-
stro üstad stro üstad...
ccı lar yukarı döndü amma pek isteksizler..mfi lar ise aşırı alım yeresinde dalgalanıyorlar..bu durumda ya fiyat yükselecek cci lar nunu yapacak, yada fiyat pis yükselecek cci lar tavana vuracak...siz ne diyorsunuz stro üstad..ayrıca kulaklarınız neden bu kdara kocaman...:)
-
[quote=a.kaya;305007]he he he tolar analizim hatırlayan varsa asıl göçüş geliyor 1,26 lara ordan 1,13 ordan 0,75 :D :D :D[/quote]
kayaboss...insna evladı yakın olanı hatırlar veya işine geleni hatırlar..ben de hem yakın hem de işime gelen "hazırlana 700 puan çöküş geliyor arkadaşlar" analizini hatırlıyorum bu durumda.dng
-
[quote=Strategist;304996]Patron yani o zaman düşer de demiyorsun, düşmez de demiyorsun... Kafamı karıştırdın yine.. Acaba Kaya Üstat ne dedi diye düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum... :..:
PUPU falan yok mu patron 105.000'e gidelim sen ondan haber ver... :)[/quote]
kafamı buluyun ustad ne pupu su pupu yu dün demiştim hatırlarsan şimdi olsa olsa nunu olur :..:
ya 5 liğe göre düşebilir diyorum kısa vd li bi düşüş
yoksa 15 -30-60-120 dk ve günlükte no problema anlaşılmıyormu cidden :) :(
-
[quote=a.kaya;304987]göçmeye hazır olun arkadaşlar :( 500-700 puan[/quote]
BUNU ÖNE ALALIM.dng.dng
-
[quote=Astatin;305011]kayaboss...insna evladı yakın olanı hatırlar veya işine geleni hatırlar..ben de hem yakın hem de işime gelen "hazırlana 700 puan çöküş geliyor arkadaşlar" analizini hatırlıyorum bu durumda.dng[/quote]
bende diyodum ki Asti bu 700 puan çöküşe olan yazıma hala neden yanıt vermedi diye merak ediyodum ::: ::: ::: kısa vd li bi silkeleme olabilir diye düşündüm 5 likteki nunularda olabilir diyodu ancak peşindende açıklamayı yaptım ama cımbızlamışın gene .dng
-
[quote=a.kaya;305013]kafamı buluyun ustad ne pupu su pupu yu dün demiştim hatırlarsan şimdi olsa olsa nunu olur :..:
[/quote]
Ne nunusu Kaya Üstat söyleme böyle şeyler daha 100.000'e bile varmadık... :))) 15dk'lıktaki pupular görevini yaptıysa, şimdi belki günlükte vardır, orada yoksa haftalıkta, yıllıkta olabilir... :..: Bak 105.000 olsun söz Asti Üstat analizlerine ne derse desin senin tarafını tutacam ona göre.. :)))
-
Asti ve stro hocalarım yoksa günlükte ki 105-107 000 hedefimi ısrarla belirtmiştim % 20 lik düzeltmeden sonra ama düzeltme % 20 olmadıda % 5-8 falan oldu ancak ve devam bunuda forumda herkes biliyodur sanırım ::: ::: ::: :..: :..: :..:
-
[quote=Strategist;305020]Ne nunusu Kaya Üstat söyleme böyle şeyler daha 100.000'e bile varmadık... :))) 15dk'lıktaki pupular görevini yaptıysa, şimdi belki günlükte vardır, orada yoksa haftalıkta, yıllıkta olabilir... :..: Bak 105.000 olsun söz Asti Üstat analizlerine ne derse desin senin tarafını tutacam ona göre.. :)))[/quote]
zaten sözün vardı :D :D :D
-
astetrom tüm lonklaı 950 den kapatır
-
mavinin alına indiği için ve indikler hoş görünmediği için lonk kavırma yaptım..klasik: indiklere bakarak işlem yaparsam indikelr haksız çıkar, yapmazsam haklı çıkar sendromu gereği sanırım uçar..üww
[IMG]http://i53.tinypic.com/24ecfv8.png[/IMG]
-
[quote=negrolino;305004][URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/4/1784.jpg[/IMG][/URL]
araplar girmiş piyasaya adıysa AL-NAHYAN ZUHAHA[/quote].kom BU ŞEYHİN ADI GERÇEK
-
Amirali topluyorlar bence bu ne demek ileri marşşşşşşşş