite buna izin vermem diyo geri gelmeye başladı[/quote]
o pariteler değilmiki cortcunun anasını belleyen.....parite, peh, algıyı bozmak icin kurulu düzen....
yarın japonların futurelere verecegi pozitiv etkiyi unutmayın ...japonlar tepecek....
ac ac makası ac......daha acılması lazım....400-500 puvan makas olmalı.....
hadin gecmiş olsun....yarına hazırlık yaparak bugünü bitirdim....kar yok zarar yok...kontrat sayımı her iki vadede olabildiğince arttırdım.....düşündüğüm gibi hareket ediyor....yarın malı götüreceğim ...
[quote=jani;233889]bu mihvaelde giderse...nisanı asagıdan kapamaya çalışacak....[/quote]
dünkü gapı kapatması o ihtimali ortadan kaldırdı. 3 seans kalmış vade sonuna gap gaptırıyo hadi ordan derler.
[QUOTE=jani;233911]yayılmada incelik şu....
kapanacak vadeyi....nisanı tepeden kapayacaksa....
yarın sabah bi bahane ile sert assagı gider....o anda nisandan cıkıp hazirandaki longa ilave basılır...ve aaasama tepeden kapama anında...haziran longlar hızla kapatılır ve short unur....ben buna ynuyrum....[/QUOTE]
Muhterem abicim.. bütün bunları 60.000 kontratla bi günde mi yapacak?:..:
ben haziran vade Longum bu arada..