valla skuzimidir nedir..tamamen antissitemik olarak 575 den 1/10 şort açtım
Printable View
valla skuzimidir nedir..tamamen antissitemik olarak 575 den 1/10 şort açtım
[quote=negrolino;305109]fantazimi bu :..:[/quote]
[quote=seagate;305111]espri süperdi patron hürmetler Puhahaahah :D:D tek barlı felan üwww[/quote]
yaw ben o mesajı yazdıpımda 275 di...:D:D ve 90 ın altına gelseydi sat verirdi..çıktıktan sonra demesi kolay.kom:D
550 filat..bu dow kuduracah
[quote=Strategist;305094]Ben çok şüpheliyim üstat... Bence tam dün FED'in açıklamalarını gazeteden okuyup da şimdi piyasaya dalan yeni long'cu conileri avlama zamanı... 21:30'da bir vermeye başlarlarsa 9.000'e bile indirirler... :..: Bu geceye flat girme eğilimim ağır basıyor...[/quote]
Bu dediklerini espiri olarak dikkate almıyorum bile :) işte ustad DOW haftalık grafik burayı kırarsak ki kıracak çokkkk yolu var gibi
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/4/2411.jpg[/img][/url]
[quote=Astatin;305114]yaw ben o mesajı yazdıpımda 275 di...:D:D ve 90 ın altına gelseydi sat verirdi..çıktıktan sonra demesi kolay.kom:D[/quote]
coverr :cool: (kıvır)
dow ralliye yeni başliyii üwwwwwwwwwwwwww
650 yine şort..pis gaşınyorum haaaa
[quote=negrolino;305120]coverr :cool: (kıvır)[/quote]
.kom.kom.kom
ne kıvır..mesajın saatine bak, ordaki fiyata bak.."90 ın altına gelirse tek barda sistem sat verir" demek ne demek negropat...dng
dedik ya araplar gelmiş adam bilmiyor al al al diyor sat yok adamda hep al
[quote=Astatin;305127].kom.kom.kom
ne kıvır..mesajın saatine bak, ordaki fiyata bak.."90 ın altına gelirse tek barda sistem sat verir" demek ne demek negropat...dng[/quote]
şaka lem ;)
NDX (Nasdaq 100) kriz önceki zirvesini geçmek üzere... Bu geçildiğinde EW'cilerin düşüşü 1. dalga, Mart 2009'dan sonraki çıkışı 2. dalga sayma ihtimali kalmayacak... En azından bu endeks için... Dow'da daha mesafe var...
[quote=Astatin;305122]650 yine şort..pis gaşınyorum haaaa[/quote]
Hiç mi korkun yok Kaya patrondan... :..: