NZDJPY tepesine göre 30 pips aşağı geldi... :) sancaktara ve ilgilenene
Printable View
NZDJPY tepesine göre 30 pips aşağı geldi... :) sancaktara ve ilgilenene
Bende 5 dklıklar sata geçti darısı 15 lijklerin basına ozaman görürüm ben alış baskısı neymiş
[quote=erkan.;128398]Borsa 45.800 ü gördü. full löng .55.000 dediniz. 41.600 ü falan gördük.
Bi daha 45.000 e çarpttı.
Benim eksikliğim stop koymamak.
Tabiki Her koyun kendi bacağından asılır. Siz fikirlerinizi bizle paylaşınki ben yinde bacağımın durumuna bakayım.
Eleştirinizde ve ifadenize fazla yorum yapamıyacağım.
Mayıs ayı sonundaki portföyümün üçte ikisini kayıp etmiş biri olarak, Belki yine yanlış karar vermiş olabilirim.
Buralardan longlanıyorda . Shortlayan yokmu? Sanarım bitek ben short değilim. Yoksa longçular çoktan 50.000 yapmıştı.[/quote]
Abi 2000 puan artmış gözünü seveyim ya.Şu anda da alış baskısı var.Manyak artacaz.İstediğini yapabilirsin kardeş.Ama kalan 3 te 1 de son günde bitecek.Bu ara ben de son 25günde yüzde 75 kaybettim.Senden de çok.Sen yüzde 65 kaybetmişsin.
45 bin altına müsaade yok şimdilik..
iş yatırımın 2 gündür agresif satıcı olması dikkat çekici..
[quote=oguzhan;128402]Bende 5 dklıklar sata geçti darısı 15 lijklerin basına ozaman görürüm ben alış baskısı neymiş[/quote]
Anlaşıldı bugün bütün ayılara ben laf yetiştircem.Sistem versin bakalım.Komple sat versin.Manyak alacaklar.15 dakikalık sat versin ben buraya 1 milyar dolar soksam o sistem ne yapar?Hiçbirşey.Full long no işlem.Son günü sabırla bekliyorum.Kaybedeceğim birşey yok.Heryer düşüyor ben ayılardan daha rahatım.Bu garanti shortlayanlar isc shortlayanlar hep panikle geri alacaklar yüzde5 leri piyasa kendisi yapacak.Orada arz da yapmayacaklar direk panikle son gün yüzde5.Bu nikkei de boşuna artmadı.
900 altı sat oluyore.. ama py için al oluyore..
eur/usd fdow kafayı aşağı çevirdi
usd/tl hafif benim burda işim yok yukarıya çıkmak isterim der gibi...
piyasa sıkıştı...
ben flat...
[QUOTE=VOBiX;128395]45025 kırılmazsa bayrak diker longcualr yeni zirveye[/QUOTE]
bence aşağı kırılacak....boks.
MerakLısınz NZDJPY 6.61 astantin 6.87 den short yerim vob u :)
45 bin üstünde zorlanıyor görüntüsü oluşsada 5 dk lıklar bile halen + konumda..
44825 stop seviyem,44500 altında short!
ya şöyle bişi olsa...EFG, ben diyeyim 200,000 siz dyin 300,000 longda olsa...seanstan önce mali polis ve hatta MASAK ve hatta SPK ve hatta ben EFG ye baskın yapsa...işlem yasağı gelse...VOB taban açsa..EFG on yüz bin baloncuk "yese"...:)
[quote=SaNCaKTaR;128409]MerakLısınz NZDJPY 6.61 astantin 6.87 den short yerim vob u :)[/quote]
dünkü 61.54 ler treyiling stopla (35 pips), 61.32 den kapanmış...şimdi az pilav bende açtım şort 61.70 den..treyiling stopu 25 pips....