[quote=mbm;60157]ne dersi bu sn caretta.. bu saatte ders çekilirmi..
daha dowu açacagız...:D
allahtan bizim ögrencilik zamanımızda vob yoktu...[/quote]
abi en cok zoruma giden kantinde otururken vob ile ilgili onusacak adam bulamamak...:)...
Printable View
[quote=mbm;60157]ne dersi bu sn caretta.. bu saatte ders çekilirmi..
daha dowu açacagız...:D
allahtan bizim ögrencilik zamanımızda vob yoktu...[/quote]
abi en cok zoruma giden kantinde otururken vob ile ilgili onusacak adam bulamamak...:)...
Herkese selam.Yıllardır borsa ile ilgili internet sitelerini ve forumları takip ederim.Tamamına yakınını kurulduğu günden beri takip etmeme rağmen ilk defa bir foruma yazı yazıyorum.Zaman buldukça gördüklerimi paylaşmaya çalışacağım.
Bu arada sayın QUEEN dün akşamki yazıları okuduğumda sistemlerinizden birini isteyenlerle paylaşabileciğinizi yazmışsınız.Ben değişik periyotlarda çalışan sistemler kullanan ve bu konuya oldukça ilgi duyan bir kişiyim.Eğer sakıncası yoksa bende sisteminizi görmek isterim.Mesaj sayım kısıtlı olduğundan özelinize mesaj atamayacağımı düşünerek buraya yazdım.Kirlilik için herkesten özür dilerim.Saygılar.
37500 ustesinde 45000 potansı vardı amma 37500 yeresini bugun asaya gectik....
ben bugun eyer gun sona 37500 üstesinde olsadık gun sona long gircektim.. amma 37500 asayasında olduyu icun gun system long signalde olduyu ıcun flat girdim....
yarın icun plan yapcayım gec kaldım.. ne cıkarcayım bakalım..
sindi vob 37500 yeresini kaybettik ondan sindilik imkb100 graf bakcayım dün verdiyim imkb 100 graf asayada.
bu graf gore kanal direnc donmesi 25400 yeresine potans yaratyor.. yarn icun plan yapmaycayım..
seyansta dusunceyım cunki yarın gormek gerek ....
dün gönderdiyim graf son hali
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/595/imkb100yml0.png[/IMG]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/2721/screenhunter6mz1.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img221/screenhunter6mz1.jpg/1/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/screenhunter6mz1.jpg/1/w557.png[/IMG][/URL]
06,04
[QUOTE=cbaykus;60266]teşekkür ederim...
ben de 04,00 de kalkıyorum...
İlginiz için çok teşekkür ederim...Sizler gibi arkadaşlarım olsun daha ne isteyim..[/QUOTE]
günaydın o zaman...
bende 06,00 da kalkar ilk olarak gece kim ne yazmış diye foruma bakarım..
hastalık artık......:)
[QUOTE=hexen;60279]37500 ustesinde 45000 potansı vardı amma 37500 yeresini bugun asaya gectik....
ben bugun eyer gun sona 37500 üstesinde olsadık gun sona long gircektim.. amma 37500 asayasında olduyu icun gun system long signalde olduyu ıcun flat girdim....
yarın icun plan yapcayım gec kaldım.. ne cıkarcayım bakalım..[/QUOTE]
hexen dostum.. dün spot 15 dakikalık ta sata gelince hemde çok net, kısa günleri başlamıştı aslındada ...
sende haklısın...
yalnız işte üst peryodu beklersende geç oluyor gibi.....
[quote=mbm;60284]hexen dostum.. dün spot 15 dakikalık ta sata gelince hemde çok net, kısa günleri başlamıştı aslındada ...
sende haklısın...
yalnız işte üst peryodu beklersende geç oluyor gibi.....[/quote]
Günaydın,
Ters indikatör yine çalışmış ........ anladın anladın sen :) :)...
Bu arada Nikeyi nalları dikeyi... GAP tahmini alayım :)
Hexen kardeş, senden de gaps tahminys alsayım :)
[QUOTE=Astatin;60285]Günaydın,
Ters indikatör yine çalışmış ........ anladın anladın sen :) :)...
Bu arada Nikeyi nalları dikeyi... GAP tahmini alayım :)
Hexen kardeş, senden de gaps tahminys alsayım :)[/QUOTE]
anladım..anladım....:)
1500 gibi diyorum ben.....
[QUOTE=selçuklu;60230]geceye shortör kaldım.. [B]planım son anda pozu kapatıp geceye flat girmekti yetişemedim ...[/B] yalnız içimden bir ses yarın yükselişle başlayacağımızı söylüyor .. çoğunluk kısa girmiştir .. bu kötü .[/QUOTE]
iyiki yetişememişin.........lelele.lelele
herkese gunaydın bol kazançlı bır gun olsun
fdowun şimdiki yukarı hareketi uyumsuz olur..
aşagıya dogru hareketi var demektir bu 15 dakikalıkta...
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
1600 puanlık düşüş bekliyor Nuri sevigen.
fdaxda yukarı teper gibi biraz.....15 dakikalıkta...
fdow yanına takılsa bile uyumsuz olupp döner aşagı...
vadelide 36300 altı saatlikleri ve günlükleride sıkıntıya sokar......
39000 üzeri maliyet ile kısaya devam....
yokmu kimse ......
Burdayız okuyoruz kısa girmeye koluyoruz
10 Kasım Pazartesi Tatil değil değilmi borsada arkadaşlar...
[QUOTE=teo;60295]10 Kasım Pazartesi Tatil değil değilmi borsada arkadaşlar...[/QUOTE]
10 kasımda kontratlar 500 e inecegine göre tatil değil galiba teo...
resmi daireler açık olması lazım zaten....
[QUOTE=caretta;60272]abi en cok zoruma giden kantinde otururken vob ile ilgili onusacak adam bulamamak...:)...[/QUOTE]
Ayart birilerini.
sistemlerde sat devam ediyor..15 dak sistem (ucaksavar sistem)27 ekim 30775 den beri dün ilkkez 37200 den sat vermiş...''ağaya beleş''!
[QUOTE=teo;60295]10 Kasım Pazartesi Tatil değil değilmi borsada arkadaşlar...[/QUOTE]Değil ben o gün çalıştığımızı hatırlıyorum. Seans salonunda saygı duruşu yapmıştık.
Bu saat 9.15 te başlaması neye yaradı bir türlü anlamadım.
15 dk beklerdik şimdi 30 dk bekliyoruz imkb için.
36000 den kısaları kapattım...2000 puan yeterli...:) yanlış anlama olmasın, ancak forumlar büyük oranda ayulaşınca sonrasında postları sıyırıyorlar ters hareketlerle.. yada ikinci ihtimal derinleşerek düşmeye devam eder :) ama en iyi para cepteki para diyelim :)
HEXEN kardsesyim, birs proseksiyon attırığer foruma da okuyalım :)
[QUOTE=shibumi;60301]Bu saat 9.15 te başlaması neye yaradı bir türlü anlamadım.
15 dk beklerdik şimdi 30 dk bekliyoruz imkb için.[/QUOTE]
Ben bu imekabede mantık aramayı yıllar önce bıraktım. Tavsiye ederim rahat edersiniz.:)))
dün burdan spot 15 i kovalamış ve sonunda net sat verdiğini yazmıştık.....
bugun onun faydası oldu bize .....
spot satta olduktan sonra kısalar daha güvende.....
arada tepki olur..ama ala gelmeden spot ve vadeli, uzun önceliğim olmaz...
fdax tepecegim diye kıvranıyor.. uyumsuzluktan...
[QUOTE=Astatin;60303]36000 den kısaları kapattım...2000 puan yeterli...:) yanlış anlama olmasın, ancak forumlar büyük oranda ayulaşınca sonrasında postları sıyırıyorlar ters hareketlerle.. yada ikinci ihtimal derinleşerek düşmeye devam eder :) ama en iyi para cepteki para diyelim :)
HEXEN kardsesyim, birs proseksiyon attırığer foruma da okuyalım :)[/QUOTE]
bende 35950 den kapattım yarısını... teperseler yukardan kısalırız.......
[quote=mbm;60306]fdax tepecegim diye kıvranıyor.. uyumsuzluktan...[/quote]
bil bakalım TKI indikatörünün açılımı nedir... :) yada TCI :D:D
[QUOTE=selçuklu;60230]geceye shortör kaldım.. planım son anda pozu kapatıp geceye flat girmekti yetişemedim ... yalnız içimden bir ses yarın yükselişle başlayacağımızı söylüyor .. çoğunluk kısa girmiştir .. bu kötü .[/QUOTE]
kısaları 35900 flatledim ... dinlenmeye çekildim .. izlemedeyim ..
[QUOTE=Astatin;60309]bil bakalım TKI indikatörünün açılımı nedir... :) yada TCI :D:D[/QUOTE]
o ne öyle....
türkiye kömür işletmelerimi
saatlik imkb ve .. vadelide sivri bir tobo ihtimali var .. dikkatli olmak lazım .. sivri tobonun hareketide sivri olur .. hahaha :) :)
siyasi tereddüt var.başsavcı ''akp yi kapatacağım da kapatacağım'' diyor..
[QUOTE=selçuklu;60310]kısaları 35900 flatledim ... dinlenmeye çekildim .. izlemedeyim ..[/QUOTE]
niyeki...bende yarıyı flatladım ...
olursa yukardan geri kısalırım...olmazsa aynı yerden..
trendden inmenin anlamı yok......
bu günler trendli günler.. çok ararız sonra bu günleri.....
[QUOTE=mbm;60314]niyeki...bende yarıyı flatladım ...
olursa yukardan geri kısalırım...olmazsa aynı yerden..
trendden inmenin anlamı yok......
bu günler trendli günler.. çok ararız sonra bu günleri.....[/QUOTE]
tobodan korktum abi .. üüü bide ortalık shortor kaynıyor ... huzursuz oldum ..ama sistematik olarak hatalıyım kabul ...
avatarıma noldu benim ya .. kaybolmuş ... :(
sonmez hissesi gecici olarak kapatılmıs VOB ucar heralde
[QUOTE=selçuklu;60315]tobodan korktum abi .. üüü bide ortalık shortor kaynıyor ... huzursuz oldum ..ama sistematik olarak hatalıyım kabul ...[/QUOTE]
fdax teperine 35950 den flatladıgım
yarıyı 36150 den geri verdim...
al verene kadar kısa...
sisteme bagımlıyım..tavsiye ederim....
arada tepkiler olsada net sonuca bakmak lazım.......
vadeli spot dax fdow hepsi satta...15 i
bu tepmezler anlamında değil..tepsinler... o hareketlerde kendilerinin olsun...
DÜSÜSÜN SEBEBI :
AMBAC +MBIA..
Dün WALL STREET de tablo yu bozan yine eski 2 tanidik isim : AMBAC +MBIA> kayiplari beklentilerden daha kötü çikmasi bu iki sirketin iflas etmesi> endisesi tekrar piyasa yi alevlendirdi....>> Öyle bir durumda, bütün banka sektörü olumsuz etkilendi : özelikle CITI> (-14%).. ve GOLDMAN (-8%).... Bu ikisinin hala mevduat toplamasi gerekiyor> ve acele birisiyle birlesmeleri lazim....>> Öte yandan, iki haftadan beri ertelenen GM in bilancosu yarin çikyor :> burada beklentiler kötü ye dogru ve GM in isçi çikartmasina sebep> olabilir....CHRYSLER ile birlesmesi hala askida....>> Aslinda dün belirtigim gibi VIX 47 lerde , asiri satis bölgesinde> bulunuyordu ve ordan tepki gelince, tekrar 55 lere çiktik... Buda piyasayi> tekrar olumsuz etkiledi.. SKF ise tekrar 110 dan 125 lere yükseldi.....>> Dünde, belirtigim gibi brokerler 9500 gapi doldurduktan sonra, satisa> geçtiler : 9700 seviyesini kirma ilk deneme bekledigim gibi basarisiz> oldu...>> Bugün tabiki bütün gözler Mösyö Trichet de : 50 gelirse...hayal kirikligi> yarattir....bu yüzden indirim en az 100 olmasi gerekiyor... [url]http://www.ekinvest.com[/url]