-
[quote=jelibon;413952]Bugün Altın
Dirençler 1648-1658 ve 1668-1671.
Destekler 1611-1615 ve 1595-1605
1632-1637 ilk destek, 200 saatlik ikincil destek.
Olası bir çarşamba perşembe tepesinde özellikle ilk dirençde dikkat.
Olası çarşamba perşembe tepesi kontrat kapanışına geri çekilme beklenilendir.
Manipilatör her artışta para kayebedecektir, kontraolü kaçrmıştır, ew haklı çıkmıştır.
Bundan sonra yapabileceği ilk dirençden kontrat kapanışına baskı yaratmak olacaktır.
Daha orta vadede bu yükselişi de dolunaydan değil yeni aydan aldık. Bu da normal çünkü dalga 4 düşüşdeyiz, D tepkideyiz. 5 i kollayacğımız zaman dolunaylardan artmalıyız.
Jelibon.[/quote]
1630 daki üst bantta kırılmış.1630 a kadar düzeltilip 1660-1680 ne kadar hızlı bir kısa zaman rallisi yaşayacağız mı acaba ??.uyk
-
[url=http://postimage.org/][img]http://s12.postimage.org/5k0ecrexp/sc3.png[/img][/url]
-
[quote=jelibon;413884]1 emtiDa basarız 5 diye birsey yoktur.
Emtiada 5 dalgaların kralidir.
Yeterki 5 olsun.
Jel[/quote]
AKLIMA TAKILAN ŞU????
3 olarak etiketlediğimiz dalga kendi içinde iki derecedede de uzatan 5 lerle bitti usta.uzatan beşlerle biten 3 lerde 5.ci dalga ikili tepe olarak bitmezmi??eksiğimi tamamlarsan sevinirim usta.
-
aydönümü tarihlerine nereden bakıyoruz ?
burtley i vermiştin.:)
-
[URL]http://kalender-365.de/ay-takvimi.php[/URL]
-
[quote=passat;413930]altın cuk oturdu vallahi
amma bakalım bizim tr ne yapacak.sayım belli.ya abd vadeli düşüşünü tınlamayacak yoluna bakacak yada güzel bir düşecek
amma 66900-67200 min hedefine önce ulaşırsa daha güzel olurdu
sayımla devam
65180 stop tur
65640.xx ise kritikomaniadır
dirençleri biliyorsunuz zaten
[color=red]66140.xx bir önceki direnç[/color]
[color=red] [/color]
passat[/quote]
tepe geçildi
gelsin şimdi min hedefimiz
yürü tr kim tutar seni
passat
-
[quote=PASSAT;413934]65180.xx i kırsın ben de short kervanına katılırım fakat şimdi
bana göre kısa zamanı değil
ytd
passat[/quote]
GNOME NE YAPTIN
STOP OLDU GALİBA SENİN POZ
AZ DAHA BEKLESEYDİN SÜPER OLACAKTI
NEYSE SAĞLIK OLSUN
APSD ARTIŞIDA YÜKSELİŞİ DESTEKLİYOR
C.3.3.İİİ DEVAM VEYA
C.3.İİİ DEVAm
passat
-
[QUOTE=selçuklu;413779]bence gavur borsaları .. haftalık barları sürebildikleri kadar sürecekler yukarı ... sarıgızda öyle ..[/QUOTE]
pozu fulledim .. don + gömleği de ekledim ... istop margin artık ... gumarımsı bi hareket ama ... öyle işte ..
-
sp de
1401.xx stoptur
yukarı devam diyorum
passat
-
ora cort bura cort yok
trend is your friend
c.3.3.iii devam veya
c.3.iii devam
min hedef 66900-67200
max hedef 68700
passat
-
c.3.3.iii nin veya c.3.iii alt sayımında 12345 li olan 3 için hedef 67056.xx
ordan bir 4 için düşer 5 için yükselir ve iii yi bitiririz gibime geliyor
tabiki bu min hesaplama
passat
-
[QUOTE=jelibon;413202]Minumum hedefi 67000 e indiriyorum, maksı yazmayayım ürkütmemek lazım asrın palavracılarını. Yazarız zamanı gelince. 62800 longör stopudur.
Jelibon.[/QUOTE]
Ben jelibonum jelibon aylar önce tek mesajla hedef veririm.
Alayına gider.
Ora cort bura mortcular komada.
Hepsi iflas.
Mesnetsiz palavracilar.
Jel.
-
[QUOTE=selçuklu;413966]pozu fulledim .. don + gömleği de ekledim ... istop margin artık ... gumarımsı bi hareket ama ... öyle işte ..[/QUOTE]
don gömlek kısmını kapattım ... önceden kalanlarla devam ... veri varmış .. ürktüm biraz ... don gömlekten gelen kar önceki poza destek oldu ... :)
-
usta kayahan telefmi oldu ne zaman çıkar ortaya :))
-
bu kadar analiz yeter
herkese bol kazançlar
benim eşşeklerle ilgilenmem lazım yine
passat
-
don gömleksiz kısımla long devam .... bugün dahada bakmayacam .. sarıgızda .. sembolik bi long vardı onada dokunmayacam ... cümleten hörmetler ...
-
dax kırdığı range aralığını testetti .. buradan güçlenirse daha yukarı gider .. 7000 önemli seivye ...
-
[QUOTE=PASSAT;413965]GNOME NE YAPTIN
STOP OLDU GALİBA SENİN POZ
AZ DAHA BEKLESEYDİN SÜPER OLACAKTI
NEYSE SAĞLIK OLSUN
APSD ARTIŞIDA YÜKSELİŞİ DESTEKLİYOR
C.3.3.İİİ DEVAM VEYA
C.3.İİİ DEVAm
passat[/QUOTE]
bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .
-
[quote=gnome;413979]bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .[/quote]
vallahi keşke atacak kurşunun kalsaydı diyorum
neyse hakkında hayırlısı olsun
ben long devam ediyorum
hedeflerim belli.
bol kazançlar
passat
-
[QUOTE=gnome;413979]bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .[/QUOTE]
patron TR de saatliklerde ikili tepe bi görüntü var..bu pozun açısından olumlu .. ama ... büyük çaplı bi düşüş için .... köpüksel yukarı bi hareket lazım bence ..... yoksa düşüşler ...yukarı yönlü ana trendin ufak düzeltmeleri olarak kalır ....kolay gelsin .... bol kazançlar olsun ...
-
bence tom emmi artı gapatır .. bugünü ...
-
bence jelıbon hocanın ayusal 2 calısacak sert dusecez gıbı bır hıs var ıcımde
-
yurtdışı graflardan en anlamlısı şuan daxxx .... ve range aralığı ... ahada graf ..
[IMG]http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4ks3.png[/IMG]
-
yahoo dan baktım tom emmi grafı anlık .... ahada tahmini projeksyon bence .teper ...
[IMG]http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4l1v.png[/IMG]
-
[quote=gnome;413766]rahat duramıyorum 80.275 ortalama ile yine %50 shortladım .
30 temmuz dan beri sanırım 3. Shortlayışım oldu , birinde 79.300 , diğer ikisinde 79.000 cover oldu . Hepsi al-sat oldu para kazandırdı ama asıl darbe gelmedi . Bu sefer gelir diye umuyorum ; çünkü ort vadeli indik ısrarla satta hatta günlük macd bile sat verdi . şartlar % 51 benden yana ama piyasanın kontrolü onda . . .
Yıldırmak için sürer mi yukarıya bilinmez , terse giderse ne yapacağım bilmiyorum
herhalde 80.500 geçerse istop olurum . Geçmezse bayrama short gireceğim .
Pek akıl işi değil gibi ama . . . Korkuyorum :( . Pala gibiyim !!! Pozsuz duramıyorum , kenarda bekleyemiyorum ilk 11 in vazgeçilmez elemanı olduk .
Bak yine yükseliyor , gelmesene kış kış[/quote]
[quote=gnome;413773]ortalama 80.400 shortlara 80.625 den elvada . Yalnız bir ağbi tek seferde tam 1000 kontrat işlem geçti . Bayram sonrası büyük şenlik var gibi . . .[/quote]
bayramdan önceki gün 80.625 de stop olduktan sonra seans kapanışına doğru 80.775 den 1/3 (tatile % 30 pozda girmeye de korkmadım.kabul biraz tırstım :) ve bugün öğleden sonra bilumum yerlerden
ortalama 80.900 ile full short oldum . Ora cort bura cortcu değilim . Bana takılıyorlar belki ama belli bir mantık çerçevesinde hareket ediyor ve orta vadeli majör tepenin 30 Temmuz bradley in yani (80.225) ; ya da bir miktar yukarısında (o da 81.250 de oluştu) oluşacağını varsaydığım için buna göre pozumu ayarladım .
30 temmuz dan beri 4 kere short açtım 3 nde kar 2 nde zarar ettim .
Yani şu an da pozum 1000 puan bile zarar etse 30 temmuzdaki başladığım yerde olacağım battığım falan yok . Aslında sistemin tüm sinyallerine uysaydım 30 temmuzdan beri çok para kazanabilirdim ama uymadım . Mesela bu sabah 80.300 den al verdi - 81.000 den sat verdi, uymadım .
Uzun lafın kısası bu adamlar 5 dakikalık - 10 dakikalık verilere bakıp işlem yapmıyorlar . Para orta vadeli trendlerde kazanılıyor . Evet ben py değilim şimdilik her tepe veya dibin nerede oluşacağını bilemem ; lakin işim milimine milimine olmasa bile doğru tahmin etmeye çalışıp maliyetlerimi profesyonelce ayarlayıp onları takip etmek olmalıdır .
Bu oyunu çok seviyorum ve ileride çok daha iyi ve büyük bir oyuncu olmak istiyorum , kendime de böyle bir yol haritası çizdim .
Bu arada vade sonu yaklaşıyor ve genelde vade sonlarında manyakça alıyorlar . Bazen de birkaç gün önce satıp vade gününden birgün önce veya vade sonu günü çılgınca alıyorlar ; önümde bir de böyle bir tehlike var :)
herkese iyi akşamlar . . .
-
Sevgili Gnome,
Bu ora cort bura cortcular sen alınıyorsun ama maalesef sana yazılan birşey değil.
Kademeli olmak şartıyla ve özellikle grafikle açılan pozların arkasında bir dayanak olduğundan para kaybettirse de kaznadırsa da yanlış olduğunu düşünmüyorum, Yeterki dayanak olsun inanış olsun, buna haşa kimse tek kelime laf edemez.
Sen bu köyde yenisin.
Lafım bu köyde eski olan şimdi olmayan 2.5 yıldır ora cort bura cort çeken birilerine.
O birileri bu forumda değil.
Jelibon.
-
[QUOTE=finalwave;413984]bence jelıbon hocanın ayusal 2 calısacak sert dusecez gıbı bır hıs var ıcımde[/QUOTE]
Sayın Finalwave,
Ayusal 2 senaryo eşşek cennetindedir, öyle bir sayım kalmamıştır sp ve nasdaqda, ben sp nasdaq tanımam dow bilirim derseniz ayrışmaz, ayusal tek senaryo burada diğeridir ya da yeni bir itkisel düşüş.
Benim ana ihrtimalim ayusal bir senaryo değildir.
Jelibon.
-
Vaşş goldie ağır gel, kavırın lem yogiler.
Jelibon.
-
Dirence değmeden asla.
jel.
-
[QUOTE=selçuklu;413966]pozu fulledim .. don + gömleği de ekledim ... istop margin artık ... gumarımsı bi hareket ama ... öyle işte ..[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;413974]don gömlek kısmını kapattım ... önceden kalanlarla devam ... veri varmış .. ürktüm biraz ... don gömlekten gelen kar önceki poza destek oldu ... :)[/QUOTE]
don gömlek devrede tekrar .... full teminat ... poz oldu ** ...
-
[QUOTE=jelibon;413952]Bugün Altın
Dirençler [COLOR="Red"]1648-1658[/COLOR] ve 1668-1671.
Destekler 1611-1615 ve 1595-1605
[COLOR="SeaGreen"]1632-1637 ilk destek[/COLOR], 200 saatlik ikincil destek.
Olası bir çarşamba perşembe tepesinde özellikle ilk dirençde dikkat.
Olası çarşamba perşembe tepesi kontrat kapanışına geri çekilme beklenilendir.
Manipilatör her artışta para kayebedecektir, kontraolü kaçrmıştır, ew haklı çıkmıştır.
Bundan sonra yapabileceği ilk dirençden kontrat kapanışına baskı yaratmak olacaktır.
Daha orta vadede bu yükselişi de dolunaydan değil yeni aydan aldık. Bu da normal çünkü dalga 4 düşüşdeyiz, D tepkideyiz. 5 i kollayacğımız zaman dolunaylardan artmalıyız.
Jelibon.[/QUOTE]
he he, jelibonum ben jelibon sp benimse altın iki kere benim.
Jelibon.
-
jeliboss ...altın pozu tam açamadım .. yanarım ona yanarım .... az bişi .. 1590 lardan açmıştım o var ... az maz o bile .. iyi iş yaptı .. hörmetler ...
-
[QUOTE=jelibon;413855]bU HAFTA ALTIN
Dirençler 1625-1632 ve [COLOR="Red"]1640-1655.[/COLOR][/COLOR]
Destekler [COLOR="SeaGreen"]1605-1616[/COLOR] ve 1585-1595.
Jelibon.[/QUOTE]
İşte o kadar, çarşamba perşembe ve haftanın direncindeyiz.
Jelibon.
-
[QUOTE=selçuklu;414000]jeliboss ...altın pozu tam açamadım .. yanarım ona yanarım .... az bişi .. 1590 lardan açmıştım o var ... az maz o bile .. iyi iş yaptı .. hörmetler ...[/QUOTE]
Selçuklu kendin gördün işte en iy sen görmüşsündür aylarca savaş yedik.
Kimleri indirmedi o savaş sırasında trenden.
Ne kadar yatay o kadar sert olur arkası.
Jelibon.
-
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında bugün öğlen saatlerinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen 4 ayrı mayının ard arda patlaması sonucu 4 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.
Buyrun, neyi bekliyorsun kardeşim sen sikıyönetim ilan et Hakkaride, alayını temizle ne iştir bu böyle.
Jelibon.
-
Keltoş komada, müjde dedik zamanında. Adamımı tanırım.
HR edamım benim en büyük ters indikatörüm.
Çok yaşa sen.
jelibon.
-
Altın 1000 cilerin fişi çekildi, koma hali bitti bile onların.
Bir sonraki aşama yeniden doğuş, reinke(a)rnasyon he he.
Jelibon.
-
Lem bu Jelibon piskopatı 1400-1900 arasında gider gelir demedi lem, 1500-1900 arasında dedi lem. Taa olmadan dedi bunu lem. Aylarca sürer dedi lem.
Alayı komada.
Jelibon.
-
Manipilatör tam komada.
Sıktı sıktı sıkabileceği buydu işte.
Şimsi biz ona limon sıkacaz.
Jelibon.
-
yürü lamn yürü len aslanım benim be.
KAVIRIN LAN.
JELİBON.