[quote=tuareg;75868]Ben geleneksel olandan şaşmam valla, çöl devesi en iyisidir, ne ara gazı derdi var ne vites, yallah de yeter. Klıma dersen püfür püfür.[/quote]
oyle deme, develerin de acayip yellenmesi oluyormus.:eek:
Printable View
[quote=tuareg;75868]Ben geleneksel olandan şaşmam valla, çöl devesi en iyisidir, ne ara gazı derdi var ne vites, yallah de yeter. Klıma dersen püfür püfür.[/quote]
oyle deme, develerin de acayip yellenmesi oluyormus.:eek:
[quote=mersiyk;75865]eger rcp sen yonetimden rica edip nickini degistirtebilirdin ya niye yeni üyelik actın :..: :..: bak cift nickten atarım sora he[/quote]
ard niyetım sadece astatıne yonelık, bıraz kalabalık görünmekte fayda var, kim bilir şimdi ne ugursuz komplolar ıcındedır.
(diğer nicki kullanmayacağım, iptal edilebiliyor mu?)
[quote=nunu;75869]oyle deme, develerin de acayip yellenmesi oluyormus.:eek:[/quote]
Hayvanın üzerinde oldugun sürece ne sakıncası var ki:..:
sayın nunu, eger düşünürseniz, sloganı dert etmeyın, ''ela gözlümün nazına hastayım devemin ara gazına'' pek bi güzel olur.
[quote=tuareg;75871]Hayvanın üzerinde oldugun sürece ne sakıncası var ki:..:[/quote]
bir kulak burun bogaz uzmanina gorunmenizi tavsiye ederim.:..:
[QUOTE=tuareg;75871]Hayvanın üzerinde oldugun sürece ne sakıncası var ki:..:[/QUOTE]
Arabada sorun olunca inip kaputu açıyorsun, hayvanda sorun olursa ne yapacaksın? Keyfini mi bekleyeceksin.
[QUOTE=tuareg;75870]ard niyetım sadece astatıne yonelık, bıraz kalabalık görünmekte fayda var, kim bilir şimdi ne ugursuz komplolar ıcındedır.
(diğer nicki kullanmayacağım, iptal edilebiliyor mu?)[/QUOTE]
sn hellime ilettim o yapar biseyler :D atarsa karışmam
[quote=VOBiX;75874]Arabada sorun olunca inip kaputu açıyorsun, hayvanda sorun olursa ne yapacaksın? Keyfini mi bekleyeceksin.[/quote]
Kullanım klavuzu var, tek kelımelık bı klavuz, YALLAHHH,
her türlü sorunda bu sesleniş kafi.
Bir nevi full otomatık. Kendı kendını tamır ozellıgı var, bı yellenme için vazgecılır mı?
[QUOTE=VOBiX;75874]Arabada sorun olunca inip kaputu açıyorsun, hayvanda sorun olursa ne yapacaksın? Keyfini mi bekleyeceksin.[/QUOTE]
Yooo artık yeni model bazı arabalarda kaput dahi açmana gerek yok.. Telefon ediyorsun.. Onlar uzaktan arabanın anahtarına ulaşıp hokus pokus yapıyorlar.. Eğer parça tamamen iptal olmadıysa...:eek:
Parçanın iptalini de devenin ölümüne eş tutabiliriz :)
Teknoloji ilerledi walla.kom
[quote=mersiyk;75876]sn hellime ilettim o yapar biseyler :D atarsa karışmam[/quote]
AHİMe giderim şerefsizim, astatin yuzlerce nıck alınca sorun olmuyor da bize gelince mi YASSAK HEMŞERİM muamelesi,
[QUOTE=tuareg;75880]AHİMe giderim şerefsizim, astatin yuzlerce nıck alınca sorun olmuyor da bize gelince mi YASSAK HEMŞERİM muamelesi,[/QUOTE]
Sayın moderatörüm arkadaş şerefsiz kelimesi kullandı... Burda bağyanlar var. Şikayetçiyim...
[quote=catedral;75879]Yooo artık yeni model bazı arabalarda kaput dahi açmana gerek yok.. Telefon ediyorsun.. Onlar uzaktan arabanın anahtarına ulaşıp hokus pokus yapıyorlar.. Eğer parça tamamen iptal olmadıysa...:eek:
Parçanın iptalini de devenin ölümüne eş tutabiliriz :)
Teknoloji ilerledi walla.kom[/quote]
Güneydin derim, daha onlar yeni yeni birşeyler geliştiriyorlar, bizim deve binlerce yıl uzaktan kumandalı, ıslık calınca gelıyor. Sizin arabalarda var mı bu ozellık bakalımmm!!!!