[quote=a.kaya;304899]belkide dökme için 89100 lere bi ani göçüş olabilir ama bu yukarı trendi bozmaz[/quote]
belkide....:D:D ma ya sistemin 89100 de sat verirse ne edecen?:confused::D
Printable View
[quote=a.kaya;304899]belkide dökme için 89100 lere bi ani göçüş olabilir ama bu yukarı trendi bozmaz[/quote]
belkide....:D:D ma ya sistemin 89100 de sat verirse ne edecen?:confused::D
sanırım 91000 kapatır bugünü stro ÜSTAD...eheheh
[quote=Astatin;304925]belkide....:D:D ma ya sistemin 89100 de sat verirse ne edecen?:confused::D[/quote]
vermez vermez eminim ::: yeni zirveler yakındır :rolleyes:
stro üstad stro üstad,
cci ler gevşedi amma mfi ler zirvede..sanki motor dinlendi de yukarı çıyçuclayacak..ne diyorsunuz stro üstad....ehü
Asti 89150 -350 aralığına gelebiliriz ama sat geleceğini sanmıyorum oralarda ;)
Biraz euro bölgesinden kötü haber servis etmek lazım...
88.775 ten kapatılan kısalar 89.600 üstü eklerle tekrar açılmış oldu, hatta biraz ek yaptım öncekine göre...
Astiiiii 5 likde ki nunuları göriyin dimi :..: ama yerler bu nunulara inanarak işlem yapanları .dng 5 likte tepelerdeki nunu değilde diplerdeki pupu benim için daha önemli :D
[quote=a.kaya;304940]Astiiiii 5 likde ki nunuları göriyin dimi :..: ama yerler bu nunulara inanarak işlem yapanları .dng 5 likte tepelerdeki nunu değilde diplerdeki pupu benim için daha önemli :D[/quote]
hacikaya,
ne nunusu ne lulusu ne fufufsu..asss sonra çuf çuflayacak hugo 90+
bir güneş gibi doğdu strobaba rallisi...................
[quote=Astatin;304934]stro üstad stro üstad,
cci ler gevşedi amma mfi ler zirvede..sanki motor dinlendi de yukarı çıyçuclayacak..ne diyorsunuz stro üstad....ehü[/quote]
Üstatlar götürsün seni diyorum ne diyeyim... :..: Ha bir de ZİLD diyorum... ::: :)))
Lem yavaş alın be kısa da olanlarıda düşünün biraz yaw
Ekranlar yemyeşil olacak dedim, olacak :D :D ağaoğlunun lafı takıldı abi :)