[quote=trader38;313281]bekleyebilecekmisiniz 10bin puan?[/quote]
genelde çok sabırlı bir insanımdır, gidişata göre beklemeyi de bilirim, bekleyemeyeceksem de kardayken kademeli satış yaparım beklediğim pozisyonu görebilmek için.heyk
Printable View
[quote=trader38;313281]bekleyebilecekmisiniz 10bin puan?[/quote]
genelde çok sabırlı bir insanımdır, gidişata göre beklemeyi de bilirim, bekleyemeyeceksem de kardayken kademeli satış yaparım beklediğim pozisyonu görebilmek için.heyk
gençler..........
salı sallanıyor.....çarşambayı sel alabilir.....cumaları çok severim......
bana karacumali bozz amcada derler........
bu gece dow..un bana göre en zor gecelerinden biri....
yarın vadeliside öyle.......
bu hafta trade ederken kaç defa 1000 puan teklif etti pala.....
ama ben slow traderım....kabul etmedim...buna rağmen maliyetim iyi....zararda değilim
şu anda..ve çok daha fazla puan alacağım .inşallah....hedeflerim belli...zaman belli.
teknik belli..haydi pala......
bugünü en yükseği haftanın en yükseği.önümüzdeki haftanın en yükseği olarak kalabilir
bence.............
78.000....76.500..74.450.......beklerim....
76.500 .ü yeni ilave ettim..yeni çalışma....
85.800 altında satışlar tekrar artar..bence....
kapanış yukarda olursa ..günün yükseğinden pala son mermiyi sıkmış demektir....
kapanışı izleyelim......
yarın bizim inşallah..ayuların.....
[quote=boz ayı;313348]kapanış yukarda olursa ..günün yükseğinden pala son mermiyi sıkmış demektir....
kapanışı izleyelim......
yarın bizim inşallah..ayuların.....[/quote]
ben oyumu 86025 kapanışa veriyorum abi.
28 kayıtlı 47 misafir 75 üye olmuş topik ...vavvvv
[quote=kemal52x;313353]28 kayıtlı 47 misafir 75 üye olmuş topik ...vavvvv[/quote]
sürekli katılan ve teşekkür eden 10 kişiyi geçmiyor. bu noktada bi sıkıntı var. Herkes yorum yazmaz belki ama yazılan yorumları okuyup istifade eden herkes en azından teşekkür butonuna basabilir sanırım. istifade etmeyene zaten lafım yok.
[QUOTE=boz ayı;313338]bugünü en yükseği haftanın en yükseği.önümüzdeki haftanın en yükseği olarak kalabilir
bence.............[/QUOTE]
inşallah ama...
aması... beğenmiyorum.. bi tuhaflık var hayrolsun:cool: