-
[quote=jelibon;291300]Sayın Dede sizin hatanız değil zaten birimi boşuna yazıyor.
Aldım sattım desin daha iyi.
Herkesde sanıyor ortada 25000 dolarlar dönüyor.
Jelibon.[/quote]
herkesten özür özür özür
ok üstad bundan sonra öyle yapacam.
saygılar dede.bu arada o grafiklerin hepsini sizmi çiziyorsunuz.ne zahmetli işbe yahu.allah kolaylık versin.bir etiketi yanlış attınmıbittin desene
passat
-
grafikler alıntı..keşke etiketleme konusunda iyi olsaydım..şimdilik sadece etiketlenenleri yorumlayabiliyorum kendi çapımda...
-
[quote=jelibon;291305]Duydum tabii, o adam iyidir, amerikayı bilir.
Jelibon.[/quote]
üstad adam aynen sizin gibi bizim daha önce duymadıklarımızı anlatırdı.cuk diyede otururdu
adam nerde yahu şimdi.
bu da fizim futbol takımlarının transferlerine döndü.al dünyanın en iyi futbıolcularını ve teknik direktörlerini sonra ya kov ya kovmaktan beter et yada mahkemelik ol.
adamcağız türkiyeye geldiğine geleceğine pişman olmuştur belkide.tabi karşısına birşey bildiğini zanneden kanalın ekonomistini çıkartır adamı rezil etmeye çalışırsanız olacağıbu
kanımca adam bir daha dönmemek üzere bavulunu toplayıp gitmiştir.nerden gittim türkiyeye demiştir şimdi
passat
-
yaw ne gariptir bu fed açıklaması hani sarıgızla dolara yön verecekti ya ki verdi de hiç bir şeyi değiştirmeden
Biri indi birini çıkarttılar
Ne alaka? Dalga geçiyor bu pala remzi mi ne '
alem remzi den razı değil:)
Dikkatli olmak lazım!
-
ne üfürük armış yahu bende.üfürükçülüğemi başlasam kişi başı 50 tl den iyi para götürürüz
bir üfledim iki tahtaya urdum düştü doww.
bilseydim ayuları bu kadar üzermiydim.önceden yapardım yahu
hahahahaha
passat
-
[URL]http://www.kure.tv/ekonomi/626-paranin-seyri/paranin-seyri-guclu-evet-borsaya-rekor-kirdirdi/193-Bolum/72536/[/URL]
baybars sezen in yorumu 14 eylül galiba...
-
tam dediğim gibi karasu da 74.60 hedefgerçekleşmek üzere ama bende poz yok
hahahaha.ne garip değilmi.olsun şu karasuyu yavaş yavaş çözeceğim.üstad bir etiketlemeyi öğretse orda veya hazır etiketlenmiş yollasa süper olur.
şimdi ben yanlış yerden etiketlerim batarız
şimdi üstad diyordur ki passat nasıl olsa batacaksın bu gidişle
olsun üstad be burda zevk alıyorum.vob tan çıkış sebebimi söylemiştim.işte bunun için çıkıyorum vobtan.heyecan kalmadı orda üstad heyecan.
heyecan olsun batayım yahu.nolacak.200-300 dolardan.boyunmuzun ölçüsünü alırız o kadar.bir daha da girmeyiz olur biter
hahahha
passat
passat
-
[QUOTE=ihvn;291314]yaw ne gariptir bu fed açıklaması hani sarıgızla dolara yön verecekti ya ki verdi de hiç bir şeyi değiştirmeden
Biri indi birini çıkarttılar
Ne alaka? Dalga geçiyor bu pala remzi mi ne '
alem remzi den razı değil:)
Dikkatli olmak lazım![/QUOTE]
Bir süredir fiyatlardaydı zaten, fomc, haber maber palavradır.
Eğleniyoruz işte.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;291296]Eeee fomc aşağı fomc yukarı,
Bu kadar heyecan,
Peki Jelibon size yatay eksi kapanacağını bugünün dün söyledi.
Söylemedimi?
Jelibon.[/quote]
Jelibon abi, benden çok yaşayacaksın dünkü yazınıza istinaden SP (Türkçe meali sıpa:::) çortladım full kaldıraçla [B](Demo MT neden DEMO büyük sözü dinlemedik zamında çarpıldım hatta kapitali sıfırladım da ondan ü[URL="http://www.dng"]www.dng[/URL])[/B] bir kar yazmışım anlatamam ama sanal ortamda zaten kaybeden duymadım ki.uyk
-
teşekkürler dede.vallahi baybars bu.adam hala gitmemiş yahu.hayret
passat
-
-
Birgün ertesi günü çözen, futurla avrupaya nasıl hareket yaptırıldğını çözen kazanır.
Fakat biraz zor birşey, ben tam çözemedimde yarıya geldim.
Jelibon.
-
Sayın İHVN,
tepe bugün 20 sini geçtiğine göre 24-27 sine yolu var altının.
Ama ben yokum vade sonu ne olur ne olmaz.
-
papazda 22 ve 24 eylül....3.5.5 için max dedik....5. uzatısa 12 ekim....:::
-
baybarsı dinledim.daha altın yükselişe başlamadı diyor
hasta ülke abd den dolayı yükselişindevamı gelecek.diyor.
70-80 li yıllara benzetiyor hareketi
ilgilenen arkadaşların dedenin yoladığı adresten izleyebilirler.
bayağı güzeldi.teşekkürler dede kardeş
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291327]baybarsı dinledim.daha altın yükselişe başlamadı diyor
hasta ülke abd den dolayı yükselişindevamı gelecek.diyor.
70-80 li yıllara benzetiyor hareketi
ilgilenen arkadaşların dedenin yoladığı adresten izleyebilirler.
bayağı güzeldi.teşekkürler dede kardeş
passat[/QUOTE]
Sağolsun keşke 2 yıl önce Jelibon gibi 900 de 750-800 görür alım fırsatı olur sonra 1300 ü geçer deseymiş.
O zaman tek rakibim olurdu.
Jelibon.
-
üstad bence o sizin çırağınız olamaz.sadece farklı bir bakış açısı görmek isteyenler seyredebilirler
bu arada dolarda ilk ve son pivotu veriyorum
1.4920 bunun üsütne çıksın varya tutabilene aşk olsun.
haydi yavrum dolarım benim.bu arada şimdiye kadar altın ve dolar yatırımlarımın hiçbirinde zarar etmedim.tek git gel olan yer borsa.
şimdi karasu ve dolarla devam edeceğim.
passat
-
sizin tek rakibiniz precther galiba böyle yazılıyordu
tanımıyorum ama hep ondan bahsediyorsunuz o yüzden yazdım birde heely diyebrimi vardı.yoksa benmi yanlışhatırlıyorum veya varsa bile yanlış yazmışta olabilirim.
passat
-
[QUOTE=jelibon;291020]İşte dow 10767 kısa vadeli bir direnç değil.
Orta vadeli haftalık grafikten bir nokta, bu yüzden bu cuma kapanışında burası önemli. İlerisi için önemli.
Direncin üzerine çıkar veya direk geri çekilir ama önemli olan cuma kapanışı.
Jelibon.[/QUOTE]
10763.
Jelibon.
-
[QUOTE=PASSAT;291330]sizin tek rakibiniz precther galiba böyle yazılıyordu
tanımıyorum ama hep ondan bahsediyorsunuz o yüzden yazdım birde heely diyebrimi vardı.yoksa benmi yanlışhatırlıyorum veya varsa bile yanlış yazmışta olabilirim.
passat[/QUOTE]
Nerdeee 100 fırın yemek lazım onlara erişmeye.
Biz gariban bir traderiz.
Kazanmaya çalışan.
Jelibon.
-
papazda referans çizgimiz wolf line > 1,3226 ...üstü upward...altı down.....boks.
-
Bakın burada anlatılmak istenen konu şu.
Hareket başladığında alınan puan en yüksek puan sonrası savaş ve zor.
Herkes hergün birşeyler bekliyor ama çoğu gün 0 çeker.
Hareket bir günde olur.
Dönüp durarak bu iş zordur, kaybedilir.
Bu yüzden pozu açacan karı alacan devamlı.
Jelibon.
-
üstad siz griban sanız biz neyiz o zaman.garibanın aşağısını düşünmek bile istemiyorum.boşa nafile çabalıyoruz desenize.üç beş kuruş kazanayım derken paralrını üttrecek salağım ben
nasıl ama üstad iyi tarif etmişmiyim kendimi.ne bileyim siz öyle yazınca bir an aklıma bunlar geldi.diğerleride sizin gibi ve sinden dahada üstünlerse araba yarışına hacı muratla katılmak gibi birşey olur bu.
sanmayın ki hacı murat modifiye.orjinal hor kullanılmış türk filimlerinin vazgeçilmezi hacı murat işte
vay anam vay.üstad bile 100 fırın yemek lazım derse biz kaç fırın yeriz allah bilir.ömür geçer fırın bitmez desenize
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291336]üstad siz griban sanız biz neyiz o zaman.garibanın aşağısını düşünmek bile istemiyorum.boşa nafile çabalıyoruz desenize.üç beş kuruş kazanayım derken paralrını üttrecek salağım ben
nasıl ama üstad iyi tarif etmişmiyim kendimi.ne bileyim siz öyle yazınca bir an aklıma bunlar geldi.diğerleride sizin gibi ve sinden dahada üstünlerse araba yarışına hacı muratla katılmak gibi birşey olur bu.
sanmayın ki hacı murat modifiye.orjinal hor kullanılmış türk filimlerinin vazgeçilmezi hacı murat işte
vay anam vay.üstad bile 100 fırın yemek lazım derse biz kaç fırın yeriz allah bilir.ömür geçer fırın bitmez desenize
passat[/QUOTE]
Bu işler profosyonel işler Passat.
Bende amatörüm.
Bu topiğin başında dedim heveslenmeyin kaybedersiniz.
3-5 yıl antraman lazım.
Jelibon.
-
işte bu be.biraz kendime geldim yahu.farkettinmi üstad işte benim istediğim buydu.
heyecan hırs neşe.kazansamda kaybetsemde hep gönlümüzdesin forex
sedim bu forexi yahu.alın vobu kimin olursa olsun.tepe tepe kullansın.burda dünya palaları var.
ulan türkiye palalarıyla baş edemedik şimdi tutmuş dünya palalarıyla savaş edecen
ama ne gariptir ki türk palaları bizi çarpi
dönüyoruz bizde dünya papalarını çarpıyoruz
bu işte bir terslik var am a ne.yakında çıkar kokusu
yoksadünya palaları önden avans verip donumuza kadar alacaklarmı
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291338]işte bu be.biraz kendime geldim yahu.farkettinmi üstad işte benim istediğim buydu.
heyecan hırs neşe.kazansamda kaybetsemde hep gönlümüzdesin forex
sedim bu forexi yahu.alın vobu kimin olursa olsun.tepe tepe kullansın.burda dünya palaları var.
ulan türkiye palalarıyla baş edemedik şimdi tutmuş dünya palalarıyla savaş edecen
ama ne gariptir ki türk palaları bizi çarpi
dönüyoruz bizde dünya papalarını çarpıyoruz
bu işte bir terslik var am a ne.yakında çıkar kokusu
yoksadünya palaları önden avans verip donumuza kadar alacaklarmı
passat[/QUOTE]
Tersliği söyleyim sana.
Karasuyu seçtin ya seçe seçe.
Oda bant tradede.
Euro-doları veya altını seçsen kaybedecektin. Batacaktın.
Terslik bu işte..lelele.brv:..:.kom.dng
Bu terslik sana yaradı.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;291337]Bu işler profosyonel işler Passat.
Bende amatörüm.
Bu topiğin başında dedim heveslenmeyin kaybedersiniz.
3-5 yıl antraman lazım.
Jelibon.[/quote]
neyy.3-5 yıl antremanmı.
vallahi üsad biz antramanı bitirip sahaları döndüğümüzde bu bizim pala varya pala napar eder evrimleşir.evrimleşmeyi döngü haline getirir.
biz anlamaya başladık dedikçe bu değişir
hep sıfırdan başlarız.
hahahahaha
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291340]neyy.3-5 yıl antremanmı.
vallahi üsad biz antramanı bitirip sahaları döndüğümüzde bu bizim pala varya pala napar eder evrimleşir.evrimleşmeyi döngü haline getirir.
biz anlamaya başladık dedikçe bu değişir
hep sıfırdan başlarız.
hahahahaha
passat[/QUOTE]
100, 200 dolar oyna o zaman açılma.
Bu vobdan zordur.
Jelibon.
-
bu arada bir passatım birde evlenmek için kıyıya köşeye koyduğum bir kaç kuruşum var
başkaları gibi sonuna kadar girmeyiz.daha öncede dedim vob ta 2.500 tl forex te 200 dolar yeter.
bu kadarı bile fazlaama naparsın eğlence olsuni işte
üstad bu hafta sonu hayırlı bir iş var.memlekete adıyamana gidecem.
olursa eğer kısmetse çift kişi oluyoruz
yaw bu evlenmek ne zor işmiş yahu.yoksabenmi çok üzüme saplı armuda çöplü diyorum
galiba biraz sorun var burada.neyse hayırlısı
herkese iyi geceler.
passat
-
[QUOTE=jelibon;291324]Sayın İHVN,
tepe bugün 20 sini geçtiğine göre 24-27 sine yolu var altının.
Ama ben yokum vade sonu ne olur ne olmaz.[/QUOTE]
Bana göre tepe bitti hatta tam noktasal kapandı 1290
Ama bu ışte sarı sarı.kız
Dolar çok zayıf kaldı.evet tabiatinda düşmesi gerek ama.aması var
Bunlar euro /ons hareketi yapıyorlar.euro ya baksanıza var güzel kar..yanlış degilsem?
1297 dir son gelirse tabi.ama olurki geçerse1325 ide sollar.belki
çünkü aşağıya gitmeden 1325 gelmez bende:)bence.
-
arkadaşlar herkesten dua bekliyorum.inşallah hayırlı olur
hayırlı olmayacakasa rabbim bir bahane çıkartır karşıma inşallah
bahane derken geçen birine gidiyordum benim araba 20 dakka çalışmadı.dedim var bu işte bir iş.tabiki anlaşamadık kalktım geldim bende
neyse akşam akşam kafanızı ütülemeyeyim.
iyi geceler herkese
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291342]bu arada bir passatım birde evlenmek için kıyıya köşeye koyduğum bir kaç kuruşum var
başkaları gibi sonuna kadar girmeyiz.daha öncede dedim vob ta 2.500 tl forex te 200 dolar yeter.
bu kadarı bile fazlaama naparsın eğlence olsuni işte
üstad bu hafta sonu hayırlı bir iş var.memlekete adıyamana gidecem.
olursa eğer kısmetse çift kişi oluyoruz
yaw bu evlenmek ne zor işmiş yahu.yoksabenmi çok üzüme saplı armuda çöplü diyorum
galiba biraz sorun var burada.neyse hayırlısı
herkese iyi geceler.
passat[/QUOTE]
Hadi bu sefer İnşallah olur.
İşte tuttuğum noktan böyle düşünmen trade ederken riski azalt, değmez.
Eğlenmen yeterli.
Üstüne geliyorum ki başkaların dikkatini çeksin. Vazgeçsinler bu sevdadan.
Jelibon.
-
Haydi iyi geceler.
64540 pivot.
Altında kapanış olumsuz.
Jeibon.
-
selam dostlar,
bu bayanda gazlamış, beni kırmamış,......kovboy faizi ne yaptı,......
-
üstaddaha önce dedim.sadece eğlenmek için yapıyorum bu işi
2 sene önce bırakmıştım.baktım biraz eğleneyim dedim tekrardan girdim.işim gücüm yok paranın hepsini burayamı dökeyim.
neyse bu altında bayağı yükselmiş şimdi ben altınları nasıl alacam yahu.neyse bende arabanın ruhsatını takarım kızın boynuna olmazmı
hahahahahha
passat
-
[QUOTE=PASSAT;291349]üstaddaha önce dedim.sadece eğlenmek için yapıyorum bu işi
2 sene önce bırakmıştım.baktım biraz eğleneyim dedim tekrardan girdim.işim gücüm yok paranın hepsini burayamı dökeyim.
neyse bu altında bayağı yükselmiş şimdi ben altınları nasıl alacam yahu.neyse bende arabanın ruhsatını takarım kızın boynuna olmazmı
hahahahahha
passat[/QUOTE]
:D+..brv
-
[QUOTE=indregandi;291348]selam dostlar,
bu bayanda gazlamış, beni kırmamış,......kovboy faizi ne yaptı,......[/QUOTE]
Değiştirmedi beklenildiği gibi.
Jellibon.
-
[QUOTE=jelibon;291328]Sağolsun keşke 2 yıl önce Jelibon gibi 900 de 750-800 görür alım fırsatı olur sonra 1300 ü geçer deseymiş.
O zaman tek rakibim olurdu.
Jelibon.[/QUOTE]
:)vallah katılıyorum yiğidi as ama hakkını yeme.
barbar nastırne tanımam ama sn jelibonda yani:)
Kendisinin 1400 ve üzeri tahminleri var.bende kattılıyorum 1420 lere kadar kattılırım. kendisiyle:)ama ışte zaman?
Bunlar (borsa)savaş gibi bir şeydir.taktik çözmek gerek.tepe belli, dip belli,grafik elde mevsim belli,zaman belli sadece uygun zaman var onlar için,
3 veriyorlar 5 alıyorlar 4 veriyorlar 8 alıyorlar
Vermeseler olmaz:)
Sordum namın verdiler pala remzi dediler..:)
iyi geceler
-
önemli...!!!
DXY neredeyse 1.d. %99 geri aldı > 80,085 kırılması sayımı iptal eder....+.
-
[QUOTE=PASSAT;291344]arkadaşlar herkesten dua bekliyorum.inşallah hayırlı olur
hayırlı olmayacakasa rabbim bir bahane çıkartır karşıma inşallah
bahane derken geçen birine gidiyordum benim araba 20 dakka çalışmadı.dedim var bu işte bir iş.tabiki anlaşamadık kalktım geldim bende
neyse akşam akşam kafanızı ütülemeyeyim.
iyi geceler herkese
passat[/QUOTE]
Ederiz yaw saçları sarı gözler sarı ise al.sarıgız ise yani :)ismide elvan olsun.hayırlısi olsun.bende seninle aynı durumdayım:)bakıyorum ama takdiri ilah ruhsat vermiyor şimdilik evlenmeye.
Eee
deme niçin şu şöyle
Yerincedir Ol öyle sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler