[quote=Astatin;369335]rankaya ran ran...:o yukardan şortlamaluyuz:D[/quote]
valla seni bilemem ustad da ben zaten 75100 den yapmıştım o işi hala da kımıldamıyorum :o
Printable View
[quote=Astatin;369335]rankaya ran ran...:o yukardan şortlamaluyuz:D[/quote]
valla seni bilemem ustad da ben zaten 75100 den yapmıştım o işi hala da kımıldamıyorum :o
Aslında burda kapamak lazım RTE artık devreye girebilir diye düşünüyorum.:p
gnd...
kolay gelsin...:)
düşüş oluyo dediler,ayağımda palet ve yüzümde deniz gözlüğü ile geldim...:D
bi de tabi üstümde short var...brv
nitekim short giymeden palet ve gözlük takarsan ,hoş olmuyo toplum içinde..:..:
Miço da iyi zıpkınla balık avlıyo,survivora katılmayı düşünüyo o da bu aralar...:eek::D
ya inan sevinemiyorum ya harbiden büyük kriz kapıdaysa ve bi sürü ky de hisse de yakalandıysa bu düşüşe :( :confused:
[quote=Astatin;369326]TCMB yetişti imdada...
TCMB: YABANCI PARA ZORUNLU KARSILIK ORANLARI TUM VADELER ICIN 0,5 PUAN AZALTILMISTIR
-MATRIKS-[/quote]
Günaydın...
Nafile nafile o da nafile
Eşrefi vurdular nafile yere...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8aZTfeRylDg[/URL]
[quote=Astatin;369326]TCMB yetişti imdada...
TCMB: YABANCI PARA ZORUNLU KARSILIK ORANLARI TUM VADELER ICIN 0,5 PUAN AZALTILMISTIR
-MATRIKS-[/quote]
caaarrtt kaba kaatt...kocakarı sevilince demirden don giyermişş asti abii...:..::D:D artık domino taşı düşmüştür....kom
ohara buhara..fdj nolmuş öyle yaw..biz yine sağlam duruoz vallah
Aslında spot 55*** lerden dönme ihtimalide var şimdi sağlam hisse seçme zamanı yaklaşıyor olabilir.Ama dibi görmeden atlamakda büyük hata
Günaydın voborsa:)
Kapanış tahminim 71750 kayıtlara geçsin lütfen:)
Artı eksi 3000 puan sapma payı vardır bu tahminin:..::..::..:
[quote=a.kaya;369345]ya inan sevinemiyorum ya harbiden büyük kriz kapıdaysa ve bi sürü ky de hisse de yakalandıysa bu düşüşe :( :confused:[/quote]
hiç dert etme üstad onlar hep varlar ve ben bildim bileli hep yakalanırlar emin ol gene yakalanmışlardır...:..:
Şİmdi soru şu Spotta Boll bandı çok geride kaldı saraylı ve asti hocam ne olacak şimdi sizce boll band mı yakalayacak fiyatı yoksa fiyatmı boll a gidecek ::: ufff soruya bakın beaa
400 reşort..fdj toparlarken bu sefer burayı öperler tahminim yada umarım