takip edenLere NZDJPY :61.81 siz anladınız onu
Printable View
takip edenLere NZDJPY :61.81 siz anladınız onu
[QUOTE=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi acep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/QUOTE]
Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?
Geçen gün vade sonu imkb manipüle ediliyor diye yazı vardı 2 tane.Acaba çok bilmiş analist bozuntuları kendilerine long alıyorlarmı.Yalandan vade sonu edebiyatı yapıyorlar.
[quote=QUEEN;128351]bu seviyeler de zorlanıyor borsa..biraz daha artsa bile sert bi satışla düzeltme yapması gerekiyor..önümüzdeki bir hafta için..[/quote]
Hayır düzeltme falan yok.Direk 50000 yolcusu bu.Bir borsa nereyi çok zorlarsa orası kırılır.Esas agresif alışlar son iki gün gelecek.
[quote=VOBiX;128353]Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?[/quote]
bülent kurt ismini tanırmısın bilirmisin...
[quote=SaNCaKTaR;128352]takip edenLere NZDJPY :61.81 siz anladınız onu[/quote]
waayyyy...sistem sinyali yayınlamaya da başladın ha:..::..:
herkeşe gunaydın ve bol kazanclar,
short da neymıs yemısım shortu,,
(NOT bazı arkadaslara içtenlıkle teessuf edıyorum, dun gece ıkı satır sevınmemıze bıle musaade etmedıler:( )
[quote=VOBiX;128353]Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?[/quote]
Tilki olmasın da kurt olabilir
Gokhan kardeş, ıkı gundur pıyasayı manıpule edıyorsun, vob 50000 olmasın, madagaskara gıtsen gelır bulurum senı, artık pıcak mı testere mı, madagaskarda favorı katlıam aracı neyse.
Seyyah'a soruyorum, 'shortların durumu nedır abiciğim', yanıt; 'Eyidir ağam, eyidir ağam..'
Bu mudur yanı, 4300den 45000 geldık, cık cık cık.
[QUOTE=pitahuerat;128356]bülent kurt ismini tanırmısın bilirmisin...[/QUOTE]
Ülkemizde nadir bulunan isimelrden biri değil. MEsela birisi Batman Belediyespor kaptanı. Bir diğeri Kuşhanın diyet merkezinde vefat eden Dila Kurt'un amcası. Gata Patoloji'de de Dr Bülent Kurt mevcut. Bu böyle uzar gider de benim şüphelendiğim edebi kişiliğe sahip olanı şair yazar kıvamında olanı.
[quote=YAVUZHAN;128348]ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?[/quote]
Sabah Haziran Longtum.
Haziran vadeyi kapatıp , Ağustos vadeyi shortladım.
Yaptığım belki erken olabilir ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk yukarıdan kapatıcak diye düşünüyor. Bende nasıl olsa yüksek kapatsa bile Ay başı bir düşüş beklediğimden kısaya geçtim.
Bana göre yine gel gel yapıyorlar. Sonrada gelmiş gelmiş yapıcaklar.