-
ve bu yatayda tüm algılamalar degiştirildi....
şöyleki...
şellele desem....herkesin short olmasına fırsat verilen bi durumda sellele zor....
rally desem....herkesin düşemiyen borsa çıkar tezini bu denli acıkca destekleyen borsada rally zor....
öyleyse....ne yapacaklar....ilk hareket önemli....onun zıddı olan yön...hakkiki yön acaktır...
misal....bas 70 000 e hikayeden...ve dön aniden....yeni bi 7000 puana....
misal....bas 73 500 e hikayeden...ve dön aniden....yeni bi 7000 puana...
bunu tekrarla bi kac kez....
VE AL SANA YOLUNMAYA HAZIR KAZ SÜRÜSÜ.....en öndeki kaz benim...sırtımda benekler var....suya tusmusum....
-
en salak kazlar su anda....
marlla ile ben....
ikimizde birbirimizin zıddı yönde....yumurtaların üstüne yatmısız....uzun zamandır...
yumurtalar koktu...civcivler ölü....ikimizde farkında degiiz...ölü yawrularımızın....
o slow longcu....ben slow shortcu....
-
o diyorki...guzu sana ebenin örekesini gösterecegim....ve tusuyor yumurtalara...
ben diyorumki...hastir gı....ben sana ebenin örekesini gösterecegim....
ne garip deellmi....
ne o gösterebiliyor nede ben.....vak vak vak yapıp....acıklı halimizi....türkülere döküyoruz....
bu melun yatay....bitirdi bizi....ha ha ha
-
bizim eksper...
yeşil bi gurbagaya benziyor....sürekli hoppuluyor....bi o yana bi bu yana...fakat herseferinde suya düşüyr....cünki suda yasıyr...havada kalamıyr...cigerleri musait deell....allah ele yaratmış....
bizim indi...
agayı enine ölçüyor...boyuna ölçüyor....elbiseyi dikiyor....tam giydirecekken....agamın ölçüleri degişiyor....agam indinin diktigi elbiseyi indi ye giydiriyor....indi şok...ben gandi yim...üste basa ihtiyacım yok....çıplaklık simgem filan diyor emme...nafile...agam zorla giydiriyor...o da heva almak üçün nevsehere getti...
-
benım yumurtalardan civcivler büyüdü tavuk horoz oldular yakında keserım ben onları :):) yada 75 cıvarı satarım artık ısteyene
-
velhasıl usaglar...
herseyi kaybettik....aklımızı kaybetmemiz an meselesi....
aklımıza mugayyet olalım....bu deyyuzzz...paramızdan çok aklımızın peşinde....bizi bakırköye dıgıp....bizden kurtulacak....
-
[quote=marlla;233847]benım yumurtalardan civcivler büyüdü tavuk horoz oldular yakında keserım ben onları :):) yada 75 cıvarı satarım artık ısteyene[/quote]
ha ha ha...ahanda geldi.....
-
[quote=jani;233848]velhasıl usaglar...
herseyi kaybettik....aklımızı kaybetmemiz an meselesi....
aklımıza mugayyet olalım....bu deyyuzzz...paramızdan çok aklımızın peşinde....bizi bakırköye dıgıp....bizden kurtulacak....[/quote]
şincik....
bakırköy marlla ya yakın...ben taaa saskınbakkaldayım...
onu oraya dıgsa ey olur....nede ossa erkegin sol kaburga kemiginden yaratılmış tevrata göre...bende kaburga kemigi 12 ser tane...bi marlla daha rahat çıkar benden....
-
dün dohtora gittim....akıl dohtorlarına....guzu dediler...
artık senin cezayı ehliyetin yok....gıcık oldugun herkesi çekinmeden furabilirsin....1 gün dahi ceza vermezler saa....adli tıppa sevkettir gendini yeter dediler...
bende oturdum liste yapıyorum....ona göre usaglar....ha ha ha
-
58 472 de....hacim 1 670...
3....5...ve 10 günnük ortalamaların üstüne attı kendini...ALIN DİYE BÖGÜRÜYOR....
-
Abd'de ıssızlık basvuruları toplam 448 bın kısı oldu (beklentı:445 bın oncekı:456 bın)
-matrıks-
-
72 300 ila 73 150 arasında 850 puanlık bi marjda.....ve üst sınırda....72 950...