eğer vade sonu showu yaparsa sevgili PY miz, EW analistleri ''5'' etiketini koydukları yerden söküp en tepeye takarlar artık..:..:
Printable View
eğer vade sonu showu yaparsa sevgili PY miz, EW analistleri ''5'' etiketini koydukları yerden söküp en tepeye takarlar artık..:..:
[quote=BORSACIOZGUR;128864]ooo yüksek kapattı. yarın spot 46,000 i geçersek 47800 e kadar önümüzde hiçbişey yok...
Korktum. Ama ne bileyim. Gene tersliği tutar bizim borsanın.. Millet 46000 i geçtik diye saldırır. başaşağı salıverirler.. freni boşalmış bisiklet gibi...[/quote]
Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış:..::..::..:.lelele.leleleFren temmuz ortasında boşalır.Ağustosta yatay dip.Eylülde 60000 lere doğru yolculuk vobta.Teminat 60025 olunca bizim yamyamlar hemen teminatı 600 tl yaparlar.
Sizlere bugün konuştuğum çok eski bir arkadaşımdan duyduklarımı bahsedeyim..
Kendisi eskiden gedikteydi. şimdi Grn yatırımda... çok zamandır konuşmuyorduk. Bugün bir arayayım dedim...
Geçen haftaki ''' [B]IMF ile 18 milyar dolar anlaşıldı[/B] '' yalan haber spekülasyonu üzerine..ne oldu herhangi bir gelişme var mı ? dedim... Aynen şöyle dedi..::
' [B]6 aylık bilançolardaki görev zararlarını böyle kapatıyoruz[/B] ''.. dedi...
Burası Türkiye ......Yorumsuzz...
[quote=jerfin;128867]eğer vade sonu showu yaparsa sevgili PY miz, EW analistleri ''5'' etiketini koydukları yerden söküp en tepeye takarlar artık..:..:[/quote]
EW varya külliyen yalan.Tırı vırı kafa ütüleme boşuna bu işler.Elliot teranesi tamamen uydurma.Sistem güzel ama elliot komple rezillik.Bu kadar açık net.Saygı duymak lazımsa ben bu kadar saygı duyuyorum.Tamamen kafa karıştırmaca o.
[quote=BORSACIOZGUR;128869]Sizlere bugün konuştuğum çok eski bir arkadaşımdan duyduklarımı bahsedeyim..
Kendisi eskiden gedikteydi. şimdi Grn yatırımda... çok zamandır konuşmuyorduk. Bugün bir arayayım dedim...
Geçen haftaki ''' [B]IMF ile 18 milyar dolar anlaşıldı[/B] '' yalan haber spekülasyonu üzerine..ne oldu herhangi bir gelişme var mı ? dedim... Aynen şöyle dedi..::
' [B]6 aylık bilançolardaki görev zararlarını böyle kapatıyoruz[/B] ''.. dedi...
Burası Türkiye ......Yorumsuzz...[/quote]
O da masal.Orada patlama olması lazımdı kaç gündür tutuyorlardı bizi.O da yalandan panik yaptırdı.Yoksa haber o olmasa da başka birşeyle de uçardık.:(:o:D:D
[QUOTE=jerfin;128866][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1716/cft062523115433e.jpg[/IMG]
dalga yapısındaki benzerlik akıllara zarar...[/QUOTE]
jero fx-liot u öğrenmişin hemen gayri :::
Peki Gökhanımm Dax ın Performansı neden kötü idi bugun. her zaman dow un peşine takılıp giderdi -3 lerden +3 leri biliriz dow un peşinde bugün dow a güvenmedi bende bu yuzden 46325 shortladım. yarın ola harman ola demiş atalar vardır bi bıldıklerı sen N diyorsun hazır formundayken bu konuda N dersin..
[quote=SaNCaKTaR;128873]Peki Gökhanımm Dax ın Performansı neden kötü idi bugun. her zaman dow un peşine takılıp giderdi -3 lerden +3 leri biliriz dow un peşinde bugün dow a güvenmedi bende bu yuzden 46325 shortladım. yarın ola harman ola demiş atalar vardır bi bıldıklerı sen N diyorsun hazır formundayken bu konuda N dersin..[/quote]
Tek nedeni var dün heryer geberirken hiç düşmemesi.Hadi iyi geceler herkese.
Artık vade sonuna kadar uzun, bu konuda tereddüt kalmadı....bunlar görev zararını shortculara kapattırıyormuş anlaşıldı:) e naaapam, sistem takibetmeye gerek yokmuş uzunda diretmek varmış, ama son üç gün uzunda durmakda portföyü sıfırlatmamış ve büyüklerle beraber kazanma şansını artırmak daha mantıklı zaten, herkese bol kazançlar.....uyk
Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
LOS ANGELES – A fire department official tells the Los Angeles Times that Michael Jackson has been rushed to the hospital.Steve Ruda (ROO'-dah) told the newspaper Thursday that Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30 p.m.
The paramedics performed CPR and took him to UCLA Medical Center, Ruda told the paper.
L. Londell McMillan, a lawyer for Jackson, did not have any information. Messages left for other Jackson associates were not immediately returned.
The hospitalization was first reported by the Web site TMZ.
[QUOTE=V.O.B;128792]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.[B]Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep[/B],bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.[/QUOTE]
Ya mübarek bunu daha yeni mi anladın, başkasına göre işlem mi yapılır. Neyse zor da olsa bulmuşsun doğru yolu... Büyük konuşmanın yanlışlığını da anlamışsın...
[QUOTE=bull market;128876]Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
[/QUOTE]
Kendi kendini yok etti resmen...