-
[quote=a.kaya;305090]dow bu gece 12*** lerde kapar :D[/quote]
Ben çok şüpheliyim üstat... Bence tam dün FED'in açıklamalarını gazeteden okuyup da şimdi piyasaya dalan yeni long'cu conileri avlama zamanı... 21:30'da bir vermeye başlarlarsa 9.000'e bile indirirler... :..: Bu geceye flat girme eğilimim ağır basıyor...
-
Neağğhh, :eek:
Hala benim avatarı gullanmaya devam ediyorsun haaa. :mad::mad::mad:
.dng.dng
-
[quote=Strategist;305094]Ben çok şüpheliyim üstat... Bence tam dün FED'in açıklamalarını gazeteden okuyup da şimdi piyasaya dalan yeni long'cu conileri avlama zamanı... 21:30'da bir vermeye başlarlarsa 9.000'e bile indirirler... :..: Bu geceye flat girme eğilimim ağır basıyor...[/quote]
bence 1 adet sembolik şort açacahsın
-
[quote=Astatin;305096]bence 1 adet sembolik şort açacahsın[/quote]
Sembolik pozlar da bitti, trende ters pozlar da bitti bende patron... Fakir trader'ların işleri onlar... Para beni çok değiştirdi... ::: :p :..: :))) :D
-
selam..bence bu son 500 puanlık hareket çok mantıksız... bu vob düşer..from volcan..eh üh
-
Selpatros nerde yaw... Ne iyi adamdı Selpatros... üvvv...
-
eğer 90000 altına inerse tek barda, ziesten şort sinyal verebilir..ossss of orakıls
-
hazırmuyuk yeni tepelere başlasın arş ileruuuu
-
Vobu bir kenara bıraksak bile spotta ordinolu alışlar var sanki goldmanın makina burayada girmiş gibi
-
[quote=Astatin;305105]eğer 90000 altına inerse tek barda, ziesten şort sinyal verebilir..ossss of orakıls[/quote]
fantazimi bu :..:
-
[quote=Astatin;305105]eğer 90000 altına inerse tek barda, ziesten şort sinyal verebilir..ossss of orakıls[/quote]
espri süperdi patron hürmetler Puhahaahah :D:D tek barlı felan üwww
-
gerçekten abartan bir piyasamız var , hem de elin parasıyla..