iyi kandiller herkese.. 46400 kapanış tahminim 2 kademe ile yanıldık peh
geceye don atlet kapri şalvar haşema long
Printable View
iyi kandiller herkese.. 46400 kapanış tahminim 2 kademe ile yanıldık peh
geceye don atlet kapri şalvar haşema long
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır...ve lütfen gaza gelip saçma sapan diyaloglara girmeyelim..
[QUOTE=clark;128756]Borsanın mantıgı gayet basit :)[/QUOTE]
Valla mantığı kavrıyoruz yavaş yavaş, yakında bir x5 de biz alırız inşallah :D
üç aylar ve regaip kandilinin tüm arkadaşlara hayırlar getirmesi ve bol kazançlı geçmesini dilerim.
cümleten hayırlı kandiller dilerim..nicelerine çıkmak nasip olsun..paylasımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler..
geceye herzamanki gibi 3 kat kaldıraçlı long...aradaki kısa sinyali 500 puanımı aldı..gözünün yaşına bakmadan sinyale uyuyorum...[B]herşey alda..zaten demiştim..dow dan dolayı kısa olmak akıl karı değil diye..ama sistem gereği kısa idim[/B]..sonra dogru yola döndüm..iyi akşamlar.
[QUOTE=marakes;128765]Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır...ve lütfen gaza gelip saçma sapan diyaloglara girmeyelim..[/QUOTE]
+.+.+.+..brv.brv.brv.brv.brv
[quote=enorton;128743]Dünkü suçlu vob un sisteminin bozulması idi. Geçen haftaki suçlu garanti yatırım ve imf yalan haberi. Bugünkü suçlu kim??[/quote]
Ben long dedim ya suçluyum hekim bey.Vob 46100 olmuş 46250 kapanacak demek kolay.Sabah 46000 üstü kapanacak demek herkesin harcı değil.Vallahi batanlar umrumda değil.Kendi eder kendi bulur.
[quote=bull market;128763]Vaybeee, son işlemler 46325 den oldu, günün yükseği 46350 :) yarın açılış buralardan ama günboyu yukarı ve 48000 lere ulaşarak kapanış yapar artıkın:)[/quote]
Şimdi yazması çok kolay geliyor değil mi ?48000 ne kadar basit.Allah bereket versin 2 günde 1e 3.Yarın da 1e 4 olur.Esas salı günü hareket.1e6 olurum o zaman.
Herkese hayırlı kandiller iyi geceler.
Vade sonu uzlaşması 4900-49500 aralığı mümkün evet, hiç aceleye gereke yok diyorlar, ürkütmeden son üç günde 3000 puan yeter bu adamlara:) saygılar...
[quote=milaslı;128767]üç aylar ve regaip kandilinin tüm arkadaşlara hayırlar getirmesi ve bol kazançlı geçmesini dilerim.[/quote]
Vallahi abi dün akşam girdik iki gündür kazanıyom.Hergün 1e 1 verse vade sonunda 1e 4 5 oluyor.Allah Ramazana erdirir İnşallah.