Neyse maçtan önce aradan çıkardım 8 atarız falan vakit olmaz.
Jelibon.
Printable View
Neyse maçtan önce aradan çıkardım 8 atarız falan vakit olmaz.
Jelibon.
Haydi kartal haydi kartal haydi
tam zamanı tam zamanı şimdi :))))))
[quote=jelibon;414204]Neyse maçtan önce aradan çıkardım 8 atarız falan vakit olmaz.
Jelibon.[/quote]
aman üstad bizim 6-0'ı unutturacak bişey yapmayın, yoksa aziz başkan inönüye gelir taraftara, cinconlara destek verin diye anons yapar, egale edin yeter:)
ilk yarı 2 -2 bitti. İkinci yarı dahada ilginç olucak sanırım =) galatasaray beşiktaş maçı alsın diye bir çaba içersindeler
fernandesin ayagına biraz daha fazla gol gelsede seyir sevkimiz artsa .
top yerine gol yazmışım =) bu arada 3-2 oldu cimbom ikrama doymuyor . Jelibon hocam bu arada sayenizde cok rahat gold da duruyoruz tekrar tesekkurler [QUOTE=kimseo;414209]fernandesin ayagına biraz daha fazla gol gelsede seyir sevkimiz artsa .[/QUOTE]
Lem demek ki biz alayına 3 atacaz hakeme de 3 atacaz
Allah belanı versin Bülent Yıldırım penaltıyı kaldıran yan hakem
ALLAH BELANI VERSİN BURAK YILMAZ SEN EMEK HIRSIZİSİN
SENİ ÇARŞI ZAMANINDA BU YÜZDEN SEVMEDİ ZATEN
ALLAH SENİN 4647747;7;539393)3538983(((39986262)27 kere BELANI versin
BURAK Yılmaz.
Beşiktaşlı babandan utan
Şerefsiz ".....".....................
Jel.
Eğer ona bir tane hakem hocası penaltı desin özür dileyecem
Gerçi benden iyimi futbolu biliyorlar da yine de dileyecem.
Jel.
abi kimse penaltı diyemez kendisini atmasının dısında olay ceza sahasının dısında baslıyo =) bu arada bela okumak iyi degildir ama karar senin.
2500 sayfa mesaj attım palasina bela okumadım o terbiyemiz elbette var da
Kusura bakmasın bizde ne yalı kazığınız ne de karamela sepetiyiz
Tekrar söylüyorum
Kendini yıllardır atanin
25 metreden Penaltıyı gören Türkiye'nin en büyük teleskopik yan hakeminin
25 metreden penaltıyı veren yan hakemine kaç metreden verdigini bile bile uyan orta hakeminin
ALLAH MİSLİ MİSLİ BELASINI VERSİN.
Jel.
Ki o orta hakem yan hakemden daha yakındı
Bu resmen danisikli dovustur
Ben bunu yemem
Jel.
Bı daha söylüyorum tek bir hakem hocası penaltı desin
Özür dileyecem.
Jel.
[quote=PASSAT;414192]kısaları kapattım
longa döndüm
bu kadar kontrollü satış yeterdi
iyi tatiller
passat[/quote]
süper bir hareketti
66000 üzerinde yukarı ralli devam
65180 max stop ve destektir
passat
dxy yukarı
dolar yukarı
altın yukarı
gümüş yukarı
tr yukarı
tahvil aşağı
bunda bir gariplik yokmu
bence yukarı devam.bunların içinde en inandırıcı tr piyasası için tahvildir
passat
gümüş 30.88 ktirito
emtialarda satış bekliyorum.bakalım nolacak
tr olumlu ayrışma
olurmu.olursa kazanırım olmazsa kaybederim
65662.xx kritiko
65180.xx stopp
66000 üstü ralli ye kaldığımız yerden devam
passat
Bugün altın
Dirençler 1678-1688 ve 1704-1712.
Destekler 1663-1671 ve 1645-1655.
30 agu eksi artı 72 saat penceredeyiz.
Bakalım dipmi tepemi?
İlk direnç 1678-1688 en kritk direnç aralığıdır.
Jelibon.
[quote=jelibon;414220]Bugün altın
Dirençler 1678-1688 ve 1704-1712.
Destekler 1663-1671 ve 1645-1655.
30 agu eksi artı 72 saat penceredeyiz.
Bakalım dipmi tepemi?
İlk direnç 1678-1688 en kritk direnç aralığıdır.
Jelibon.[/quote]
usta denizden ne çıktı??
[QUOTE=aliveli;414221]usta denizden ne çıktı??[/QUOTE]
7 tane ispari.
Bu sene bakıkların korkulu rüyası kuzenim 10 günlüğüne geldi 7 gün hasta yattı gidemedik doğru dürüst balığa. Yanlız 1 haftadır fena balık sardı kıyıları. Bir kayık lazım bi egeye bi marmaraya.:)))
Jel.
[quote=jelibon;414222]7 tane ispari.
Bu sene bakıkların korkulu rüyası kuzenim 10 günlüğüne geldi 7 gün hasta yattı gidemedik doğru dürüst balığa. Yanlız 1 haftadır fena balık sardı kıyıları. Bir kayık lazım bi egeye bi marmaraya.:)))
Jel.[/quote]
bizde de var balık hastalığı.çarşı olarak geliyoruz bodrum marmaris fethiye selimiye.siz milas tan mı çıkıyorsunuz??ekim kasım gibi geliriz.
yeni 15 dakkalık trendimizi verelim
66000 dedik 66007 gördü namıssız
yukarı devam diyorum.
65180 non stop losstur
[IMG]http://g1208.hizliresim.com/10/v/c9vhf.png[/IMG]
Erman Toroğlu / Hürriyet Gazetesi
Yine hakem, yine hakem. Dün gece çok net bir şekilde Bülent Yıldırım Beşiktaş’ın galibiyetini elinden aldı. Yani emeğe haksızlık etti. Burak pozisyona giriyor, rakip oyuncudan en ufak bir müdahale yok. Çok zaman olduğu gibi, kendi sol ayağını alçıya alıyor ve yere bırakıyor. Bırakın penaltıyı çalmayı, Burak’a sarı kart gerekir. Peki, bu pozisyon olurken hakemin yeri nerede? Pozisyona 7-8 metre mesafede. Hem de olayı kesitten görüyor. Eliyle de devam işareti yapıyor. Pozisyonun penaltı olmadığına inanıyor, doğru bir şekilde. Ama kendisi yedi metredeyken, 47 metre uzaklıktaki yardımcı hakemin ikazıyla kararını değiştiriyor. Penaltı veriyor. “Bülent Yıldırım, o zaman sen düdüğünü ver yardımcıya, bayrağı da sen al geç kenara.” Madem Burak’ı indiriyorlar, bariz gol şansından dolayı kırmızı kartın nerede? Yardımcıya sorsaydın ondan da yardım isteseydin...
Markus Merk / Lig TV
İlk anda temas varmış gibi düşündüm. Burak'ın düşüşünden yanıldım ve varmış gibi gördüm. Ama düşmesine sebep olacak ayağına bir müdahale yok. Kendisini bıarkıyor ve faul söz konusu değil. Eğer bir hareket almış olsa bile ceza sahası dışında.
Ali Aydın / Zaman Gazetesi
Derbinin FIFA kokartlı hakemi Bülent Yıldırım, penaltı pozisyonuna kadar iyi bir maç yönetti. Bülent Yıldırım, 85. dakikada yardımcı hakemi Erdinç Sezertam'a uyarak tertemiz çıkacağı müsabakadan eleştirilerle ayrılmak zorunda kaldı. Emre Çolak'ın, Beşiktaş ceza alanı içine ortaladığı topta Burak Yılmaz önde Escude arkadaydı. Meşin yuvarlak havadan Burak'a doğru inerken Siyah-Beyazlı futbolcu kollarını havaya kaldırarak 'Ben oyunda yokum' der gibiydi. Pozisyon net şekilde Yıldırım'ın beş metre önündeydi. 'Devam' diyen Yıldırım, yardımcı hakemi Erdinç Sezertam'dan gelen uyarıyla penaltıya döndü. Kendisi de inanmadı. Penaltı kararı verdiyse bariz gol şansını engellemekten dolayı Siyah-Beyazlı oyuncuyu neden kırmızı kartla oyun dışı bırakmadı? Yıldırım, ilk verdiği kararına devam etse derbinin yıldızı olurdu.
Bülent Yavuz / Habertürk Gazetesi
Hakemin aklı Emre'nin şutunda Hilbert'e çarpan topta kaldı. Escude dokunmuyor, ancak Burak kendisini göstere göstere yere bırakıyor. Bülent Yıldırım önce oyna diyor, yardımcısı aklına girince penaltıyı veriyor. Bir çuval inciri berbat ettiler.
Ertuğrul Dilek / Bugün Gazetesi
Beşiktaşlı savunma oyuncularının arasında kalan Burak Yılmaz'a ceza sahası içinde kesinlikle bir müdahale olmadı. Bir engel varsa ceza sahası alanı dışında var. Hakem pozisyonu görmesine rağmen yan hakemin kararına göre verdi.
Metin Tükenmez / Cumhuriyet Gazetesi
Dün akşam kimsenin düşünemeyeceği bir şey de hakemlerin verdiği penaltı kararıydı. Hakem yanılabilir ama dün akşam İnönü Stadı'nda hakemden başka kimsenin yanılmayacağı bir anda penaltı vermek basit bir hakem hatasıyla geçiştirilemez.
Şansal Büyüka / Lig TV
Burak'ın pozisyonunu izleyince bir tek şey akla geliyor; lütfen biraz emeğe saygı.
Serdar Tatlı / Fanatik Gazetesi
Penaltı pozisyonuna baktığımızda, Beşiktaşlı Escude ile Bırak Yılmaz'ın pozisyonu ceza alanı dışında başlıyor. Beşiktaşlı oyuncunun ne yerden ne de havadan Burak Yılmaz'a hiçbir teması yok. Dolayısıyla verilen penaltı kararı maçın sonucuna direkt etki yarattı.
[QUOTE=aliveli;414223]bizde de var balık hastalığı.çarşı olarak geliyoruz bodrum marmaris fethiye selimiye.siz milas tan mı çıkıyorsunuz??ekim kasım gibi geliriz.[/QUOTE]
Marmaris tarafına kuzenim çok gitti, karacasöğüt ve ingiliz limanında güzel balıklar var. Birde köyceğiz yasak bölgede.
Biz ya örene gidiyoruz ya yalıkavağa.
Bu sene yalıkavaktan daha ilk atış çupra geldi, ardından da 3-5 kefal aldık, biz kıyıdan attığımız için en kendi yöntemimizle en çok kefali tutmak zevk veriyor.
Bizde eksik kayık olayı, şimdilik kıyıya talimiz hep, ama feci şekilde istanbulda bir kayık almak istiyorum, kısmet bakalım.
Jelibon
[quote=jelibon;414233]Marmaris tarafına kuzenim çok gitti, karacasöğüt ve ingiliz limanında güzel balıklar var. Birde köyceğiz yasak bölgede.
Biz ya örene gidiyoruz ya yalıkavağa.
Bu sene yalıkavaktan daha ilk atış çupra geldi, ardından da 3-5 kefal aldık, biz kıyıdan attığımız için en kendi yöntemimizle en çok kefali tutmak zevk veriyor.
Bizde eksik kayık olayı, şimdilik kıyıya talimiz hep, ama feci şekilde istanbulda bir kayık almak istiyorum, kısmet bakalım.
Jelibon[/quote]
istanbulda kandilli birde riva tarafı mevsiminde güzel lüfer yapıyor.geçen didime gittik arkadaş bir tane dahi gelmezmi??gelmedi valla.
gümüş 30.88 kırıldı
altında satış yiyor
tahvil düşüşüyor
piyasa çok sıkıcı
yukarı devam
bu arada 65662 yazmıştım yanlış o doğrusu cuma dibi 65654.xx kritiko
afiyet olsun
passat
bu ne be
dışarıdayım cepten bakıyorum fiatlara piyasa kapalı mı diye aracı kurumu aradım yoo açık dediler . sabahtan beri fiatlar aynı duruyor eee vade sonu gelince böyle oluyor öğleden sonra başlarlar vals yapmaya
hocam 30 agustos eksı artı 72 derken mesela bugun 27 sı eksı 72 saat ıcıne gırıyor mu?
[quote=PASSAT;414218]dxy yukarı
dolar yukarı
altın yukarı
gümüş yukarı
tr yukarı
[COLOR=red]tahvil aşağı[/COLOR]
bunda bir gariplik yokmu
bence yukarı devam.bunların içinde en inandırıcı tr piyasası için tahvildir
passat[/quote]
ralliye kaldığımız yerden devam inşallah
c.3.3.iv veya c.3.iv bitti
hedfler belli
min 66900-67300
max 68700
65180.xx stoptur
15 dakkalık göndediğim grafta trend kanalını kırarsa ralli kaldığı yerden devam
oda 66031 puana denk geliyodu.yani 66000 diyelim gitsin diye yuvarlamıştım
passat
Selçuk Dereli penaltı dedi pozisyona..Ben Galatasaraylıyım bence penaltı değil pozisyon.Ama temas var kendini atmadı Burak, ceza sahası dışında.Ama Burakı genel itibariyle faul almaya çalışmasından dolayı sevmem kendisine yakışmıyor, ben rakipler yapsada bizimkiler yapsın istemiyorum..Ama Hilbertin 79. Dakikada profesyonelce dirseğiyle topu karşılaması penaltı orada hinlik yapıyor.Ayrıca ilk yarıda Cenkin Hamiti dengesizce çıkarak düşürmesi tartışılır, ama ben hakem olsam ben onuda vermezdim..Engini atan Hakemler Toramanı neden atmadılar, oda hakemi hafifce tartakladı..Artık bu futbol rekabetten, güzelliklerden çıktı malesef artık kan, kin düşmanca hareketler saha içerisinde vede dışarısında..Bu sektörün mali açıdan devasa büyümesi malesef abuk, sabuk bir düşmanlık yaratıyor yazık çok yazık..Maça gelince İlk yarı çok net 4-5 fark olurdu maçta, Galatasaray resmen abuk sabuk hediye etti maçı, Beşiktaşı tebrik ederim kısıtlı kadrolarıyla çok koştular ama bu Yönetim geçmiş yönetimin malesef acılarını çekecek.Bu kadro Beşiktaşa yakışmıyor.Samet Hoca iyidir zamanla mutlaka takımı kalibresi üzerinde futbol oynatacaktır ama Beşiktaş gibi zirveye oynayan bir takım bu kadroyla yaratması çok zor.Mustafa Pektemek çok üzüldüm, bu çocuk hep bu sakatlıklardan dert yandı, yine başına geldi.Umarım daha formda ve kısa sürede sahalara döner.
15 dakkalık trend kırıldı gibi
grafınıda atayım
[IMG]http://b1208.hizliresim.com/10/v/cb23x.png[/IMG]
Bunlar hep tuzak kokan , çakallık kokan hareketler . . .
[quote=gnome;414245]Bunlar hep tuzak kokan , çakallık kokan hareketler . . .[/quote]
dikkat et bence gnome
buranın her türlüsü tuzak.
yükselsede düşsede
ben long devam.seninle 1,5 gün short kardeşliği yaptım.az birşey kazandık
şükür vereket versin
passat
Vade sonu olmasaydı çoktan fişini çekerlerdi de günleri sayılı diye saygı gösteriyorlar .
çok güzel hareketler bunlar daba daba dab dab dab . . .
Yalnız 80.325 ve 80.200 kırılmadan düşüşler de tuzak olur . . .
Pala nın cin conlu olduğunu tahmin ediyorum artislik hareketleri seviyor , nasılsa hakem de yok :)